Hledá se Osvejda!!!
Vytvořeno od
Svejdovi
, čen 11 2012 10:09
1102 odpovědí na toto téma
Publikováno 13 červen 2012 - 10:45
Upřímnou soustrast.
Také jsem celou dobu doufal ve šťastý konec
Publikováno 13 červen 2012 - 11:07
Připojuji se k vyjádření soustrasti. Osvejdu znám jen z logů, ale četl jsem jich hodně, neb naše území se překrývala ... jeho nick a logy tady zůstavají s námi ... teď už má určitě lepší signál, než my tady dole ...
R.I.P.
Publikováno 13 červen 2012 - 11:26
Taktez se pripojuji. Ondru jsem mel moznost se s nim poznat a byl to fajn typek.
Uprimnou soustrast
Publikováno 13 červen 2012 - 11:27
Uprimnou soustrast, je nam to opravdu moc lito a rodine a pratelum prejeme mnoho sil k prekonani teto tragedie.
Publikováno 13 červen 2012 - 11:28
Osvejdu mi osobně představil Jelča při geoposezení v Red Hooku u Pražského Povstání. Seděli jsme u pivka naproti sobě - a pro mě bylo fajn poslouchat, jaké akce zase s homorem, jelcou a slaneckem plánují.
Naposledy jsem ho pak viděl při flashmob eventu na den sv. Patrika. Se svým zeleným přelivem se zapsal do paměti všech, co tam byli...
O pondělku se mi tu ani nechce psát - tím, spíš, že když jsem při pátrání večer UL1 navštívil, tak mě ta proklatá šipka poprvé navedla právě na ono místo. Už jsem zvedal nohu na římsu, když se umoudřila - a já, tak jako my všichni, šel za ní. Teprve Zegga se dalšího dne správně zeptala. Sice nás tam toho dne bylo víc, ale stejně - v tu chvíli to bohužel nenapadlo nikoho...
Upřímnou a hlubokou soustrast Ondřejově rodině a blízkým - Ondra byl skvělý člověk a bude nám všem moc chybět.
Naposledy jsem ho pak viděl při flashmob eventu na den sv. Patrika. Se svým zeleným přelivem se zapsal do paměti všech, co tam byli...
O pondělku se mi tu ani nechce psát - tím, spíš, že když jsem při pátrání večer UL1 navštívil, tak mě ta proklatá šipka poprvé navedla právě na ono místo. Už jsem zvedal nohu na římsu, když se umoudřila - a já, tak jako my všichni, šel za ní. Teprve Zegga se dalšího dne správně zeptala. Sice nás tam toho dne bylo víc, ale stejně - v tu chvíli to bohužel nenapadlo nikoho...
Upřímnou a hlubokou soustrast Ondřejově rodině a blízkým - Ondra byl skvělý člověk a bude nám všem moc chybět.
Publikováno 13 červen 2012 - 11:44
Neznal jsem ho, ale od začátku jsem sledoval tohle vlákno a věřil v lepší konec. Ta smutná zpráva včera mě ale dostala :-(
Upřímnou soustrast pozůstalým.
Publikováno 13 červen 2012 - 11:52
Upřímnou soustrast.
Osvejdu jsem naposled viděl na eventu Prazske geopivo 2011 - Vanocni edice, kde si to pořádně užíval.
Publikováno 13 červen 2012 - 12:03
Osvejdu jsme neznali, presto jsem patrani po ocku sledoval a velice me zasahl "vysledek". Podle vseho to byl skutecne mimoradny clovek, jeho brzky odchod me tragedii pro vsechny, kdo jej znali. Pripojuji se se svoji uprimnou soustrasti
Publikováno 13 červen 2012 - 13:37
Upřímnou soustrast. Sice jsem ho neznal osobně, ale z toho co tu čtu je jasné, že bude chybět...
Publikováno 13 červen 2012 - 14:15
Na UL1 jsme se před pár dní shodou okolností s kamarádem domlouvali. Osvejdu jsem osobně neznal, ale jeho smrt mě velice, také jako kačera, zasáhla. Moc mě to mrzí. Upřímnou soustrast všem jeho rodinným příslušníkům. Moc si přeji, ať se s tím, co nejdříve vyrovnají.
Ohledně jeho smrtí nastává mnoho otázek.Co si to tak čtu, vrtá mi to hlavou čím dál více, ale asi není vhodné právě teď a na tomto místě tyto věci řešit.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů