Přejít na obsah

Fotka

Žijící archívované kešky II

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1633 odpovědí na toto téma

#261 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2013 - 15:34

:D teda t je něco, já se se svejma 7 kouskama můžu jít zahrabat :D Akorát nemůžu pochopit, co je to to MD Caching Points. Nevíte někdo, prosím?
  • 0

#262 d-n

d-n

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 325 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2013 - 15:47

Vždyť je to tam popsané. Obtížnost krát terén krát koeficient typu keše ze stránky, na kterou je tam odkaz.
  • 0

#263 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 14 duben 2013 - 16:10

Trhac napsal/a:
Dnes mi přišla zpráva, že prý existuje GC123DT - Dva písaři na Suchdole! Od srpna 2010 bez nálezu, 8x DNF, pak archív. Kouknete tam někdo?

Tak poslušně hlásím, že tam opravdu je, později bude edit logu a napíšu víc.
  • 0

#264 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 15 duben 2013 - 6:30

Takže slíbené podrobné hlášení o GC123DT: Na určené souřadnice se prochází kolem cedule "soukromý pozemek". Nicméně se domnívám, že to se týká prostoru mezi keší a potokem. Z druhé strany keše je louka, na jejímž opačném konci (pod lesem) jsou lavičky, zvoucí k odpočinku znavené turisty. Takže jsem to na místo činu vzala po okraji louky a doufám, že soukromý majetek jsem nenarušila. Keš jsem držela na první sáhnutí. Je ve velmi slušném stavu, obsahuje tužku, logbook (předtištěný arch A4) a pár předmětú na výměnu (jo, přívěsek - baterka už nesvítí. Je zřejmě potřeba vyměnit baterii :D) Moc nechápu, jak je možný, že je tam v tom roce 2010 tolik DNF logů, skoro to vypadá, jako by keš někdo odnesl, ale po nějaké době ji kajícně vrátil zpátky. Co mě opravdu pobavilo, byl logbook. Nemá na sobě nikde specifikaci, o kterou keš se jedná, a je úplně čistý - až na jeden zápis, kde si někdo radostně zapsal FTF (sic! :D). Zřejmě nějaký náhodný nálezce, který se potěšil nad předpublikačním nálezem, zapsal se do čistého logbooku, a pak měsíce a roky zkoumal všechny otazníky v okolí a netrpělivě očekával publikaci - a ono houbeles :D. I ten logbook by ovšem nasvědčoval faktu, že keš tam nějakou dobu nebyla, nebo možná že to není originální krabička. I když pixla by odpovídala spíše situaci před několika lety - takový ten zavírací kyblíček od velkého balení jogurtu - to už se dneska vidí jen na starších keších. Každopádně keš je lovitelná, archeologii zdar!
  • 0

#265 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 15 duben 2013 - 11:52

Tak jsme si včera odlovili keš Přejezd Kassandra a je v plném zdraví (jen trochu plný logbook, chtělo by přinést nějaký papír, bohužel jsem neměl po ruce). I když ve sněhu jsme ho hledali přes půl hodiny. GPS ukazovala přímo na trať, ale nápověda jasně na objekt skoro 10 metrů od trati... Poté, co jsme objekt částečně odkopali, rozšířil jsem hledání letmo podél objektu dál od souřadnic a hele - tady je! :-). Je to opravdu zajímavé místo. I ten vlak jsme viděli projet. Ovšem v pohodě a bezpečí. Docela by mě zajímalo, jaké to mají v Polsku zákony, že musela být podle RW archivovaná keš do 47 m od tratě... Ještě že to u nás není, to by muselo být archivováno několik stovek kešek v České republice...
  • 0

#266 Trhac

Trhac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 057 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2013 - 8:25

Obrazec počínající GC27YCD zdá se téměř celý žije.
  • 0

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…

#267 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 878 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2013 - 8:55

Trhac napsal/a:

Pro nezasvěcené - obrazec se jmenuje MARTA.
  • 0

#268 Trhac

Trhac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 057 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2013 - 15:09

Arne1 napsal/a:

Trhac napsal/a:

Pro nezasvěcené - obrazec se jmenuje MARTA.

To je to nové evropské biologo?

Přiložené miniatury

• biologo.jpg

• 0

RACCOON TEAM

#269 Trhac

Trhac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 057 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2013 - 15:11

Tak mi taxoft nahlásil, že živá mrtvá webka GCJ07F již nejde zalogovat. A tu zrovna nemám, škoda! :(
  • 0

RACCOON TEAM

#270 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2013 - 16:05

Trhac napsal/a:
Tak mi taxoft nahlásil, že živá mrtvá webka GCJ07F již nejde zalogovat. A tu zrovna nemám, škoda! :(

Nojo, my to zjistili už někdy v lednu nebo únoru, a přitom ještě v prosinci jí lidi normálně logovali. Nechápu, proč to jakej revírník zamknul.
  • 0

#271 evidlo

evidlo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 587 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2013 - 20:30

Já to zjistila někdy o vánocích, všechny pražské webky šly do archivu.
  • 0

#272 Unkas

Unkas

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 122 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2013 - 20:42

Trhac napsal/a:

Bodejt by ne, kdyz jeden z logu zni:

Found it
Dnes jsem se po krátké době vrátil k odlovu této série a výsledky jsou všelijaké. Tato keš tu fyzicky nebyla - fotohint byl naprosto jasný. Proto jsem tu založil náhradní logbook aby se případní další kačeři měli kam zapsat. Díky za archivní keš.

• 0

#273 taxoft

taxoft

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 645 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2013 - 21:16

Jacka_dominikanka napsal/a:

Trhac napsal/a:

Nojo, my to zjistili už někdy v lednu nebo únoru, a přitom ještě v prosinci jí lidi normálně logovali. Nechápu, proč to jakej revírník zamknul.

To je na delší intenzivní flame. Nejlíp Ti to ale stejně poví owner, tedy Saman.
  • 0

#274 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 1 108 příspěvků(y)

Publikováno 16 duben 2013 - 21:27

....zasnil se a s vlhkým zrakem, zahleděl se do dáli....ach..Marta..pravil...tu ještě taky nemám :)
  • 0

*

#275 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 707 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2013 - 6:21

Unkas napsal/a:

Trhac napsal/a:

Bodejt by ne, kdyz jeden z logu zni:

Found it
Dnes jsem se po krátké době vrátil k odlovu této série a výsledky jsou všelijaké. Tato keš tu fyzicky nebyla - fotohint byl naprosto jasný. Proto jsem tu založil náhradní logbook aby se případní další kačeři měli kam zapsat. Díky za archivní keš.

Tak to je o ničem, honibodi na archiváliích, pak se divíme, že to revívři zamykaj:@
  • 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz
web o zajímavostech Prahy

#276 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 707 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2013 - 6:25

GC1YRRQ ponechána ještě chvilku na svém místě:)
  • 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
pepikov.cz

#277 Guest_Ištván_*

Guest_Ištván_*
  • Guests

Publikováno 20 duben 2013 - 11:47

GC3EMFB patrně unáhlená archivace ownera co nemá čas
  • 0

#278 MArfDKnL

MArfDKnL

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 84 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2013 - 12:33

Tak dnes jsem se dostal do Poděbrad, kde dle bookmarku mohla ještě být keš GC10HWW Na místě je jedno velké staveniště, takže jestli tam byla tak už není.
  • 0

#279 Bambulini

Bambulini

Bambulini

• Members
  • PipPipPip
  • 117 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2013 - 11:02

Včera jsem měl opravdu pech. Brousil jsem si zuby na GC30B5M, ale na místě bez úspěchu. Hned po zalogování DNF mě owner napsal, že ji během dne odnesl. A to byla archivovaná už v říjnu. :(
  • 0

#280 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 707 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2013 - 16:23

Tak tomu se říká total brutal animal smůlaB)
  • 0

pepikov.cz

6 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama