WhereYouGo
Publikováno 10 srpen 2012 - 5:50
Publikováno 10 srpen 2012 - 9:27
Hamaci napsal/a:
Fungují mapy vytvářené pomocí mapsforge do ver. 0.2.4. Najdeš je tady.
Ahoj, stáhl jsem si tam offline mapu czech_republic-0.2.4.map, v c:geo mi bez problému funguje, ale ve WhereYouGo se mi nedaří ji nikde přidat. Upozorňuji, že nemám nainstalovaný a nepoužívám Locus. Zkoušel jsem na SD kartě vytvořit adresář locus\maps a tam ji vložit, ale stále mi to hlásí že offline mapy nejsou dostupné.
Jak na to? Pokud možno abych nemusel instalovat Locus.. Díky.
Publikováno 10 srpen 2012 - 13:06
Publikováno 10 srpen 2012 - 14:01
Publikováno 12 říjen 2012 - 10:08
Publikováno 12 říjen 2012 - 10:11
Balin50 napsal/a:
ahoj
tiež riešim problem s mapou.
problém je ten, že nemám HW tlačítko: HTC desire
mapu som nakopíroval do /Locus/mapsVector
v nastavení vybral offline mapu ale nezobrazuje žiadnu
prosím poradiť
d
No nevim jak je tu u beztlacitkovejch telefonu, ale mapu, kterou chces pouzit si vybiras az kdyz se dostanes na mapu -- tzn. nikde v nastaveni, ale proste zapnes WYG, kliknes na mapa a ja pak mackam HW tlacitko Menu --predpokladam, ze tlacitko Menu bude u tebe v nejake spodni liste - proste zakladni tlacitko Founa - vyjede mi nabidka typu map a pak vyberu Vektor
Publikováno 12 říjen 2012 - 10:23
Publikováno 12 říjen 2012 - 11:33
Publikováno 07 listopad 2012 - 23:17
No jinak sem ted cetl, ze pokud se dele podrzi Nedavno pouzite aplikace (bezici aplikace)melo by to fungovat jako Menu :-)Balin50 napsal/a:
bohužial
mám tlačítko späť, domov a potom na prevej strane môžem vyvolať bežiace aplikacie. nič viac.
Publikováno 08 listopad 2012 - 10:48
Publikováno 08 listopad 2012 - 13:09
Hamaci napsal/a:
Strč tu mapu do /Locus/mapsVector a ve WhereYouGo zvol Vektor a onu mapu vytvořenou pomocí mapsforge 0.2.4.
Dej vědět, jak to dopadlo. Ještě jsem neviděl kačera, který by měl přístroj s Androidem a neměl tam Locus
Mám několik přístrojů s Androidem a Locus nemám a nepotřebuji.
Publikováno 08 listopad 2012 - 14:09
Maxinoha napsal/a:
Hamaci napsal/a:
Strč tu mapu do /Locus/mapsVector a ve WhereYouGo zvol Vektor a onu mapu vytvořenou pomocí mapsforge 0.2.4.
Dej vědět, jak to dopadlo. Ještě jsem neviděl kačera, který by měl přístroj s Androidem a neměl tam Locus
Fajn, tak si dělám první čárku za Maxinohu.
Nicméně mnou popsaný postup funguje.
Publikováno 08 listopad 2012 - 19:47
Tak se taky hlásím - též mám Android a nemám Locus. Zkoušela jsem ho, ale c:geo je mnohem intuitivnější. U Locusu jsem prostě nepřišla na to, jak s ním pracovat, takže jsem ho smazala a stále lovím přes c:geo a naprostá spokojenost.Hamaci napsal/a:
Ještě jsem neviděl kačera, který by měl přístroj s Androidem a neměl tam Locus
Publikováno 08 listopad 2012 - 19:50
Ta mapa by se mi taky ve WhereYouGo hodila, ale jestli je k tomu potřeba instalovat Locus, tak na to dlabu. Nebo to jde i jinak?Hamaci napsal/a:
Publikováno 08 listopad 2012 - 22:46
Možná není třeba Locus instalovat. Zkus jenom vytvořit na kartě tu složku /Locus/mapsVector a nahrát tam mapu.Alf Gang napsal/a:
Ta mapa by se mi taky ve WhereYouGo hodila, ale jestli je k tomu potřeba instalovat Locus, tak na to dlabu. Nebo to jde i jinak?Hamaci napsal/a:
Publikováno 08 listopad 2012 - 23:20
Tento příspěvek je už mimo téma, ale nedá mi to.Alf Gang napsal/a:
Tak se taky hlásím - též mám Android a nemám Locus. Zkoušela jsem ho, ale c:geo je mnohem intuitivnější. U Locusu jsem prostě nepřišla na to, jak s ním pracovat, takže jsem ho smazala a stále lovím přes c:geo a naprostá spokojenost.Hamaci napsal/a:
Ještě jsem neviděl kačera, který by měl přístroj s Androidem a neměl tam Locus
Locus ale vůbec není aplikace primárně určená pro geocaching.
Já ho kupříkladu používám v případě, kdy nemám u sebe outdoorovou GPS a potřebuji se na mapě podívat, kde jsem, kudy vedou lesní cesty apod. Nebo když mi zrovna TOPO mapa nevyhovuje. Také občas používám trasování. Pracuje se mi s ním lépe než v Garminech. Taky je fajn addon pro vyhledávání na "katastru". Addon pro geocaching využívám minimálně. Snad jen na průzkum, kde jsou keše na mapě v okolí. Když chci pracovat s konkrétní keší, spouštím c:geo.
Omlouvám se za offtopic.
Publikováno 09 listopad 2012 - 11:12
Hamaci napsal/a:
Maxinoha napsal/a:
Hamaci napsal/a:
Fajn, tak si dělám první čárku za Maxinohu.
Nicméně mnou popsaný postup funguje.
Hlasim dalsi carku za sebe.
Locus se ke mne chova vyslovene nepratelsky.
Publikováno 28 prosinec 2012 - 11:32
Publikováno 28 prosinec 2012 - 11:36
a provedl jsi kroky, které jsou na začátku tohohle vlákna? Tj. máš staženou verzi mapy 0.2.4?Kamenitxan napsal/a:
Vždy když se pokusím přepnout na vektorovou mapu, tak app spadne. V Locusu funguje dobře. Nevíte co s tím?
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů