Vyjádření Groundspeaku k politickému obsahu keší
Publikováno 05 červenec 2012 - 16:43
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 05 červenec 2012 - 16:44
Citecka napsal/a:
verzana: lžeš.
Brilantni argumentace.
Publikováno 05 červenec 2012 - 16:48
Ano, vsem je vam to hrozne lito a proto archivaci tvrdosijne obhajujete, ja uz fakt puknu smichy ....MK1977 napsal/a: A stále nechápeš, že já se z likvidace té kešky neraduju a stejně jako mnoho jiných je mi celkem líto, že musela do archivace, právě kvůli nepochopení takových jako jsi zrovna ty.
Publikováno 05 červenec 2012 - 17:02
Publikováno 05 červenec 2012 - 17:07
Publikováno 05 červenec 2012 - 17:08
Publikováno 05 červenec 2012 - 17:09
Unkas napsal/a:
... je archivace jen nasledkem podvodneho jednani autora krabky a nasledne silene diskuzi na tomto foru?
Nevim jak Vy, ale ja si na obe otazky dokazu odpovedet ANO. Skoda.
Unkasi, jak si vůbec můžeš dovolit takhle o někom mluvit?
Publikováno 05 červenec 2012 - 17:13
Publikováno 05 červenec 2012 - 17:17
homole napsal/a:
No celé toto vlákno a vlastně všechno vzniklo tak nějak z vody.
Jestli ti imperialističtí soudruhové nás nechtěli rozeštvat a nastolit třídní rozkol tak nějak zevnitř
A ono se jim to i podařilo.
IMHO soudruzi by vubec nechapali o cem ta cela diskuze vlastne je...
My Cesi si v pohode vystacime sami
Publikováno 05 červenec 2012 - 17:23
psí keška - "vytrvalé plemeno" - to je vyzdvihování rasy
architektura - "úžasná baroktní stavba" nebo "podnikatelské baroko" - vnucování názoru na umělecké dílo
historie - "hrůzná doba třicetileté války" - vnucuji názor na to jak by měl svět vypadat
všechny kešky sportovní a spolkové - agituji pro konkrétní sport nebo spolek
Kde to skončí? Kdo to rozhodne?
Když nesouhlasíš budeš vyloučen?!
Publikováno 05 červenec 2012 - 17:27
Můžeš prosím popsat reviewrovu nekompetentnost?Není podstatné, jaké jsou kde výklady pravidel a tak dále. Podstatné je, že tu VE HŘE dochází málem k občanské válce a že to celá spustila nikoli ownerova chyba, ale reviewrova nekompetence. Opakuji, neměl NIKDY tuhle situaci dopustit, a když už se stala, neměl ji nechat vyeskalovat. Tohle je ostuda.
Reviewer od začátku tvrdil že keš s původním listingem je problematická, s ownerem se dohodli že se listing pozmění aby se vešla do pravidel GS. Owner na oko kývnul a po čase změnil listing zpět do podoby která nevyhovuje pravidlům GS. Následně reviewer, pravděpodobně v reakci na vlákno zde na fóru, povolil keš s citací zákona ale ani to se GS nelíbí a proto keš archivovali. Kde je nekompetentnost reviewra? Jedině v tom že se podvolil a nechal se ukecat na puštění listingu s citací zákona přestože to stále považoval za problematické.
Publikováno 05 červenec 2012 - 17:27
Ne, ja v tom tedy rozdil fakt nevidim, protoze tohle proste neni politika ale pouhe suche konstatovani historickeho faktu, coz je ten rozdil, ktery nevidis ty a ktery je hlavni pricinou cele teto trapne situace a ze ktereho jsou veskere argumentace GS o pilitice uplne mimo misu, protoze proste o politiku nejde.MK1977 napsal/a: pro kapsu: Neobhajuji archivaci, ale důvody které k tomu GS vedly. A to je poměrně slušný rozdíl, i když ty možná nepříjdeš na to jaký. A to mi příjde docela líto, protože jinak vypadáš jako člověk s kterým bych si dal v hospodě s radostí pivko. (ty mi nejspíš napíšeš, že ty se mnou rozhodně ne, nebo se snad mýlím? )
P.S. - Preci by jsi nechodil na pivo s nekym, kdo je tak tupej, ze nevidi ty zasadni rozdily, ktere ty vidis (a ktere poslaly do kopru dalsi skvelou kesku) ?
Publikováno 05 červenec 2012 - 17:30
Podepisuji! Tesat do kamene!!Jarouch napsal/a:
Agitace, (já si také myslím že u Rovrů to byl popis historie), důvodem archivace může být i v těch případech kde se objeví "nevhodný výrok":
architektura - "úžasná baroktní stavba" nebo "podnikatelské baroko" - vnucování názoru na umělecké dílo
historie - "hrůzná doba třicetileté války" - vnucuji názor na to jak by měl svět vypadat
Aspon nekdo to konecne chape ....
Publikováno 05 červenec 2012 - 17:54
Máš pravdu, to je tak suché konstatování faktů, že to vůbec nikoho nezasáhlo
dále
Jarouch napsal/a:
Agitace, (já si také myslím že u Rovrů to byl popis historie), důvodem archivace může být i v těch případech kde se objeví "nevhodný výrok":
Nesouhlasím a doporučuji navštívit heslo Logický klam, položku Ad absurdum.
Zase to někdo nechápe.
Pokud tedy ale použiju užité absurdní příklady, třeba psí kešku, tak by to bylo zvýrazněno, neustále by na to byl kladen v textu důraz a příběh by to ještě dokazoval svým emotivním laděním o tom jak jsou ti psi tohoto plemena úžasní a ostatní psi jsou svině.
A to by byl ten podstatný rozdíl. Pojem vytrvalé plemeno je to čemu se řiká suchý popis. To co jsem popsal předtím je naopak emotivní agitace za dané plemeno.
Publikováno 05 červenec 2012 - 18:01
Publikováno 05 červenec 2012 - 18:04
Jarouch napsal/a:
Jak vyloucen? Vzdyt se borec vyoutoval sam a vida, uz je z nej mucednik
Srovnavat pripominku k listingu s banem uzivatele je jako porovnavat husu s traktorem
Publikováno 05 červenec 2012 - 18:12
Publikováno 05 červenec 2012 - 18:13
Je pak těžké reagovat na něco jiného než o čem píšeš. Nejsem telepat umím pouze číst napsané.Agitace, (já si také myslím že u Rovrů to byl popis historie), důvodem archivace může být i v těch případech kde se objeví "nevhodný výrok":
Tímto končím, protože evidentně ani nemluvíme stejným jazykem a to je pak těžké. Přeji vám všem hezký den.
Jo a pro ty co se ptají proč jsem tu prudil a radši nevyrazil na kešky, tak smrdím doma s boreliozou Jinak bych se tu snad ani nevyskytoval a opravdu se věnoval něčemu prospěšnějšímu než téhle "zákopové válce"
Publikováno 05 červenec 2012 - 18:29
Jarouch napsal/a:
Verzana: Reagoval jsem na vyjádření zeměmluvu, tak nevím proč se najednou objevil mučedník?
Aha, mozna myslis jine vyjadreni GS nez to co je tu na zacatku vlakna. Nic o vylucovani uzivatelu tam nevidim, chtej upravit listingy... Zacal si to zvelicovat, proto jsem na tebe vytahla mucednika
Publikováno 05 červenec 2012 - 18:37
Delat to nebudu, osobne nejsem zastancem poucnych listingu, ale mohli bychom si nasledne uzit spoustu srandy ve foru.
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů