Přejít na obsah

Fotka

Vyjádření Groundspeaku k politickému obsahu keší

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
252 odpovědí na toto téma

#181 Pnov

Pnov

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 296 příspěvků(y)

Publikováno 05 July 2012 - 19:15

kapsa napsal/a:

MK1977 napsal/a: A stále nechápeš, že já se z likvidace té kešky neraduju a stejně jako mnoho jiných je mi celkem líto, že musela do archivace, právě kvůli nepochopení takových jako jsi zrovna ty.

Ano, vsem je vam to hrozne lito a proto archivaci tvrdosijne obhajujete, ja uz fakt puknu smichy .... :D

No zrovna lidi, do kterých se dokola navážíš žádnou archivaci neobhajují. Ale víc s Tebou polemizovat nebudu, o Tobě podobných lidech jsem už včera a dnes psal.

Citecka napsal/a:
verzana: lžeš.

Co Ti vadí konkrétně? Nic ve zlém, ale zrovna ta věta o demokracii a anarchii mi trochu připoměla některé Tvé předchozí příspěvky na tomhle webu. To nemyslím špatně, ale ne všichni jsou tak dobře vychovaní jako my a právě kvůli těm ostatním jsou nějaké zákony/předpisy/nařízení třeba.;)
  • 0

#182 Kapsa

Kapsa

Kapsa

• Members
  • PipPipPip
  • 3084 příspěvků(y)

Publikováno 05 July 2012 - 19:21

MK1977 napsal/a: Máš pravdu, to je tak suché konstatování faktů, že to vůbec nikoho nezasáhlo ;)

Jasne ze zasahlo, to je logicke, protoze lidi, kteri tahle svinstva delali je mezi nami stale dost a kdyz ne jich, tak jejich deti ci pribuznych, kteri porad nejak neumeji zkousnout prosty fakt, ze na techto svinstvech maji taky svuj dil viny ....
  • 0
www.michalkupsa.cz - můj web o cestování, fotografování a geocachingu.

#183 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 1108 příspěvků(y)

Publikováno 05 July 2012 - 19:30

Nechcete toho nechat ? Tato žabomyší válka nemůže mít žádného vítěze. *PEACE* modrá přilba Sky
  • 0

*

#184 Pnov

Pnov

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 296 příspěvků(y)

Publikováno 05 July 2012 - 19:35

Jo a pro zaryté antikomunisty přidám, že já ani žádní moji předkové nikdy nebyli v KSČ, moje babička byla pyšná na svoji modrou krev a můj děd byl odsouzený kulak. S tímhle kádrovým profilem (a samými jedničkami) mně v půlce osmdesátých let nechtěli vzít ani na střední hnojárnu. Mne tak napadlo, že bych taky mohl považovat všechny, co se za komunistů dostali dokonce na vejšku, za bolševiky...:o No nic víc, mějte se hezky. Koukám, ale že ten Radler ale píše...:D
  • 0

#185 Kapsa

Kapsa

Kapsa

• Members
  • PipPipPip
  • 3084 příspěvků(y)

Publikováno 05 July 2012 - 19:56

Skywalker napsal/a:Nechcete toho nechat ?
Tato žabomyší válka nemůže mít žádného vítěze.

Asi tak, s nekterymi fakt nema smysl se hadat ....
Vysvetleni GS chapu a souhlasim s tim, ze politika nema v GC co delat, problem je pouze v tom, ze ve zminenem listingu zadna politika neni.
Howgh.
  • 0
www.michalkupsa.cz - můj web o cestování, fotografování a geocachingu.

#186 ssva

ssva

jak malej jarda

• Members
  • PipPipPip
  • 851 příspěvků(y)

Publikováno 05 July 2012 - 20:03

kapsa napsal/a:
Asi tak, s nekterymi fakt nema smysl se hadat ....
Vysvetleni GS chapu a souhlasim s tim, ze politika nema v GC co delat, problem je pouze v tom, ze ve zminenem listingu zadna politika neni.
Howgh.

GS má na hodnocení "političnosti" zřejmě trochu jinak nastavenou hranici. Asi nám nezbyde než si chvíli počkat jak to svoje prohlášení bude prakticky realizovat.
Zatím se dá jenom spekulovat. Ale stejně tady od začátku nezazněl žádný konstruktivní nápad jak to případně obejít.
Mě se taky líbí listingy které mají "šťávu" a nechtěl bych o ně jen tak přijít...
  • 0
Věřme v to lepší, počítejme s tím horším...
Nic není nikdy tak, jak se to zdá.

#187 alkes

alkes

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3176 příspěvků(y)

Publikováno 05 July 2012 - 20:16

Proč jenom se tady vždycky všechno vyhrotí do totálního absurdna. :(
  • 0

#188 Nemluva

Nemluva

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 86 příspěvků(y)

Publikováno 05 July 2012 - 20:39

Protože tady si na ž.... :D
  • 0

#189 Nemluva

Nemluva

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 86 příspěvků(y)

Publikováno 05 July 2012 - 21:00

Ono jde v podstatě jenom o jedno. Jeden z nás je prostě obyčejný český práskač.Tak to je a nic jiného v tom není. Nemá argumenty, tak žaluje mamince. Je to prostě s..... A zatím si stojím. Těch rozporuplných keší je na celém světě hodně, ale jenom v Čechách je Švejkismus a komunismus stále číslo jedna.
  • 0

#190 Unkas

Unkas

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 122 příspěvků(y)

Publikováno 05 July 2012 - 21:00

Citecka napsal/a:

Unkas napsal/a:
... je archivace jen nasledkem podvodneho jednani autora krabky a nasledne silene diskuzi na tomto foru?

Nevim jak Vy, ale ja si na obe otazky dokazu odpovedet ANO. Skoda.

Unkasi, jak si vůbec můžeš dovolit takhle o někom mluvit?

Myslim, ze uplne v pohode. Jeste nez byla krabka prvotne schvalena, doslo k dohode o odstraneni uvodni pasaze listingu. Autor pockal na schvaleni a uvodni pasaz vratil. Tomu rikam podvodne jednani. Taky to je prvotni impuls ke stavajici archivaci.
  • 0

#191 Fast Hippo

Fast Hippo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 142 příspěvků(y)

Publikováno 05 July 2012 - 21:36

Unkas: Ne, to neni ten duvod. Duvod archivace je ten, ze kes podle oficialniho nazoru GS nesplnuje pravidla GS. To, ze owner a RW si vjeli do vlasu a nekdo listing kesky nerozdejchal a nahlasil je v tuto chvili podruzne. Muzeme diskutovat o tom, ze kdyby si owner nepocinal jak slon v porcelanu, RW reagoval jinak a listing nebyl typografickym zverstvem, tak by treba kes nikdo nenahlasil. Ale to neni podstatou problemu. Obsah listingu je vecne pravdivy, presto kes byla zakazana. S cimz nesouhlasim a vylozil jsem proc. V diskuzi uz neminim pokracovat, protoze bych se opakoval. Ale prosim rozlisujme skutecne priciny a pseudopriciny, protoze jinak jde diskuze do haje...
  • 0

#192 raduz_CZ

raduz_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 370 příspěvků(y)

Publikováno 05 July 2012 - 21:56

Tak se obávám, že groundspeak vubec nepochopil, co jsem se mu snazil v emailu sdelit.. odpověd na moji prosbu a pokus o vysvetlení celé situace mi přisla v tomto znění: Groundspeak has recently seen an increase in the number of cache submissions of a political nature. Unfortunately, some of these cache pages have been published. To be clear, according to our current cache placement guidelines, caches stating, explaining or promoting a political agenda cannot be published on Geocaching.com. Caches of this kind violate our Solicitation guideline and caches of this kind will no longer be published. Please understand that the request to archive this listing, and not to publish any more come from Groundspeak, and not from the local reviewer team. These hard-working volunteers are assisting us to ensure that geocaches in the Czech Republic adhere to the guidelines and are therefore able to stay on Geocaching.com.
  • 0

#193 Unkas

Unkas

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 122 příspěvků(y)

Publikováno 05 July 2012 - 21:58

Fast Hippo napsal/a:
Duvod archivace je ten, ze kes podle oficialniho nazoru GS nesplnuje pravidla GS.

Mluvime o tom samem, pouze kazdy jinak. Prvotni uvodni pasaz listingu mela byt odstranena, protoze RW ji oznacil proti pravidlum GS. Kdyby ji autor nevratil zpet, krabka by dle meho nazoru vesele fungovala. Vse ostatni se odvijelo az po vraceni uvodni pasaze listingu. Autor ji tam proste chtel za kazdou cenu.
  • 0

#194 haggaeus

haggaeus

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 752 příspěvků(y)

Publikováno 05 July 2012 - 22:05

raduz_CZ napsal/a:
Tak se obávám, že groundspeak vubec nepochopil, co jsem se mu snazil v emailu sdelit..
odpověd na moji prosbu a pokus o vysvetlení celé situace mi přisla v tomto znění:
[...]

jj, prislo mi uplne to same. Je to totez co ten preklad v puvodnim prispevku tohoto vlakna, bez detailu o ultimatu do 15.7.
  • 0

#195 raduz_CZ

raduz_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 370 příspěvků(y)

Publikováno 05 July 2012 - 22:10

Nedalo mi to a poslal jsem cathy dotaz, jestli je problém cache u napr. komunistickeho pracovniho tabora, pokud je v listingu veta, ze byl postaven komunisty pro odpurce rezimu. Jestli je cache u krestanskeho kostela OK, nebo jestli by ji diky stiznostem neakeho muslima take archivovali - pozadal jsem ji, at mi na techto dvou prikladech rekne, kde je ta hranice, tak snad se dockam osobnejsiho mailu, nez jen toho, co poslali asi nam vsem, co jsme dotazy vznesli..
  • 0

#196 Jarous1

Jarous1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2337 příspěvků(y)

Publikováno 05 July 2012 - 22:13

kapsa napsal/a:
...tak jejich deti ci pribuznych, kteri porad nejak neumeji zkousnout prosty fakt, ze na techto svinstvech maji taky svuj dil viny ....

Co to tady plácáš ???!!! :@ Jak může být potomek zodpovědný za sviňárny, které provedl někdo z jeho rodičů ???

Ty už to fakt nepij... Jseš s tím urputným, a zaslepeným, bojem proti komunismu už dost otravnej :@

EDIT: A až se tady jednou změní režim, tak budeme za jeho kolaboranty považováni zase my, protože jsme proti němu nic nedělali...?
  • 0

#197 haggaeus

haggaeus

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 752 příspěvků(y)

Publikováno 05 July 2012 - 22:20

raduz_CZ: tak schvalne jestli ti posle podruhe to same :)

Neda mi to, abych si neprisadil: jeste ze mame Waymarking s kategoriemi jako Political Revolutions, Monuments of the Eastern Freedomfights, WWII Prisoner of War Camps, The Holocaust, Civil Rights Memorials, Religious Freedom a dalsimi.
  • 0

#198 alkes

alkes

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3176 příspěvků(y)

Publikováno 05 July 2012 - 22:38

haggaeus napsal/a:
jj, prislo mi uplne to same. Je to totez co ten preklad v puvodnim prispevku tohoto vlakna, bez detailu o ultimatu do 15.7.

Jo, i mně. Zdá se, že to spláchli hromadným mailem.
  • 0

#199 kulhal

kulhal

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 930 příspěvků(y)

Publikováno 05 July 2012 - 23:56

Nedivím se, že Groundspeak považuje listing za agitaci. Tahle hra se provozuje celosvětově, a hranice mezi politikou a historií je tenká, nezřetelná, a hlavně v každé zemi vede jinudy. Ani my sami (viz tato diskuse) se nedokážeme shodnout. Groundspeak by musel zaměstnávat armádu politologů aby dokázal posoudit co v dané zemi politikum je a co už ne. A to je trochu přehnané očekávání od organizátora hry, která chce být především zábavou, která lidi vytáhne do přírody.  Škoda, že Hlavas takhle zlikvidoval svoji keš. Z tématu, které mělo velký osvětový potenciál udělal svým postojem a chováním agitku. Nestačí pravdu mít, je nutné umět ji i sdělit. Sdělit ji tak, aby ji pochopil nejen Trhač, Kapsa nebo Citečka (nebo já), ale třeba i sedmnáctiletý kluk, který vládu jedné strany nikdy nezažil.
  • 0

#200 Nekra

Nekra

Nekra

• Members
  • PipPipPip
  • 182 příspěvků(y)

Publikováno 06 July 2012 - 12:26

kulhal napsal/a:
Škoda, že Hlavas takhle zlikvidoval svoji keš.

Ne, tu keš zlikvidoval bonzák a Groundspeak. Největší problém je v tý Groundspíčí zvůli, kdy jednoduše prohlásí, že se jedná o agitaci, i když jde o záznam historie.

Jestli se to tu ještě nebralo a bude se sepisovat petice pro obnovení Smrti jizerských roverů, přepošlete mi prosím link (a teď jdu prohledat tohle vlákno, jestli to v něm už není).
  • 0
NEPOSÍLEJTE MI BONUSOVÉ ČÍSLO, KTERÉ JSEM SI ZAPOMNĚL OPSAT Z KEŠE (PLATÍ PRO KTEROUKOLIV KEŠ!)
--------------------------------------------
Nehodlám ustupovat prudičům snažícím se mne donutit k prolinkování profilů. Teprve neprolinkovaný profil nevyskytující se na geocaching.com jsem ochoten považovat za anonymní.
--------------------------------------------
Neexistuje špatná keš. Existují jen chyby a/nebo špatná rozhodnutí, která dělám já jakožto lovec.
-----------------------------------------------------
Nejhorší chyba je ta, ze které se mohou poučit akorát ostatní.
-----------------------------------------------------
Jít Tě lovit, ale kdež,
nejsi Waymark ani Keš
a taky nemáš číslo Trackovací,
tak proč si dávat s Tvým odlovem práci.

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka