Citace
shaman3 napsal/a:
Citace
mudlodcera napsal/a:
A kde je tedy podekovani za kes? To uz i to TFTC je mnohonasobne lepsi, protoze alespon slusne podekujes, ale smajlik tak akorat nas***
Jaké poděkování za keš? Snad Ownerovi za to že mi znemožnil navštívit jeho keš tím že ji zpřístupnil jen pro PM? Tomu kdo mi zpřístupnil listing a souřadnice pomocí PQ GPX jsem už poděkoval.
A premyslel jsi nekdy proc to ten owner vlastne udelal? A podekovat za kes je SLUSNOST a pokud nevis, co to znamena, tak si to vyhledej na internetu.
Citace
shaman3 napsal/a:
Nevidím na mých logách nic pobuřujícího, nikde není žádnými pravidly dána ani žádná podmínka, že bych musel v logu za něco děkovat. Moje logy jsou naprosto neutrální, píši tam jen datum a čas nálezu a to snad nemůže nikoho urazit nebo pobouřit. Pokud se tím cítí někdo z vás pobouřen, tak nejste asi úplně normální. Jestli jste snad přesvědčeni, že jako PM jste nějací nadlidé nebo snad nadkačeři a já jako BM musím všude poníženě děkovat za to, že je mi laskavě umožňováno zalogování PM keše, a že mi ještě můžete nařizovat, co tam mám přímo do logu napsat, tak jste úplně ale úplně vedle. Proberte se z toho snu. Geocaching je o dobrovolnosti a ne o povinnosti děkovat.
Jsem BM a VZDY za kes podekuji. Uz minimalne proto, ze ten owner si dal praci a vymyslel tema a tu krabku tam pro nas kacery ulozil. Takze jak jsem psala vyse - slusnost by ti neskodila