Přejít na obsah

Fotka
- - - - -

Hledá se Osvejda!!!

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1101 odpovědí na toto téma

#521 Planetweb

Planetweb

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 14:10

Slanecek napsal/a:

Pesulap napsal/a:
Já zase slyšel o epsilonu, že na to jsou holiny k ničemu. že do nich stejně naberete vodu, takže pokud nejsou rybářské až po pás, tak je jedno co má člověk na nohách. Dnes tam zajdu snad s klukama, ale moc tomu nevěřív. Přeci nebyl Osvejda takovaj blázen, aby šel do kanálu sám nebo alespoň bez nikoho na povrchu.

je. uz v kanale sam byl.

Byl a ne jednou, co obcas o loveni mluvil, vim, ze pokud sel kolem neceho, kam se chtel vydat, bud se tam si tam sel omrknout jakou vybavu vezme, nebo odlovil.
  • 0

#522 mtauf

mtauf

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 708 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 14:11

Lucecitka napsal/a:
Jak to vypadá s letáky na Proseku? Mohla bych tam něco vylepit navečer (kolem stanic metra, zastávky busů a tak).
A co Letňany? Tam bych se teoreticky taky mohla stavit...

V Letňanech zvládnu jen vestibul Metra, případně něco na zastávkách autobusu nad Metrem. Sídliště už ne. Budu tam kolem 17-18 h.
  • 0

#523 Obludka

Obludka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 227 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 14:12

na Černém mostě je vylepeno na zastávkách MHD i dálkových autobusů.. ale uklízečka mě upozornila, že to strhá, protože by dostala vynadáno od své šéfové, kdyby tam zůstaly. Co na tom letáčku je ji nezajímá a vysvětlit si to nenechala. Mnojo.. lidi jsou divní... zítra ráno to kdyžtak zkusím vylepit znovu.. jedu v šest z prahy..
  • 0

#524 Erwest

Erwest

Newbie

• Members
  • Pip
  • 7 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 14:13

Neměl na sobě tričko do červena a kraťasy ten pátek? Já se pohyboval hlavně na Letné a v okolí a i v Letohradské a vybavuji si opilého kluka, který šel v davu proti mě a byl hodně opilý, byl tam koncert, který končil v 22 a ten kluk šel v davu z toho koncertu. Možná je to jen shoda, ale pročetl jsem všechny stránky a nikdo tu doteď nenapsal co měl na sobě, tak se raději ptám.
  • 0

#525 Planetweb

Planetweb

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 14:15

Sablunka napsal/a:

Planetweb napsal/a:

jhershaw napsal/a:

Zegga napsal/a:
HA, chodil s partou. Asi ne kačerů. Co to je za lidi, vědí co se děje? Sehnat, promluvit, poptat se.

Do Vystřelenýho Oka chodil s partou z diskuzáku okoun.cz. Jestli někoho znal blíž, netuším, ale samotný sraz ve VO se už dlouho nekonal. Okouni zatím alespon hromadně sdílí na Facebooku.

Hlavne nutno dodat, ze v poslednim roce byl na Voku tusim baj voko jedenkrat - dvakrat.

Tak podle obsluhy tam byl častěji.... Jinak by si ho nepamatovali.

Jako za Okouny muzu rici, ze za posl rok mozna dvakrat. Drive byl temer na kazdem Voku, proto si ho obsluha muze i pamatovat. Nebo proste chodil jeste s jinou partou, pripadne na nejaky ten koncertik, co tam poradaji
  • 0

#526 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 14:16

jan.derda napsal/a:
V sobotu vecer jsem vezl z Brna do Prahy tri kamarady, co si vyrazili na koncert nejake skupiny (pankacska asi odpovida) do klubu SasaZu v Holesovicke trznici. Neni mozne, ze by sel vecer tam? Casove by to myslim celkem sedelo.
Jiz jsem je kontaktoval s zadosti o pomoc. Kdyz odpovi, ihned vam sem dam vedet.

Byla tam akce s Dub FX (dle mého spíš rep) a Flower Fairy (taneční muzika). Nevím jestli mu to sedí...
  • 0

#527 srbak89

srbak89

srbak

• Members
  • PipPipPip
  • 51 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 14:16

Erwest napsal/a:
Neměl na sobě tričko do červena a kraťasy ten pátek? Já se pohyboval hlavně na Letné a v okolí a i v Letohradské a vybavuji si opilého kluka, který šel v davu proti mě a byl hodně opilý, byl tam koncert, který končil v 22 a ten kluk šel v davu z toho koncertu. Možná je to jen shoda, ale pročetl jsem všechny stránky a nikdo tu doteď nenapsal co měl na sobě, tak se raději ptám.

jediné, co si pamatuji že bylo řečeno je to, že měl červené boty, nejspíše Salomonky :)
  • 0

#528 geoKolibrik

geoKolibrik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 55 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 14:17

Obludky oo77 napsal/a:
na Černém mostě je vylepeno na zastávkách MHD i dálkových autobusů..
ale uklízečka mě upozornila, že to strhá, protože by dostala vynadáno od své šéfové, kdyby tam zůstaly. Co na tom letáčku je ji nezajímá a vysvětlit si to nenechala. Mnojo.. lidi jsou divní... zítra ráno to kdyžtak zkusím vylepit znovu.. jedu v šest z prahy..

Ja budu na Cernaku zitra rano i odpoledne, takze to tam prip. dolepim..ono to uklizecku prestane bavit to porad strhavat ;)
  • 0

#529 Sablunka

Sablunka

Member

• Members
  • PipPip
  • 29 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 14:17

Planetweb napsal/a:

Sablunka napsal/a:

Planetweb napsal/a:

jhershaw napsal/a:

Zegga napsal/a:
HA, chodil s partou. Asi ne kačerů. Co to je za lidi, vědí co se děje? Sehnat, promluvit, poptat se.

Do Vystřelenýho Oka chodil s partou z diskuzáku okoun.cz. Jestli někoho znal blíž, netuším, ale samotný sraz ve VO se už dlouho nekonal. Okouni zatím alespon hromadně sdílí na Facebooku.

Hlavne nutno dodat, ze v poslednim roce byl na Voku tusim baj voko jedenkrat - dvakrat.

Tak podle obsluhy tam byl častěji.... Jinak by si ho nepamatovali.

Jako za Okouny muzu rici, ze za posl rok mozna dvakrat. Drive byl temer na kazdem Voku, proto si ho obsluha muze i pamatovat. Nebo proste chodil jeste s jinou partou, pripadne na nejaky ten koncertik, co tam poradaji

To je možné.
  • 0

#530 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 14:22

Tak jsem pověsila plakátky na přívoze Podbaba - Podhoří (obě strany), na přívoze Sedlec - Zámky (na straně Sedlec), Na vlakové zastávce Sedlec, a na autobusových zastávkách Sedlec, V Podbabě, Břetislavka, Výhledy a na všech zastávkách v Lysolajích.
  • 0

#531 Erwest

Erwest

Newbie

• Members
  • Pip
  • 7 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 14:26

srbak89 napsal/a:

Erwest napsal/a:

jediné, co si pamatuji že bylo řečeno je to, že měl červené boty, nejspíše Salomonky :)

Čtu si to právě od včera a ten kluk mi vyjel v mysli, protože té fotce i odpovídal, ale nechci říkat, že to byl on, protože si nejsem jist, kdybych věděl, že měl tohle oblečení, tak máme stopu, že to byl on a byl opilý. Jinak v Crossu myslím byl afterparty koncert Muzejní noci, takže ty dvě lokality by i odpovídali, že procházel tuhle akci a ne kešky, ale kdo ví :-(

Taky jinak držím palce.
  • 0

#532 Samaell

Samaell

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 560 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 14:27

na web jsem pridal odkazy na dokument s infem a mapy. Pripadne dalsi dulezite informace mi posilejte mailem na adresu: samaell zavinac samaell.net
  • 0

#533 Tinah&Power Team

Tinah&Power Team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 103 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 14:28

ledni-medvidek napsal/a:

Tinah&Power Team napsal/a:
Takze jsem to vyvesila 2x na Letenskem namesti (ke vchodu do Billy i na druhou stranu), do pivni zahradky na Letne primo k prodejnimu okenku, takze to uvidi vsichni, co tam budou neco kupovat a cca 6 ks ruzne po stromech a dole na zed - to vse s vedomim a souhlasem pana reditele. Od nej jsem se dozvedela, ze tam maji i kamery, zaznam z nich si pry muze vyzadat policie, ktera o tom, ze tam jsou, vi.
Pak na sloup mezi zemedelske a technicke muzeum, nejake sloupy dolu aleji smer Strossmayerak. Tam na zastavku a se souhlasem obsluhy na vyvesni tabuli Tabaku u zastavky. Pak na nejaky sloupy cestou na Vltavskou, ke vchodu do metra. Dovnitr ne, tam mi pani rekla, ze ona to povolit nemuze a pokud bych to tam dala, musi to sundat. A nahore zastavky tramvaje. Pak se souhlasem obsluhy na Bio Oko a Bioobchod na M. Horakove.

Taky na prodejnu Žabka. Tam ho prodavac okamzite poznal, ze ho zna hlavne z prodejny v Letohradsky, kde delal driv. Sla jsem tam, letacek uz meli vyveseny, znaji ho, nakupuje tam temer denne, pravidelne kratky startky bez filtru. Pani mi rikala, ze si mysli (ale 100% to nevi), ze tam neco kupoval (ale urcite to nebyly cigarety) jeste v nedeli, v patek a v sobotu pry nebyla v praci. Ale jak rikam, mysli si to, ale ruku do ohne za to neda.

Pak jsem to musela zabalit, mlade v kocare mi brecelo hlady a zpruzenosti. Pozdeji muzu nekde pokracovat.

Nemají kamery? Co kdyby rodina nasměrovala policii, aby prošla ten den.

Do haje.. to me s tim hulakajicim mrnetem nenapadlo se zeptat. Hlavne jsem je prosila, kdyby si vzpomneli, pripadne jeste neco dalsiho, at daji vedet, coz slibili. Takze co se zaznamu kamery tyce, kdyz nekdo pujde kolem, zkuste se zeptat, pripadne vecer bych mohla ja.
  • 0

#534 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 14:34

Lucecitka napsal/a:
Jak to vypadá s letáky na Proseku? Mohla bych tam něco vylepit navečer (kolem stanic metra, zastávky busů a tak).

v Letnanech se nekdo stavuje, Prosek jeste pokryty neni. takze diky a v letnanech staci jen zkouknout, jestli visi, pripadne vylepit na vhodna nevyuzita mista.
  • 0

#535 Lucecitka

Lucecitka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 334 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 14:37

Slanecek napsal/a:

Lucecitka napsal/a:

v Letnanech se nekdo stavuje, Prosek jeste pokryty neni. takze diky a v letnanech staci jen zkouknout, jestli visi, pripadne vylepit na vhodna nevyuzita mista.

OK, Mudlokacka taky směřuje na Prosek, takže jsme si spolu ujasnily kam která zajdeme, ať nechodíme stejnou trasu.
  • 0
Lucecitka & Imagine & Štěpula
http://www.geocoinplanet.eu/

#536 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 937 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 14:40

hlásím trochu vylepeno okolo ikemu..měla jsem čas jen hodinu, po skončení pokusu v práci budeme pokračovat u vstupu do michelského lesa a kolem thomayerky
  • 0

#537 Worfsson

Worfsson

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 40 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 14:41

Přidány letáky v metru na Pražského Povstání a v ulici Na Pankráci až po Vyšehradskou bránu. Pozdě večer nebo zítra zkusím přidat též Roztyly, Háje a Uhříněves...
  • 0

#538 Slanecek

Slanecek

lekla ryba

• Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 14:45

Worfsson napsal/a:
Přidány letáky v metru na Pražského Povstání a v ulici Na Pankráci až po Vyšehradskou bránu. Pozdě večer nebo zítra zkusím přidat též Roztyly, Háje a Uhříněves...

super, vezmu spodek podoli
  • 0

#539 dawwid

dawwid

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 114 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 14:49

Policie právě pročesává celý kopec u Bílé skály vrtulníkem.
  • 0

#540 mirotiro

mirotiro

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 094 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 14:53

dawwid napsal/a:
Policie právě pročesává celý kopec u Bílé skály vrtulníkem.

Skoro doufám, že tam není... když už se tam hledalo, tak by to asi nebyl nález co chceme...
  • 0

7 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama