Žijící archívované kešky II
Publikováno 11 duben 2013 - 20:23
Publikováno 11 duben 2013 - 21:45
evidlo napsal/a:
GS dělá žebříček archeokačerů…
Cože?
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 11 duben 2013 - 21:53
Publikováno 11 duben 2013 - 21:54
Ano, odpad do přírody (ani k silnici :) ) nepatří.evidlo napsal/a:Tak doplnění - revívr mi už odpověděl, že jsem měla kešku odnést a zlikvidovat.
Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/
Publikováno 11 duben 2013 - 21:57
Publikováno 11 duben 2013 - 22:31
Je to stejný odpad, jako např. bronzové dýky, keltské duhovky nebo Věstonická Venušeevidlo napsal/a:
To by mě zajímalo, čím se liší aktivní keška od archivované z hlediska odpadu v přírodě
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 11 duben 2013 - 23:08
evidlo napsal/a:
GS dělá žebříček archeokačerů a naši RW to budou likvidovat. Jsem zralá ne geodepresivní koutek :-(
Prostuduj si prosim pravidla geocachingu, nasledne se podivej kdo stoji za GCProjectem a pak si stezuj ze neco kazime, pokud stale budes mit na co, a promin je mi lito ze jsem ti zpusobil depresi...
Publikováno 11 duben 2013 - 23:31
Stavem.evidlo napsal/a:
To by mě zajímalo, čím se liší aktivní keška od archivované z hlediska odpadu v přírodě
Se stím smiř. Nadávat na "zlého reviewera" je hloupé.
Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/
Publikováno 12 duben 2013 - 2:22
Chápu tu správně, že když se archivuje listing, tak keš už nejde zalogovat a když se archivuje keš, tak zalogovat jde? Listing tam byl archivován na žádost ownera, alespoň to je napsáno v posledním logu revívra, takže v tom bych neviděl problém, ownerovi asi už vadil ten spam, co mu chodil na email při logování.evidlo napsal/a:
Tak jsem chtěla napsat dobrou zprávu, že keška GC2RFFV je stále na svém místě a lovitelná, logbook je sice plesnivý, ale suchý a zapisovatelný...a keška má listing archivovaný tak, že nejde zalogovat . Psala jsem reviewrovi, jestli by to neodemkl (možná je to jen řádění Locked reviewra a nikdo nepožádal o odemčení). A to jsem měla takovou radost a dalšího archeonálezu :@.
Tak doplnění - revívr mi už odpověděl, že jsem měla kešku odnést a zlikvidovat. Ach jo! GS dělá žebříček archeokačerů a naši RW to budou likvidovat. Jsem zralá ne geodepresivní koutek :-(
Publikováno 12 duben 2013 - 7:33
Publikováno 12 duben 2013 - 8:06
Publikováno 12 duben 2013 - 9:52
MadDogTeam napsal/a:
Prostuduj si prosim pravidla geocachingu, nasledne se podivej kdo stoji za GCProjectem a pak si stezuj ze neco kazime, pokud stale budes mit na co, a promin je mi lito ze jsem ti zpusobil depresi...
Omlouvam se, s tim GCProjectem jsem to spatne pochopila a taky mi nedoslo, ze kdyz archivujes listing na zadost ownera, nemuzes ho jen tak otevrit. V pravidlech GC jsem o logovani archivnich kesi nic nenasla, ale mozna to bude tim, ze moje anglictina neni tak dokonala abych to vsechno prolezla. Brala jsem to spis podle toho, ze jsem prohlizela uz spostu archvinich kesi, a bezne je listing otevreny a moznost zalogovat taky, tak jsem nechapala proc tady ne.
shaman3 napsal/a:
ownerovi asi už vadil ten spam, co mu chodil na email při logování.
Myslim ze tohle by problem nebyl - prede mnou tak byl posledni log v prosinci, to neni prazska keska aby se o ni bezne vedelo a kazdy se tam dostal.
honny napsal/a:
]Stavem.
Uz jsem mockrat videla aktivni kesky v mnohem horsim stavu, naposled tento tyden :-(. Takze stavem se archeokesky nelisi. V tehle kdyby se vymenil logbook, je v pohode, je to sucha, cista, dobre maskovana krabicka.
Publikováno 12 duben 2013 - 10:55
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 12 duben 2013 - 12:44
Dokonce už druhé :-) MSZM byl odstraněn...nopek napsal/a:
Tak to je pecka Krasne 3. misto
Publikováno 12 duben 2013 - 13:44
prazskychytrak napsal/a:
Mě se naopak darebný stav u archiválií líbí. Není nic lepšího, než najít zatuchlej logbook s posledním logem několik měsíců zpátky:D Z gc je fakt masovka a kor v Praze člověk ocení, když najde podobnou zapomenutou chuděru klidně někde v centru. Až gc archeo zatrhne, tak se s touhle zálibou přesunu na opencaching, tam jsou v podstatě všechny krabky archiválie:D
To ti stačí hledat i na GC.com :-) Třeba u některých mých keší si říkám, že asi i tradička u silničky DT 1,5, 1,5 je hodně těžká, když jede 6-tý měsíc bez logu (ani DNF). Sice předpokládám, že ji asi někdo šlohnul, na druhou stranu si říkám, že v tom případě by snad někdo to DNF snad zalogoval... Tak jsem zvědav, jak dlouho to vydrží :-( A druhá keš - multina s jednou zastávkou u krásné kapličky 200 m od vesnice čeká na své znovuobjevení po svém obnovení už 3 měsíce... Takže některé archeokeše mají víc nálezů, než tyhle dvě za poslední půlrok ;-)
Docela často si říkám, jaký nešvar je nelogovat DNF :-(
PS.: To své DNF na té archiválii, za které mě tu někdo vypeskoval, jsem už dávno poslal a poslal bych ho i bez urgování ;-). Jen jsem náhodou četl zde o té kešce, tak jsem rovnou řekl, že na místě jsme ji nenašli, dříve, než jsem ho stačil zalogovat na kešce...
Publikováno 12 duben 2013 - 14:47
Publikováno 12 duben 2013 - 15:09
Trhac napsal/a:
Ale jak to ten k-lord dělá? Jo aha, to je série v Nevadě GC25Y5K odlovená po archívu.
No, ty kese byly archivaliemi asi jen tyden, takze se to neda moc pocitat. Ale klidne si me ze zebricku odmyslete. Jinak jich bylo 1021, takze bez nich jsem ve treti desitce.
9 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 9 návštěvníků 0 anonymních uživatelů