Hledá se Osvejda!!!
Publikováno 12 červen 2012 - 12:23
sobikovi napsal/a:
Možná jsem to přehlédl, je někde už ten web kde jsou souhrnné informace?
Zegga píše, že měl i jiné zájmy a mohl vyrazit na nějaký fesťák nebo tak. Hoďte sem kdo víte o co se zajímal atp.
Tech informaci tam moc neni, jen hruby zaklad. Ma rad pankacskou hudbu. Do Vagonu, kam chodil, jsme dali letaky vcera. Pokud tu je nekdo kulturne znalej a ma prehled o akcich a koncertech co se dely pres vikend, necht se prosim podeli.
Zegga napsal/a:
sobikovi napsal/a:
Zegga píše, že měl i jiné zájmy a mohl vyrazit na nějaký fesťák nebo tak. Hoďte sem kdo víte o co se zajímal atp.
Co vím já: tvrdší muzika, Visací zámek, přesněji asi dodá jeho brácha, krom toho Linux, rád dal pivko. Nemyslím že by sportoval ve smyslu fitka a podobně. Byl spíš introvert.
desátého proběhlo tohle http://pva.cz/cz/den_s_policii.asp
Publikováno 12 červen 2012 - 12:25
irlapet napsal/a:
Zegga napsal/a:
irlapet napsal/a:
Zegga napsal/a:
Můžete mi prosím během odpoledne někdo donést pár letáčků do Dejvic? Prodejna Koh-i-noor, Národní obrany 29, moc děkuji. Vyvěsím u nás v prodejně, pak večer v Sedlci u přívozu a dole v Zámcích.
Já jich pár vytisknu a přinesu - tak do hodiny jsem tam
Děkuji, já tam budu až ve 14:15 asi, ale klidně to tam nech pro Zeggu (Janu Veselou) a že moc prosím ať jeden vylepí do výlohy.
Tak buď tě tam chytnu nebo to tam nechám - přesně nevím v kolik se budu moci na chvilku vypařit z práce
Předala jsme paní prodavačce obálku s letáky i s prosbou o vylepení.
Publikováno 12 červen 2012 - 12:26
irlapet napsal/a:
Předala jsme paní prodavačce obálku s letáky i s prosbou o vylepení.
Děkuji, zlatá holka, pošlu po ní pár do Roztok. Aspoň na zastávky.
Publikováno 12 červen 2012 - 12:27
Zegga napsal/a:
sobikovi napsal/a:
Co vím já: tvrdší muzika, Visací zámek, přesněji asi dodá jeho brácha, krom toho Linux, rád dal pivko. Nemyslím že by sportoval ve smyslu fitka a podobně. Byl spíš introvert.
Je introvert. Je. Ze sportu lezeni, chodi s brachou na umelou stenu. Ale to nebude tenhle pripad.
Publikováno 12 červen 2012 - 12:28
Zegga napsal/a:
Tak jinak, slezl tam někdo dolů a slezlo někdo do té druhé nohy mostu?dawwid napsal/a:
Zegga napsal/a:
Koukám na mapu, prohlédlo se již uložení urban lgends pod Bulovkou? a zároveň i ta druhá strana mostu, neb tam bude podobné místo.
Urban legends pod Bulovkou jsme zkontrolovali, MarHan tam nahlížel.
Nahlížet nestačí.
Prolezl jsem včera kompletně všechny místnosti v té správné noze, ty ostatní mě upřímně zkontrolovat nenapadlo...
Publikováno 12 červen 2012 - 12:29
Zegga napsal/a:
Co CROSS v Holešovicích, byl v tom doupěti někdo?
Nestras, tam by snad nevlezl ani on, to je T6. Ale je fakt ze jedna moje spoluzacka takhle pohresovala dceru snad asi tejden a nakonec ji nasla tam.
Publikováno 12 červen 2012 - 12:32
Slanecek napsal/a:
Jelca vzkazuje, ze vita kazdeho, kdo se k nim chce pripojit na zkouknuti podzemi na letny. jsou tam v okoli bezdaci, tak cim vic lidi, tim lip (prosim pripojte se, nechci hledat jeste jeho se sluniqem). rikal, ze specialni vyzbrojovani neni nutne, staci to, co sebou normalne nosite. kazdy kdo se chce pripojit, at kontaktuje primo jeho. dik.
Dorazit bych mohl, ale až později odpoledne (okolo 17:00), což typuji, že už tam nikdo nebude.
Vstup do podzemí (co jsem před nějakou dobou zaslechl), by měl být v okolí: X - souřadnice odstraněny z důvodu nebezpečného vstupu do podzemí
Hlavní vlezy jsou prý všechny zabezpečený. Snad to pomůže...
Publikováno 12 červen 2012 - 12:33
Zegga napsal/a:
Do CROSSU se za chvili chystam s letackem!
Ted jsem vyvesila na metru Holesovice ze strany Plynarni a vnutila ho do vietnamsky samosky naproti vlezu do metra...
Publikováno 12 červen 2012 - 12:34
Modrak napsal/a:
Zegga napsal/a:
Nestras, tam by snad nevlezl ani on, to je T6. Ale je fakt ze jedna moje spoluzacka takhle pohresovala dceru snad asi tejden a nakonec ji nasla tam.
toz ja tam jdu ve ctvrtek, jestli ma nekdo cestu kolem driv, at se prosim stavi.
jinak je fakt, ze pokazdy kdyz jsem tam byla, zabloudila jsem. tam je tezky najit zachod i kdyz je tam clovek po paty...
Publikováno 12 červen 2012 - 12:36
Publikováno 12 červen 2012 - 12:36
Publikováno 12 červen 2012 - 12:37
Publikováno 12 červen 2012 - 12:37
Slanecek napsal/a:
Tech informaci tam moc neni, jen hruby zaklad. Ma rad pankacskou hudbu. Do Vagonu, kam chodil, jsme dali letaky vcera. Pokud tu je nekdo kulturne znalej a ma prehled o akcich a koncertech co se dely pres vikend, necht se prosim podeli.
Teď jsem si vybavil v tý Horní Libni v těch místech "vyhlášenou" knajpu Stará Základna... Zenklova 177. Nepůjde někdo kolem? Já se tam dostanu nejdřív kolem šestý večer
Publikováno 12 červen 2012 - 12:39
Publikováno 12 červen 2012 - 12:40
6 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů