Pozor, když jsem tuto kešku letos lovil, tak jsme nejprve vlezli do špatné strany a tam bylo bydliště bezďáka...Zegga napsal/a:
Fajn, takže prosím někoho ať proleze i tu druhou, pokud není zavařený vchod, pokud je zadrátováno tak oddělat.
V zásadě jsou dvě možnosti zmizení:
1) nešťastná náhoda, zranění
2) cizí úmyslné zavinění, nebo neúmyslné s následným úmyslným zametáním škod
Okolí keší je spíše první možnost. Ta druhá je pro mne pravděpodobnější. Takže CROSS, to doupě v domě u podchodu v Holešovičkách, tam co bývaly dříve nonstop potraviny. Není to nic pro lidi bez výcviku a průpravy.
Hledá se Osvejda!!!
Publikováno 12 červen 2012 - 12:40
Publikováno 12 červen 2012 - 12:40
Publikováno 12 červen 2012 - 12:41
Publikováno 12 červen 2012 - 12:44
dawwid napsal/a:
Slanecek napsal/a:
Jelca vzkazuje, ze vita kazdeho, kdo se k nim chce pripojit na zkouknuti podzemi na letny. jsou tam v okoli bezdaci, tak cim vic lidi, tim lip (prosim pripojte se, nechci hledat jeste jeho se sluniqem). rikal, ze specialni vyzbrojovani neni nutne, staci to, co sebou normalne nosite. kazdy kdo se chce pripojit, at kontaktuje primo jeho. dik.
Dorazit bych mohl, ale až později odpoledne (okolo 17:00), což typuji, že už tam nikdo nebude.
Vstup do podzemí (co jsem před nějakou dobou zaslechl), by měl být v okolí: https://maps.google....&num=1&t=h&z=17
Hlavní vlezy jsou prý všechny zabezpečený. Snad to pomůže...
dik, predano. tezko rict, kde budou kolem paty, volej jelcovi.
kazdopadne do podzemi lezou kolem druhy, pak to procesou na povrchu. kazdy, kdo se chce pridat, je vrele vitan.
Publikováno 12 červen 2012 - 12:44
Publikováno 12 červen 2012 - 12:45
Publikováno 12 červen 2012 - 12:46
Já bych řekl ještě třetí: Chci zmizet. Mohlo se něco přihodit a chtěl zmizet sám. Třeba si potřebuje něco srovna v hlavě, v osobním životě a pak se ukáže zdráv a v pohodě (kéž by).Zegga napsal/a:
V zásadě jsou dvě možnosti zmizení:
1) nešťastná náhoda, zranění
2) cizí úmyslné zavinění, nebo neúmyslné s následným úmyslným zametáním škod
Mohl si koupit novou SIMku od jiného operátora, odjet mimo Prahu, ubytovat se v nějakém penzionu, ubytovně, hostelu nebo třeba i u Armády spásy.
www.haspirja.webnode.cz
Publikováno 12 červen 2012 - 12:48
jj, taky se přimlouvám za timeline a vyznačení potvrzených a nepotvrzených informací...pestas napsal/a:
ctu to tu prubezne od pocatku a trochu se zacinam ztracet v info hlavne o poslednim BTS... objevilo se tu nekolik informaci, mozna by nebylo spatne to nejak sepsat, ktery udaj je jak moc potvrzeny, pripadne zda zjisteny pres t-mobile ci jnou cestou a z jakeho casu je... aby to bylo pohromade a dalo se vyznat v tom, co je jak platne... ja osobne se v tom mnozstvi udaju uz trochu ztracim (jednou kobylisy, pak zase liben....)
Publikováno 12 červen 2012 - 12:50
tocra napsal/a:
to podzemi pod stalinem je uz pry zavrene, a neda se tam dostat. Pry ty vchody nekdo tak pred rokem zamkl na zamek. Ale nevim jaky je aktualni stav.
...zamčený prý už asi jsou, ale tak měsíc. Já tam byl asi před 2-3 měsíci a škoda, že mi to dnes nevychází, jinak bych se přidal znovu.
Publikováno 12 červen 2012 - 12:51
sobikovi napsal/a:
Já bych řekl ještě třetí: Chci zmizet. Mohlo se něco přihodit a chtěl zmizet sám. Třeba si potřebuje něco srovna v hlavě, v osobním životě a pak se ukáže zdráv a v pohodě (kéž by).
Mohl si koupit novou SIMku od jiného operátora, odjet mimo Prahu, ubytovat se v nějakém penzionu, ubytovně, hostelu nebo třeba i u Armády spásy.
Mohl, je otázka zda to zodpovědný člověk udělá vůči blízkým a práci. Nemyslím že je to tenhle případ.
Publikováno 12 červen 2012 - 12:52
femar22 napsal/a:
Je k dispozici ten letáček někde ke stažení?
Tady je k dispozici http://www.jelca.cz/
Publikováno 12 červen 2012 - 12:52
Publikováno 12 červen 2012 - 12:53
Publikováno 12 červen 2012 - 12:54
spadi napsal/a:
ještě zkuste zkontaktovat operátora zda by vám neposlali výpisy,sms,nevím zda se dle odesílání dat nedá zjistit poloha i když telefon již není zapnutý ale to již ste asi zkoušeli minimálně policie asi dělala
-držím palce at to dobře dopadne
podle operatora ten den nevolal ani neposilal textovky.
Publikováno 12 červen 2012 - 12:55
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů