Přejít na obsah

Fotka

Žijící archívované kešky II

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1633 odpovědí na toto téma

#221 barenst

barenst

Newbie

• Members
  • Pip
  • 7 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2013 - 8:05

GC2BM06 stale na svem miste
  • 0

#222 Norbert_G

Norbert_G

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 430 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2013 - 8:57

Keška GCQZEQ (Terezínka), která je ve dvou archeo bookmarcích, je podle mě mrtvá. Na konci srpna jsem to tam hodinu prohledával a nic. Nemůžu ale samozřejmě na 110% vyloučit, že tam není, terén je tam hodně členitý.
  • 0

#223 Trhac

Trhac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 057 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2013 - 9:10

Norbert_G napsal/a:
Keška GCQZEQ (Terezínka), která je ve dvou archeo bookmarcích, je podle mě mrtvá. Na konci srpna jsem to tam hodinu prohledával a nic. Nemůžu ale samozřejmě na 110% vyloučit, že tam není, terén je tam hodně členitý.

Dík, už ji nenanšel Tiskar94 a psal mi to, takže ji přeřadím.
  • 0

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…

#224 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2013 - 10:57

Mohl bys možná zařadit do bookmarku tuhle archiválii GC1HN9D, nedávno byla nalezena a několikrát, jestli tomu dobře rozumím.
  • 0

#225 pavlisp

pavlisp

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 156 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2013 - 11:39

shaman3 napsal/a:
Mohl bys možná zařadit do bookmarku tuhle archiválii GC1HN9D, nedávno byla nalezena a několikrát, jestli tomu dobře rozumím.

Z těch logů je jasné, že owner jen na eventech hází "do placu" logbok

Geocache log

GL760RRB ▼
Write note Javar posted a note for [Traditional Cache] Tvrz/Festung/Fortress Pecice

Saturday, 31 December 2011Stredocesky kraj, Czech Republic NW NW 164.4 km from your home location

OK, okolí je natolik zmenené, že dustojné umístení keše není možné. Keška byla odnesena. Novou verzi pecické tvrze ješte zvážím. Javar
  • 0

#226 Trhac

Trhac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 057 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2013 - 11:58

Ano, toto není žádný řádný archeocaching hodný tohoto pojmenování. Stejně jako GC1BC0V, kterou jsme tady ve vlákně propírali okolo 15/12/12.
  • 0

RACCOON TEAM

#227 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2013 - 12:19

No, to je jako by archeolog šel dělat vykopávky do vitríny v muzeu :D!
  • 0

#228 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2013 - 18:19

Aha, jsem ty logy špatně pochopil, ... no to je ubohé ..., a mě to tak spletlo, už jsem se na ní chystal. Ale stejně se na to místo asi pojedu podívat. :D Ale co kdybych zjistil, kde owner bydlí a jednoho krásného dne bych u něj doma zazvonil na zvonek a řekl mu: "Čau, jdu se zalogovat." ;) ... A pak bych ještě v logu zveřejnil nové souřadnice kešky. B)
  • 0

#229 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 458 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2013 - 18:30

shaman3 napsal/a:
Aha, jsem ty logy špatně pochopil, ... no to je ubohé ..., a mě to tak spletlo, už jsem se na ní chystal. Ale stejně se na to místo asi pojedu podívat. :D

Ale co kdybych zjistil, kde owner bydlí a jednoho krásného dne bych u něj doma zazvonil na zvonek a řekl mu: "Čau, jdu se zalogovat." ;) ... A pak bych ještě v logu zveřejnil nové souřadnice kešky. B)

sportovče - nezaloguješ, protože za 1) ta keš se po archivaci nenacházela u ownera a za 2) listing je včetně logů už zamčený - a to je dobře, protože takové prasárny se prostě nedělají
  • 0

#230 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2013 - 18:34

dr.vota napsal/a:
sportovče - nezaloguješ, protože za 1) ta keš se po archivaci nenacházela u ownera a za 2) listing je včetně logů už zamčený - a to je dobře, protože takové prasárny se prostě nedělají

Pokud je řeč o té krystalové - má někdo představu, kde ji ten "nálezce" vystavoval? Docela bych se na ni zašla podívat i jen tak, ze studijních důvodů, pokud by to bylo někde při ruce :D. To je nějakej obchod nebo tak něco?
  • 0

#231 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2013 - 19:03

dr.vota napsal/a:

shaman3 napsal/a:
Aha, jsem ty logy špatně pochopil, ... no to je ubohé ..., a mě to tak spletlo, už jsem se na ní chystal. Ale stejně se na to místo asi pojedu podívat. :D

Ale co kdybych zjistil, kde owner bydlí a jednoho krásného dne bych u něj doma zazvonil na zvonek a řekl mu: "Čau, jdu se zalogovat." ;) ... A pak bych ještě v logu zveřejnil nové souřadnice kešky. B)

Asi jsi mě špatně pochopil, doktore, já psal o téhle: GC1HN9D. ;)
  • 0

#232 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2013 - 19:06

Jinak přes můj dnešní neúspěch :( by možná stálo za to dát do bookmarku žijících archiválií tuhle: GC2BN6G. :P
  • 0

#233 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 707 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2013 - 19:31

GC2QP0Q i když to spíš asi patří do vzkříšenin:), ale bůhví jestli tam nebude problém s kolizí
  • 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz
web o zajímavostech Prahy

#234 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 707 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2013 - 19:36

pavlisp napsal/a:

Z těch logů je jasné, že owner jen na eventech hází "do placu" logbok

Geocache log

GL760RRB ▼
Write note Javar posted a note for [Traditional Cache] Tvrz/Festung/Fortress Pecice

Saturday, 31 December 2011Stredocesky kraj, Czech Republic NW NW 164.4 km from your home location

OK, okolí je natolik zmenené, že dustojné umístení keše není možné. Keška byla odnesena. Novou verzi pecické tvrze ješte zvážím. Javar

hehe, to je dobré, to zařadím do bookmarku s podivnými osudy...owner pašoval krabku na eventy, to tam ještě nemám:D
  • 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz
web o zajímavostech Prahy

#235 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2013 - 19:38

:P
  • 0

#236 Trhac

Trhac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 057 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2013 - 22:49

Dnes mi přišla zpráva, že prý existuje GC123DT - Dva písaři na Suchdole! Od srpna 2010 bez nálezu, 8x DNF, pak archív. Kouknete tam někdo?
  • 0

RACCOON TEAM

#237 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2013 - 23:03

Trhac napsal/a:
Dnes mi přišla zpráva, že prý existuje GC123DT - Dva písaři na Suchdole! Od srpna 2010 bez nálezu, 8x DNF, pak archív. Kouknete tam někdo?

Jakmile se vzpamatuju z chřipky natolik, abych byla schopná sednout na kolo, půjdu to zkouknout. Mám kousek odtamtud spočtenou tu novou mysterku.
  • 0

#238 zdenys64

zdenys64

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 197 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2013 - 12:39

prazskychytrak napsal/a:
GC2QP0Q
i když to spíš asi patří do vzkříšenin:), ale bůhví jestli tam nebude problém s kolizí

Je tam,ale funglovka-to vypadá na obnovu...:D:D:D
  • 0

#239 Bambulini

Bambulini

Bambulini

• Members
  • PipPipPip
  • 117 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2013 - 15:33

Na http://project-gc.com přibyla pěkná nová statistika :-)
http://project-gc.co...ers/TopArchived
  • 0

#240 evidlo

evidlo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 587 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2013 - 16:02

koukím, že suverénně vede mszm :P
  • 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma