Vyjádření Groundspeaku k politickému obsahu keší
Publikováno 04 červenec 2012 - 10:30
Publikováno 04 červenec 2012 - 10:48
MK1977 napsal/a:
Kdo mě přesvědčí ....
proc by te mel kdo presvedcovat? . presvedceny lidi presvedcit nelze. a i kdyby, co by to vylepsilo? .
Publikováno 04 červenec 2012 - 10:56
Publikováno 04 červenec 2012 - 10:58
Vy-víte-které rozhodnutí vy-víte-kterého prezidenta vy-víte-které země, které začalo platit 1. května 2000 bylo jistě politické. Veškeré další činnosti odvozené od tohoto rozhodnutí jsou tedy nevyhnutelně také politické. Takže vy-víte-která firma, která na tomto rozhodnutí založila svůj obchodní model by měla ukončit svou činnost.
Publikováno 04 červenec 2012 - 11:13
Publikováno 04 červenec 2012 - 11:31
Psaná pravidla by byla samozřejmě přísnější, než pokud se ponechá na pravomoci reviewrů, aby mohli občas přimhouřit oči a pustit něco, co je trochu přes čáru. Je možné zkusit, co všechno projde, případně se s reviewrem dohodnout, kam až je přijatelné ustoupit, ale jakmile někdo začne na fóru vykřikovat, jaktože mu to ten ***** reviewer neschválil, kgyž GC****, GC***** a GC***** je skoro totéž, tak si může každý snadno představit, k jakým koncům to povede. V minulém vláknu bylo velice výstižné podobenství o foukání kouře průvodčímu do obličeje.Bude k tomuhle nějaké oficiální stanovisko a guidelins, nebo prostě bude záležet jak zrovna kdo daný listing pobere?
Publikováno 04 červenec 2012 - 11:37
poohDA napsal/a:
Možná to jsou ta veliká znamení na obloze o kterých píše v té nejmenované staré knize ten nejmenovaný prorok.Trhac napsal/a:
Co se stane 15.7.? Tedy kromě unikátního zákrytu Jupitera Měsáícem?Dain a Olik napsal/a:
odpoved naleznete v pristim cisle - tj 15.cervence.
http://www.astrovm.c...-15-7-2012.html
Myslíš tu nejmenovanou hodně starou knihu, co se pod ní autor nepodepsal?
Publikováno 04 červenec 2012 - 11:56
Proboha, jen to ne! Při vší úctě, tohle se mi nejeví jako dobrý nápad. Ponechme to i nadále na uvážení místních reviewrů, a můžeme si zachovat místní specifika, pokud to zase nezačnou rozmazávat radikální aktivisti.haggaeus napsal/a:Please define what makes cache listing political
Publikováno 04 červenec 2012 - 12:17
Ty máš k dispozici nějakej statisticky významnej průzkum, jaký je většinový názor? Já bych zase spíš předpokládal, že spousta lidí, co si přeje zachování apolitičnosti cachingu, se k tomu vůbec nevyjádřila, protože nemají zapotřebí, aby jim někdo pak nadával do komunistů a estébáků.Většina lidí prostě byla toho názoru, že cache tohle pravidlo neporušuje, že nejde o politickou agitaci,
Publikováno 04 červenec 2012 - 13:11
Publikováno 04 červenec 2012 - 13:59
Publikováno 04 červenec 2012 - 14:00
První "ovoce" už to přineslo. Dnes byla ownerem (raději dobrovolně) archivována velmi dobrá (a rovněž t.zv."kontroverzní") cache http://coord.info/GC1BV49.
Takže jakmile mi to čas dovolí, všechny svoje caches publikuji na opencaching a s GS resp. geocaching.com KONČÍM. Nemám ani chuť ani zájem podílet se nadále na něčem podobném... Fuck of Groundspeak!
Všem kteří podporovali právo na existenci cache Smrt Jizerských roverů děkuji!
Těm, kdo měli k cache Smrt Jizerských roverů věcné, seriozní připomínky, byť i nesouhlasné, děkuji za názor.
Nevím, zda mi to DLR bude tentokrát věřit , ale i jemu děkuji za spolupráci.
Mikrupa-cz alias "bonzák Bretschneider" gratuluji! Jistě jej jeho hrdinský čin, kterým nejen že zlikvidovat Smrt Jizerských roverů, ale pravděpodobně následně i řadu dalších caches, bude dlouho hřát u srdce a věřím, že i v cacherské komunitě mu přinese nehynoucí slávu.
Publikováno 04 červenec 2012 - 14:03
Publikováno 04 červenec 2012 - 14:05
Publikováno 04 červenec 2012 - 14:06
Hoblíkovo geocoiny, nevelký geocaching blog a T5 geocaching
Publikováno 04 červenec 2012 - 14:17
Fast Hippo napsal/a:
Hlavas: brzdi. Nahlasit GS kes, o ktere si myslim, ze porusuje pravidla je pravo jednoho kazdeho.
Standardní postup ale je zalogovat Need archive, pak situaci řeší rewiever. Kdyby měl všechno řešit GS, nedělali by nic jiného. Zato rewievrům by se ulevilo.
Publikováno 04 červenec 2012 - 14:18
lubbez napsal/a:
... Je to sice taky kontroverzní téma, hlavně ti pejsci, ale politika to je jiná. ...
Teda, takhle protěžovat psy, jak k tomu přijdeme my akvaristi?
Publikováno 04 červenec 2012 - 14:36
Podepisuju.Halstead napsal/a:
Ty máš k dispozici nějakej statisticky významnej průzkum, jaký je většinový názor? Já bych zase spíš předpokládal, že spousta lidí, co si přeje zachování apolitičnosti cachingu, se k tomu vůbec nevyjádřila, protože nemají zapotřebí, aby jim někdo pak nadával do komunistů a estébáků.Většina lidí prostě byla toho názoru, že cache tohle pravidlo neporušuje, že nejde o politickou agitaci,
Přijde mi, že pisatelé, nadávající ostatním do komunistů, estebáků, komsomolců atd. ,protože ti třeba jen částečně nesouhlasí s jejich jediným možným výkladem "svaté pravdy", používají metody, které tu ve velkém zavedli právě ti, kterými tak okázale opovrhují.
Publikováno 04 červenec 2012 - 14:45
6 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů