Hledá se Osvejda!!!
Publikováno 12 červen 2012 - 12:55
https://docs.google....cwMQ/edit?pli=1
Publikováno 12 červen 2012 - 12:57
Publikováno 12 červen 2012 - 12:57
raddino napsal/a:
V podzemí pod Stalinem jsem byl několikrát, naposledy před týden a vchod je stále průchodný. Pokud by se našel někdo, kdo by měl čelovku a možnost bejt kolem 14:30 dnes u čechova mostu, ať se mi ozve na mobil: 776192525 a může to se mnou projít.
Ač bych hrozně ráda šla a nemám to daleko - musím sedět bohužel v práci, takže se spoj se skupinou Jelci ať je vás víc.
Publikováno 12 červen 2012 - 13:02
pestas napsal/a:
(...) ja osobne se v tom mnozstvi udaju uz trochu ztracim (jednou kobylisy, pak zase liben....)
Ono se mluví o stejném místě pokaždé jinak, je to obvod (Horní) Libeň, nicméně na hranicích s Kobylisy; lidi se v pojmenovávání neřídí imaginárními čárami správních obvodů v katastrálních mapách, ale typem a souvislostí zástavby. V tomhle případě tvoří ulice V Holešovičkách falešnou představu "přirozené" hranice Kobylis a Libně, papírově je ta hranice ovšem jinde, to jen silnice od sebe neprodyšně oddělila krajinu => jedno místo, dva různé názvy, jak to kdo cítí. Koukni na ty mapy, tam je to přehledně.
Publikováno 12 červen 2012 - 13:03
sobikovi napsal/a:
Já bych řekl ještě třetí: Chci zmizet. Mohlo se něco přihodit a chtěl zmizet sám. Třeba si potřebuje něco srovna v hlavě, v osobním životě a pak se ukáže zdráv a v pohodě (kéž by).Zegga napsal/a:
V zásadě jsou dvě možnosti zmizení:
1) nešťastná náhoda, zranění
2) cizí úmyslné zavinění, nebo neúmyslné s následným úmyslným zametáním škod
Mohl si koupit novou SIMku od jiného operátora, odjet mimo Prahu, ubytovat se v nějakém penzionu, ubytovně, hostelu nebo třeba i u Armády spásy.
jj, dokonce obecne toto je mozna nejcastejsi moznost. Pro tenhle pripad muze zafungovat sledovani platebnich karet. Ovsem tohle je asi mimo nase moznosti, obavam se ze tohle bude moct jen PCR a jeste asi jen s prikazem od soudu, bez toho to banka neda. Leda by se nasel partyzan co dela v prislusny bance (netusim ktery) a mrkne na to. Ovsem je to riskantni, pristupovy transakce v bance se sledujou a logujou, neopravneny pristup je dost problem. Nicmene krome telefonu jsou platebni karty snad jedina dalsi trackovatelna vec co u sebe asi ma. Nebo ji uz ma nekdo jinej. Ale zase, pokud se s tim nekdo pokusi jit treba do bankomatu, vetsina jich je zakamerovanejch.
Pokud ma fyzicky vypisy z banky, dojde mu to za cas domu postou a da se podivat, ale to bude asi jednou za mesic.
V kazdym pripade bych ponouknul policii ke sledovani tech karet. Ale to uz snad se doufam udelalo.
Publikováno 12 červen 2012 - 13:05
Viburnus napsal/a:
pestas napsal/a:
(...) ja osobne se v tom mnozstvi udaju uz trochu ztracim (jednou kobylisy, pak zase liben....)
Ono se mluví o stejném místě pokaždé jinak, je to obvod (Horní) Libeň, nicméně na hranicích s Kobylisy; lidi se v pojmenovávání neřídí imaginárními čárami správních obvodů v katastrálních mapách, ale typem a souvislostí zástavby. V tomhle případě tvoří ulice V Holešovičkách falešnou představu "přirozené" hranice Kobylis a Libně, papírově je ta hranice ovšem jinde, to jen silnice od sebe neprodyšně oddělila krajinu => jedno místo, dva různé názvy, jak to kdo cítí. Koukni na ty mapy, tam je to přehledně.
Jasny to jo, ale spis jde o to, co je opravdu potvrzene protoze nejdriv to byla ulice V Holesovickach pak najednou Letohradska, kdyz se nekde prehledne pripise co je skutecne potvrzene a v jakem case tak to bude pro spoustu lidi snazsi a nebudou muset procitat 25stran prispevku:)
Publikováno 12 červen 2012 - 13:06
Publikováno 12 červen 2012 - 13:07
Publikováno 12 červen 2012 - 13:08
raddino napsal/a:
V podzemí pod Stalinem jsem byl několikrát, naposledy před týden a vchod je stále průchodný. Pokud by se našel někdo, kdo by měl čelovku a možnost bejt kolem 14:30 dnes u čechova mostu, ať se mi ozve na mobil: 776192525 a může to se mnou projít.
sakra, to jsem sem zapomnela napsat. ani jeden z tech pitomcu nema celovku (jelen, sluniq). pripojovali se k nim homor a radek61 a ti snad maj, ale kdokoliv dalsi s celovkou je vic nez zadouci.
kazdy kdo se chcete pridat, kontaktujte primo jelcu.
Publikováno 12 červen 2012 - 13:09
tocra napsal/a:
jo, presne z toho duvodu jsem vytvoril ten dokument... ale tak to tam taky nekdo dopiste... ja uz se v tom sam ztracim
Dopsal bych, ale k dokumentu mám jen čtecí práva (pouze zobrazení).
pestas napsal/a:
Jasny to jo, ale spis jde o to, co je opravdu potvrzene protoze nejdriv to byla ulice V Holesovickach pak najednou Letohradska, kdyz se nekde prehledne pripise co je skutecne potvrzene a v jakem case tak to bude pro spoustu lidi snazsi a nebudou muset procitat 25stran prispevku:)
viz odkazy na mapy v diskuzi: https://maps.google....43c3ce0a0040920
Publikováno 12 červen 2012 - 13:10
Modrak napsal/a:
sobikovi napsal/a:
Já bych řekl ještě třetí: Chci zmizet. Mohlo se něco přihodit a chtěl zmizet sám. Třeba si potřebuje něco srovna v hlavě, v osobním životě a pak se ukáže zdráv a v pohodě (kéž by).Zegga napsal/a:
V zásadě jsou dvě možnosti zmizení:
1) nešťastná náhoda, zranění
2) cizí úmyslné zavinění, nebo neúmyslné s následným úmyslným zametáním škod
Mohl si koupit novou SIMku od jiného operátora, odjet mimo Prahu, ubytovat se v nějakém penzionu, ubytovně, hostelu nebo třeba i u Armády spásy.
jj, dokonce obecne toto je mozna nejcastejsi moznost. Pro tenhle pripad muze zafungovat sledovani platebnich karet. Ovsem tohle je asi mimo nase moznosti, obavam se ze tohle bude moct jen PCR a jeste asi jen s prikazem od soudu, bez toho to banka neda. Leda by se nasel partyzan co dela v prislusny bance (netusim ktery) a mrkne na to. Ovsem je to riskantni, pristupovy transakce v bance se sledujou a logujou, neopravneny pristup je dost problem. Nicmene krome telefonu jsou platebni karty snad jedina dalsi trackovatelna vec co u sebe asi ma. Nebo ji uz ma nekdo jinej. Ale zase, pokud se s tim nekdo pokusi jit treba do bankomatu, vetsina jich je zakamerovanejch.
Pokud ma fyzicky vypisy z banky, dojde mu to za cas domu postou a da se podivat, ale to bude asi jednou za mesic.
V kazdym pripade bych ponouknul policii ke sledovani tech karet. Ale to uz snad se doufam udelalo.
Včera rodina psala, že pohyb na kartě a účtu žádný.
Publikováno 12 červen 2012 - 13:10
Modrak napsal/a:
sobikovi napsal/a:
...
No ono už v dnešní době moc lidí výpisy domů nechce a tak si je třeba jako já přestalo nechat posílat. Ale jak jsi psal bylo by to až za měsíc
Policii bych moc nepostrkával. Oni pro tyto situace mají plán, který chtě nechtě musí dodržovat.
Chtělo by to vymyslet nějakej "topic" nebo nějakou stránku, kde by se nevedla konverzace jako tady, ale tam by se psali jen fakta. Protože pokud někdo přijde nový, tak ho čeká dlouhé čtení než bude moci k věci něco navrhnout. A to je myslím škoda. Kdyby to měl vše na jedné stránce tak by si to projel a mohl navrhnout jinou možnost.
P
Publikováno 12 červen 2012 - 13:11
Publikováno 12 červen 2012 - 13:12
dawwid napsal/a:
tocra napsal/a:
jo, presne z toho duvodu jsem vytvoril ten dokument... ale tak to tam taky nekdo dopiste... ja uz se v tom sam ztracim
Dopsal bych, ale k dokumentu mám jen čtecí práva (pouze zobrazení).
Aha, muj omyl... uz by to melo byt OK
Publikováno 12 červen 2012 - 13:13
Publikováno 12 červen 2012 - 13:13
Publikováno 12 červen 2012 - 13:15
Publikováno 12 červen 2012 - 13:17
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů