Přejít na obsah

Fotka

Žijící archívované kešky II

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1633 odpovědí na toto téma

#501 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2179 příspěvků(y)

Publikováno 24 August 2013 - 9:22

Archivecacheři budou muset stejně přejít do opozice a žijící archivekešky tu raději nezveřejňovat, posílat si informace tajně, protože to vypadá, že revívři díky sobeckému Jazzlinkovi a Novákovi_KH začnou archivovaným keším rovnou zamykat listingy. GLC022FM
  • 0

#502 maxovna

maxovna

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 56 příspěvků(y)

Publikováno 24 August 2013 - 11:06

To opravdu dokážeš jen urážet ostatní kačery, dokola mlít ty samí sr***y a vyhrožovat ničením keší? Keška je zamčená (velké díky pro Skupce), takže se tenhle flame snad může ukončit.
  • 0

#503 Mirdule22

Mirdule22

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 220 příspěvků(y)

Publikováno 24 August 2013 - 12:31

Připadá mi komický (možná i pomatený) nazvat nalezení archivovaný kešky podvůdkem. Máme odlovený asi tři a rozhodně jsme si na nich žádný body nenahonili. Nám přijde spíš ubohý logovat FI v momentě kdy víte, že krabička evidentně není na místě (máme na mysli aktivní keše).
  • 0

#504 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1707 příspěvků(y)

Publikováno 24 August 2013 - 14:23

Děkuji Skupcovi za vyřešení situace kolem Jigsaw. Smogeo a jemu podobní, běžte se zchladit zmrzlinou.
  • 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz
web o zajímavostech Prahy

#505 MK1977

MK1977

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 276 příspěvků(y)

Publikováno 24 August 2013 - 18:14

Smogeo napsal/a:
Vždyť to čtu v lozích. Zvlášť na keškách co byly geoodpadem už za života jsou ty pohnutky k lovení zjevné.

No odlovil jsem pár archívek od jednoho autora a všechny byly kupodivu v lepším stavu než velká část dnes funkčních keší. Určitě mi to kalendář nevylepšilo, všechny jsem lovil v jeden den. Tak nevím co bylo mou sobeckou pohnutkou. Jestli užít si lov, a proč to nepřiznat i ten bodík, kterej se ve statistikách sice ztratí, ale taky potěší, tak jsem sobec lovící pro své uspokojení a to platí pro všechny keše bez rozdílu.;)
  • 0

#506 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1707 příspěvků(y)

Publikováno 24 August 2013 - 19:49

Tož třeba já nedávno jednu takovou vzal (Uhlířova vdova (GCVCBC) sorry Dobeši:D) vysušil logbook, opatrně rozlepil vodou slepené stránky logbooku, aby si mohli počíst i ostatní. Před těma několika lety totiž měli kačeři z krabiček radost a podělili se o ní do logbooku, dnes to už řada odbývá tím TFTC. No a vložil jsem to spolu s kinderbordelem z roku 2006 (byl tam nějaký novoroční zvoneček s datumem) do nové krabičky do které nezatéká (takové mini muzeum).
Měl jsem z toho velkou radost číst logy kačerů, jak se kdysi ke krabičce dostávali, protože se terén trochu změnil, dokonce i přístup k samotné hře. Kačer Atip se tam raduje že je to jeho první škatule nalezená BF, dnes je tento kačer znám řadou takových odlovů a dokonce se o ni zmiňuje i v jednom rozhovoru ( http://geokladno.cz/rozhovor-s-atip/ )
Je tohle snad odpad? Měl jsem něco takového podle pravidel vyhodit a spálit?
  • 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
pepikov.cz

#507 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2179 příspěvků(y)

Publikováno 24 August 2013 - 21:15

Hlavně si to nesmíš zalogovat FI, neboť závist je mezi kačery hodně rozšířena. :D
  • 0

#508 Toniczech

Toniczech

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 900 příspěvků(y)

Publikováno 24 August 2013 - 22:36

Smogeo napsal/a:
Je to podvůdek jak si nahnat body do kalendáře, když už normální kešky v okolí máte vylovené.

No nevím, já žádnou archiválii nikdy kvůli datu nehledal. Ale po pravdě řečeno, kvůli datu (či spíše suvenýru, tabulku 366 de facto nechávám volně plynout osudu) jsem vlastně lovil keší míň než prstů na rukou, tak to možná nejsem vhodný příklad.

To, že keš je archivovaná, neznamená, že třeba fyzicke nadále neexistuje. Pouze pozbyla "technické způsobilosti" být uváděna na výpisech a mapách GC.com a "právní ochrany" (vůči kolizím atp.). A dovolím si nesouhlasit s paušálním odsudkem nacházení archivovaných keší - nepřípustné psát si FI s datem po archivaci by bylo jen v případě, kdy owner výslovně ve zdůvodnění archivace uvede, že si další lovení oné keše nepřeje, pozdější logy neuznává atp. (a samozřejmě ideálně když sám zajistil fyzické odstranění keše). To by byla, obrazně řečeno, jízda na červenou a tudíž špatnost. U značné části keší, které jsou archivovány "úředně" pro neaktivitu ale taková doložka není, a proto nevidím na pokusech o jejich odlov nic špatného. Nejedná se o jízdu na červenou, ale o průjezd místem, které světelnými signály není upraveno.

