Pozastavení kešek
Publikováno 09 červenec 2012 - 18:29

Publikováno 09 červenec 2012 - 18:41
Nic není nikdy tak, jak se to zdá.
Publikováno 09 červenec 2012 - 21:00
Publikováno 09 červenec 2012 - 22:31
Citace
Hlavas2012 napsal/a:
Citace
Mufa napsal/a:
Nechápu... proč disabluješ např. Čiperku nebo Vyhlídku? Některý lidi bych fakt chtěla mít doma, abych se bála cokoliv říct, aby si to náhodou doma někdo blbě nevysvětlil a nezačal stávkovat... už mě ta hysterie kolem jedný kešky, kde se owner nedomluvil se RW fakt štve... Odnese to spousta dalších:(
Ale domluvil! Nakonec jsme se s RW domluvil! Jenomže o to tady nejde - jde totiž (aniž by to původně bylo jakkoli mým úmyslem) o princip! Přijde Ti normální, že jeden práskač (navíc s pochybným názorem, o čemž svědčí ty desítky pozitivních logů u cache i na diskusních fórech, favoritní body, et.c.) žaluje na GS a oni na místo toho, aby alespoň oslovili dotyčného ownera (což by bylo minimálně slušnost a něco jako snaha o objektivní posouzení věci), prostě cache archivují a navíc ultimativně pohrozí archivací dalších caches? ...
A prijde ti normalni podvadet RW chvilku po tom, co ti tvou kes pustil a za jeho zady do listingu vratit text, ktery RW chtel aby jsi smazal. To ti prijde OK? Zkus popremyslet, zda ta chyba neni v tobe a ne na strane GS.
Publikováno 09 červenec 2012 - 22:47
Publikováno 09 červenec 2012 - 22:49
Citace
_Tom napsal/a:
A co na situaci říká naše samozvaná asociace českého kešingu, nebo jak se pojmenovali? Tady mají příležitost ukázat své schopnosti. Jsem na to zvědav
A co chceš řešit ??
Dva dospělí chlapi se pohádali do krve a ani jeden nechce ustoupit a melou si jen svoje.
A v debatách na Internetu nevyřešíš už vůbec nic.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 10 červenec 2012 - 1:23
Citace
kapsa napsal/a:
P.S. - Cemu se ale divit v dobe, kdy clovek ani nesmi nazvat vraha vrahem, zlodeje zlodejem nebo prizivnika prizivnikem, aniz by sam kvuli takove vyrceni neriskoval nejaky postih. :@
Souhlasím, politická agitka přestává být odlišována od jasného poukázání na zločin jakéhokoliv druhu.. Na druhou stranu - pro každého je zločin něco jiného. Třeba pro nás jsou zločinem pracovní a koncentrační tábory a za zločin je považováno třeba i popírání holocaustu. Ale dle mého názoru - GS se prostě jistí; už třeba proto, že se režim může (i když je to nepravděpodobné) změnit (nezapomeňme, že totalita stále existuje) a takové množství keší lze mít pod kontrolou jen jasně danými pravidly a jakékoliv niance mezi tím, co je a co není agitka nezkoumá do té doby, než keš někdo nabonzuje (tedy tím dokládá to, že se názory ke keši mohou různit..)
Publikováno 10 červenec 2012 - 7:52
Publikováno 10 červenec 2012 - 8:05
Publikováno 10 červenec 2012 - 8:24
Jinak pro autora listingu stále platí má nabídka.
Citace
A to ne proto, že bych s ním bezvýhradně souhlasil, ale proto, že má právo na svůj názor a jeho zveřejnění.Rád ti pomůžu třeba s registrací na serveru valka.cz, kde můžeš svůj listing zkusit publikovat jako článek. Články zde shlédne minimálně nějaká ta tisícovka čtenářů, což je možná i víc než kolik by navštívilo na GC zveřejněnou keš.
Publikováno 10 červenec 2012 - 8:25

Publikováno 10 červenec 2012 - 8:38

Publikováno 10 červenec 2012 - 9:02
Je to stejné jako kdyby vám listing nasprejoval na zeď vašeho baráku. Kolik z vás by bylo nadšeno a kolik z vás by to nechtělo ze svého domu odstranit?
Všichni kdo jsou pro zvěřejnění, ať se přihlásí, rád se zastavím se sprejem u vašeho domu a pomohu k rozšíření povědomí o zločinech komunismu. Je přece potřeba šířit ho všemi prostředky. I přes porušení práv jiných, nebo snad ne?
Jinými slovy vše má své místo, tak to prosím respektujte. Jinak ještě jednou opakuji svoji nabídku autorovi listingu.
Citace
Rád ti pomůžu třeba s registrací na serveru valka.cz, kde můžeš svůj listing zkusit publikovat jako článek. Články zde shlédne minimálně nějaká ta tisícovka čtenářů, což je možná i víc než kolik by navštívilo na GC zveřejněnou keš.
Publikováno 10 červenec 2012 - 9:05
Citace
+1moucha111 napsal/a:
Nemontujte prosím politiku do GC nebo dopadneme jako ti výše zmínění přátele, kteří už nejsou přátelé a už vůbec né dobří.
Publikováno 10 červenec 2012 - 10:36
Citace
I já +1, nevím, proč se nám pořád někdo snaží namluvit, že čistě historicko - popisný Hlavasův listing je politický a vadí mi to, protože politika ve hře opravdu nemá co dělat. Bohužel tu politiku do toho vnáší ti, co se nám snaží namluvit, že politika je i v tom, kde zjevně není ....pes13 napsal/a:
Citace
+1moucha111 napsal/a:
Nemontujte prosím politiku do GC nebo dopadneme jako ti výše zmínění přátele, kteří už nejsou přátelé a už vůbec né dobří.

Publikováno 10 červenec 2012 - 11:04
Citace
kapsa napsal/a:
Citace
I já +1, nevím, proč se nám pořád někdo snaží namluvit, že čistě historicko - popisný Hlavasův listing je politický a vadí mi to, protože politika ve hře opravdu nemá co dělat. Bohužel tu politiku do toho vnáší ti, co se nám snaží namluvit, že politika je i v tom, kde zjevně není ....pes13 napsal/a:
Citace
+1moucha111 napsal/a:
Už jsem se nechtěl zapojovat, protože to vypadalo na zdárný a klidný závěr této nikam nevedoucí diskuze, ale po Kapsově příspěvku mi to prostě nedá.
I já +1, nevím, proč se nám pořád někdo snaží namluvit, že historicko - popisný Hlavasův listing neobsahuje naprosto zbytečnou politicko - agitační pasáž a vadí mi to, protože ...
Opravdu už té zjevně nekonečné debaty nebylo dost?
Každý má právo na názor jaká keš je a pokud GS dle toho (nejen) svého usoudí, že je proti pravidlům, tak má plné právo keš archivovat.
Publikováno 10 červenec 2012 - 11:05
Citace
pes13 napsal/a:
c- Pokud dojde k vraždě soudce před vynesením rozsudku, budou všichni držet ústa a už se na to vyse.ou…
Tak opatrně, opatrně, brachu…http://www.lidovky.c...45_ln_domov_ogo
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 10 červenec 2012 - 11:10
Citace
Co k tomu dodat?Trhac napsal/a:
Citace
pes13 napsal/a:
c- Pokud dojde k vraždě soudce před vynesením rozsudku, budou všichni držet ústa a už se na to vyse.ou…
Tak opatrně, opatrně, brachu…http://www.lidovky.c...45_ln_domov_ogo

Publikováno 10 červenec 2012 - 11:10
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů