Chyba: nejde o chybu pri ukonceni krizkem, ale o informaci, ze behem cinnosti nebyla korektne uzavrena databaze. K tomu dochazi pri automaticke aktalizaci databaze po spusteni pluginu. Neodhalil jsem proc. Pokud si pri startu nenechas nacist katalog, ale nactes jej rucne, k tomuto nedojde.
Mnohokrat jsem tu psal, ze podpora gcm je bolabva, protoze autor nereaguje. Navic popis jeho API neodpovida skutecnosti.
Opravdu netusim, co myslis tim "nahodna cwg". Myslis tim otazku "co znamena sigitem"?
Filtrem myslis co? Ten rozbalovaci seznam vlevo nahore? Tam nikdy nebyly casne kategorie, ale doplnit je tam pochopitelne je mozne. Ale proc?
Co jou oficialni kategorie cwg? Stavajici spravce katalogu si vytvari kategorie podle sveho a nikde neuvadi jejich seznam ani vyznam. Kdyz jsem seznam po nich chtel, nedostal jsem zadnou odpoved. Na poznamku, ze by takovyto vycet mel byt soucasti katalogu rovnez nebyla zadna reakce. Na to, ze k jimi vytvarenemu xml neni odpovidajici xsd , ktere by melo obsahovat popis, vycet moznych hodnot a dalsi pravidla napr pro kontrolu validity, jsem opet zadnou rozumnou reakci nedostal. Jen ze se s tim nebudou zabyvat, protoze si chteji udelat vlastni mobilni aplikaci pro spravu uzivatelskych sbirek a pak asi prestanou katalog davat k dispozici uplne. (Zrejme je uzivatele bez chytrych mobilu nezajimaji.)