A v každém případě, coby člověk, který některé položky loguje s odstupem týdnů, měsíců a někdy i let, podotýkám, že bych byl krajně rozezlen, kdyby mi někdo zamčením listingu mezitím archivované keše odpíral možnost zalogovat si či jinak okomentovat nález/návštěvu, které byly učiněny před datem archivace.
  • 0

#509 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2179 příspěvků(y)

Publikováno 25 August 2013 - 9:07

Těmhletem odnašečům archivovaných kešek jde o jediné, kazit hru ostatním. :( Ale je dobré na ně upozornit v tomto vlákně, až budou mít vlastní kešky, tak jim to třeba někdo někdy vrátí. B)
  • 0

#510 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1707 příspěvků(y)

Publikováno 25 August 2013 - 10:16

Až takové geomuzeum bude, tak se o tom můžeme bavitB) tady jen dotyčný kačer zkazil radost ostatním. I přes to brableniště tam mohlo být něco zajímavého jako v mém případě. Jakési muzeum a uchování opravdu cenností a zajímavostí pro další generace kačerů je každopádně zajímavý nápad.
  • 0

pepikov.cz

#511 KaMo_cz

KaMo_cz

starej member

• Members
  • PipPipPip
  • 1103 příspěvků(y)

Publikováno 25 August 2013 - 12:28

By sranda byla, kdyby revírníci prošli archiválije a pozamykali je. Jako občas najít STAROU archiválii je potěšující. Ale aby tímto tempem nezačaly vznikat programově. BTW, jako owner si mám po sobě uklidit.
  • 0

#512 Guest_Ištván_*

Guest_Ištván_*
  • Guests

Publikováno 25 August 2013 - 13:08

Smogeo napsal/a:
(...) Jednu krabku jsem vyčistil, a tady soudruh Istvan mi za to ještě vynadá.
Takže to jsou důvody, proč se proti archeocachingu vyhraňuji.

Já jsem takovejch krabek už vyčistil a nikomu to necpu ;)
Soudruh.
P.S.: Je potěšující že docházíš ke stejným závěrům co já :D
  • 0

#513 admin

admin

Administrator

• Administrators
  • 52 příspěvků(y)

Publikováno 26 August 2013 - 5:08

Držte se prosím tématu a neurážejte se. admin
  • 0

#514 Novom

Novom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 611 příspěvků(y)

Publikováno 26 August 2013 - 8:51

shaman3 napsal/a:
Těmhletem odnašečům archivovaných kešek jde o jediné, kazit hru ostatním. :(
Ale je dobré na ně upozornit v tomto vlákně, až budou mít vlastní kešky, tak jim to třeba někdo někdy vrátí. B)

Jak můžou někomu kazit hru, když tyhle kešky by už na svém místě být dávno neměly? Hraje se s aktivními a ne s těmi, co jsou v archivu, zřejmě hraješ zase jinou hru, což u tebe není nijak překvapující.

Zkus někomu takhle zlikvidovat záměrně kešku a najdou se lidi, kteří ti za to ruce zpřeráží. :@
  • 0

#515 blackwine

blackwine

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 51 příspěvků(y)

Publikováno 29 August 2013 - 8:55

Včera jsme šli kolem finálky archivované mysterky Leze leze po železe (http://coord.info/GC1WDHX), tak jsme ji hned zkouknuli. Je pořád v dobrém, takřka původním, stavu.
  • 0

#516 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1707 příspěvků(y)

Publikováno 01 September 2013 - 16:53

Tento listing byl zablokován, logování není povoleno.
GC37B89

Tak tohle mě hodně slušně řečeno "NAKRKLO!" Zrovna tohle není žádná ušmudlaná zaokapovka, terén plný komárů, mravenců a kdovíčeho, kde si kačer bodík opravdu zaslouží, hezký archivní logbook zaznamenávající odlovy, měl jsem z ní opravdu radost a já se ptám, proč je zablokovaná???:|
  • 0

pepikov.cz

#517 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 1108 příspěvků(y)

Publikováno 01 September 2013 - 17:41

Jestli to jeste neni pozustatek sileneho Locked RW
  • 0

*

#518 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1707 příspěvků(y)

Publikováno 01 September 2013 - 20:23

V to doufám
  • 0

pepikov.cz

#519 KRON family

KRON family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2293 příspěvků(y)

Publikováno 01 September 2013 - 20:47

To tě zklamu, není. Locked RW řádil první prosincový víkend, na této keši je poslední log až z konce prosince.
  • 0

#520 Citecka

Citecka

kecal neuvěřitelný

• Members
  • PipPipPip
  • 3250 příspěvků(y)

Publikováno 01 September 2013 - 20:55

Mě spíš zaráží, že (pokud tento listing uzamkl RW) o zamčení není ani zmínka, žádný RW log, kdo, kdy a proč.
  • 0

...a neberte se tak vážně! :)
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas

12 uživatel(ů) prochází toto téma

1 uživatelů, 11 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Koumacisko

Reklama