Přejít na obsah

Fotka
- - - - -

Hledá se Osvejda!!!

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1101 odpovědí na toto téma

#561 Viburnus

Viburnus

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 199 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 15:55

Ty média to konstatujou jako fakt a přitom vůbec není jisté, jestli vyrazil lovit. To přeci jenom my, jakožto jeho koníčku znalí (znalejší než kdo jiný), prověřujeme jednu z možností, kam mohl jít. To že byl na jistém místě přeci neznamená, že tam byl kvůli keši - je to jen jedna z možností - žádným způsobem nepotvrzená. A crtl+c, ctrl+v novinářská lavina jede. To nechci vidět ty reportáže v televizi... " -------------------------------------------------------------------------------- Hledají dvaatřicetiletého Ondřeje Švejdu, který sem v pátek vyrazil s pomocí GPS hledat ukrytou schránku. Zdroj: http://praha.idnes.c...raha-zpravy_zep " "V Praze se ztratil "kačer" při geocatchingu"
  • 0

#562 7omino

7omino

Member

• Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 15:55

Tady zatím jedna fotka z toho festivalu, snad najdu další:

Vložený obrázek

Jinak, i když ho neznám, doufám, že vše dobře dopadne, good luck...
  • 0

#563 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 15:56

Vianney napsal/a:
Snažil jsem se najít fotky z festivalu Velká výzva, ale nenašel jsem je. Jsou někde pro případné prohledávání? Nebo napsat organizátorům?

Na FB nějaké fotky jsou, provozovatel těch stránek by je mohl poskytnout... ty na FB jsou hodně malé.
http://www.facebook....13495808&type=3
  • 0

#564 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 15:58

Viburnus napsal/a:
Ty média to konstatujou jako fakt a přitom vůbec není jisté, jestli vyrazil lovit. To přeci jenom my, jakožto jeho koníčku znalí (znalejší než kdo jiný), prověřujeme jednu z možností, kam mohl jít. To že byl na jistém místě přeci neznamená, že tam byl kvůli keši - je to jen jedna z možností - žádným způsobem nepotvrzená. A crtl+c, ctrl+v novinářská lavina jede. To nechci vidět ty reportáže v televizi...

Akorát to chci napsat... pokud je tady někdo, kdo má kontakty do médií, ať je krotí... Je to tragédie a ne propagace geocachingu. To, že se mu mohlo něco přihodit při této hře bych řekl že je spíš méně pravděpodobné.
  • 0

#565 MildaPajda

MildaPajda

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 618 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 16:00

Placnul jsem to na FB VelkeVyzvy
  • 0

#566 Tinah&Power Team

Tinah&Power Team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 103 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 16:01

ted na nove
  • 0

#567 janina.ch

janina.ch

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 16:03

Ve chvíli, kdy je to v četce a policie pátrá, tak už to asi nemá smysl, ale v případě zájmu rodiny můžu dát vědět do Blesku nebo na Novu, ostatní, kde znám reportéry, už zde bylo zmíněno. Ale teď už to bude asi pasé... Držím pěsti celé rodině, z vlastní zkušenosti bohužel vím, jak jim asi je...
  • 0

#568 Tinah&Power Team

Tinah&Power Team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 103 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 16:04

Tinah&Power Team napsal/a:
ted na nove

jako prvni zprava, podle velitele policie ho tam pry momentalne hleda cca 60 lidi, nezapomneli zminit, ze posledni akce podobneho rozsahu byla shodou okolnosti ve stejne oblasti, jako kdyz se hledala anicka. podle nich se o nem nevi od patecniho rana.

jinak cca stejne informace, jako mame.

podle reportera odesel v patek z domova dobyvat hru zvanou geocaching
  • 0

#569 Sablunka

Sablunka

Member

• Members
  • PipPip
  • 29 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 16:04

No tak právě Nova odvysílala spot ve zprávách a samo tam bylo, že se ztratil při kešování....
  • 0

#570 aproach1

aproach1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 80 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 16:09

Už je to i na tn.cz
  • 0

#571 tterrys

tterrys

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 16:10

Myslím, že je dobře, že se to rozšíří více mezi lidi, že se někdo hledá, už je to dlouhá doba. Čím víc lidí, tím víc očí. A tomu, že to media pro zajimavost spojí s geocachingem, se stejně nevyhneme :-(
  • 0

#572 ottik5

ottik5

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 87 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 16:11

Odkaz na server TN.cz

http://tn.nova.cz/zp...ele-ze-hry.html
  • 0

#573 _eda_

_eda_

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 382 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 16:12

aproach1 napsal/a:
Už je to i na tn.cz

tentokrat "geocatching"... Ale jestli to pomuze, tak klidne aeofjlsrjgasrg...
  • 0

#574 MarHan

MarHan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 371 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 16:14

Tak jsem dnes projel Chabry, Bohnice a Kobylisy a nic... Ted mohu jen potvrdit, ze kolem Bile skaly lita vrtulnik a procesava to tam...
  • 0
Garmin Oregon 650, Samsung Galaxy S + Locus + GSAK

#575 Worfsson

Worfsson

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 40 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 16:23

http://praha.idnes.c...raha-zpravy_zep
  • 0

#576 Vianney

Vianney

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 686 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 16:24

Erwest psal, že má pocit, že někoho takového jako Osvejda viděl jít z koncertu. Zeptejte se ho na podrobnosti.
  • 0
<p>Geokalendář 2025 - v prodeji ve vašem oblíbeném geoshopu. www.facebook.com/geokalendar

#577 Dain & Olik

Dain & Olik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 704 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 16:25

sobikovi napsal/a:

Viburnus napsal/a:
Ty média to konstatujou jako fakt a přitom vůbec není jisté, jestli vyrazil lovit. To přeci jenom my, jakožto jeho koníčku znalí (znalejší než kdo jiný), prověřujeme jednu z možností, kam mohl jít. To že byl na jistém místě přeci neznamená, že tam byl kvůli keši - je to jen jedna z možností - žádným způsobem nepotvrzená. A crtl+c, ctrl+v novinářská lavina jede. To nechci vidět ty reportáže v televizi...

Akorát to chci napsat... pokud je tady někdo, kdo má kontakty do médií, ať je krotí... Je to tragédie a ne propagace geocachingu. To, že se mu mohlo něco přihodit při této hře bych řekl že je spíš méně pravděpodobné.

ja jsem slysel CR Regina, tam naopak patrani vyhlasili velice profesionalne, shrnuli vsechny informace, popis, ze se mohl ztratit pri gc, coz je hledani skrysi podle souradnic, kam mistne vedou posledni stopy, ondruv popis ... vsechny pracovniky medii bych povinne prohnal praxi pres cesky rozhlas. zejmena pisalky netovych novin.

jinak hlasim nadrazi dejvice olepeno
  • 0

#578 Zazulienka

Zazulienka

Member

• Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 16:29

Jak je to s tím Epsilonem? Venku začalo před chvílí hrozně lejt, takže to nejspíš budeme muset odložit.... Já jsem přislíbila pouze povrchovou pomoc (hlídání věcí), ale myslím, že to je dost o hubu ... tak snad budou mít kačeři rozum.
  • 0

#579 Erwest

Erwest

Newbie

• Members
  • Pip
  • 7 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 16:31

Vianney napsal/a:
Erwest psal, že má pocit, že někoho takového jako Osvejda viděl jít z koncertu. Zeptejte se ho na podrobnosti.

Já si nejsem právě jistý, ujistilo by mě třeba oblečení, jak jsem psal a nevím zda to zapadá do časů, ale kolem 22:10 jsem viděl podobného kluka jít z toho koncertu na Letné. Ale byl dost opilý a to taky nevím zda sedí. Byla tma, ale tričko do červena a kraťasy, boty nevím :-(
  • 0

#580 Vianney

Vianney

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 686 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 16:35

A jakým směrem šel? Vypadalo to, že jde sám, nebo s někým? Můžete někdo z rodiny potvrdit nebo vyvrátit, že by tak mohl být oblečený, že by se zúčastnil festivalu s ekologickým zaměřením, že by se mohl opít?
  • 0
<p>Geokalendář 2025 - v prodeji ve vašem oblíbeném geoshopu. www.facebook.com/geokalendar

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama