Dnes v pohodě odlovena keš Dřevěný most u Štěnovic GC18NF1
Žijící archívované kešky II
Publikováno 05 červenec 2014 - 6:02
Tři zřejmě plně funkční keše právě převedeny do "undergroundu" na Berounsku:
GC40XBF - "GRAMOFONKA"
GC4WV2Z - Smradi
GC3JKGY - City Beroun In-line
Tedy osobně jsem zrovínka před týdnem na posledně jmenované při chvilce času na přestup v Berouně neuspěl, ale dle mezitím naběhnuvších logů je vše OK a ono DNFko padá hlavně na vrub mé totální fyzické indispozice v onen den (poté, co jsem navzdory horečce a kašli v tak zbědovaném stavu místo pocení se u horkého čaje doma, jak by kázal veškerý zdravý rozum, cestoval přes půl Čech, abych splnil naplánované závazky vůči eventu, už jsem k večeru byl rád, že vůbec stojím, takže zase až tak vážně jsem otázku případného nálezu či nezdaru ku zpestření cesty nebral).
Publikováno 07 červenec 2014 - 23:15
15 km západně od Slaného jsem po roce nalezl Pařezovou chaloupku.
Publikováno 09 červenec 2014 - 12:49
Tak tam lidi pište DNF, body vám to neukradne dík
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 09 červenec 2014 - 13:16
100% v pořádku je GC3T4AY: KSK – Zalmanovska lipa (okr. KV).
Archivována byla teď spíše formálně z kuriozní příčiny, totiž, že se auta kačerů stávala na parkingu obětí vykradačů. Pro pěší, cyklisty, jakož i automobilisty přiměřeně obezřetné je i nadále na místě, lovitelná a logovatelná (takto to mám potvrzené a posvěcené dotazem přímo u autora). Prostě keš, co jen přešla do režimu "underground".
Publikováno 21 červenec 2014 - 12:57
LN: Šel jsem náhodou kolem a podíval se na uložení archivované kešky Géniova hádanka a ona tam byla. Logbook byl vlhký a bylo tam i pár věcí na výměnu. Já osobně ji odlovil ještě na původním místě, ale tady je asi ve větším bezpečí.
Publikováno 21 červenec 2014 - 14:02
Tak tam lidi pište DNF, body vám to neukradne dík
Nebo alespoň WN.
Publikováno 21 červenec 2014 - 15:57
*
Publikováno 22 červenec 2014 - 5:22
Tak proč nenapíšeš DNF?
Myslíš, že někdo z nás bude prohledávat ještě zdejší dlouhé vlákno, zda v něm někde není zmínka o nějaké archivované kešce, zda je či není lovitelná? Tě snad neubude...
GCPWV5 jsem minulý týden nenašel. Může to zkusit ještě někdo další.
No, kolem té jsme projížděli. Přemýšlel jsem, jestli se tam stavíme, ale byl už večer a nakonec jsme díky zacházkám na vrcholy měli už takový skluz, že jsem si říkal, že 3 roky po posledním nálezu to nemá moc smysl. Tak alespoň už mám jistotu, že jsem udělal dobře, díky za zprávu :-).
Jinak na Bučině je pěkně, zrovna tam upravovali železnou oponu...
Publikováno 22 červenec 2014 - 6:28
Ty vole a takovej archeo mazák a ještě má nad sebou odcitováno moje povzdechnutí nad DNF od shamana...chlapiiiii
Publikováno 22 červenec 2014 - 7:12
Ze sveho dobreho srdce sem aspon hodim info, aby se přebukovalo a oni mě ještě sprcají :-D
*
Publikováno 22 červenec 2014 - 7:16
Dobrá dobrá...no musí se na to bedlivě upozorňovat, aby se na to nezapomínalo, že
Publikováno 22 červenec 2014 - 7:26
Promiň, zapomínám, že nejsem sám, kdo loguje se zpožděním... Ale nejsi na tom tak hrozně jako já. Já mám skluz 3 týdny - a v tom byla dovolená, takže spousta kešek... Ty jen týden ;-)
Bohužel v práci se to nedá, když už potřebuji k logování s takovým zpožděním přídavnou paměť (rozuměj fotky) aby ty logy o něčem byly (nejen TFTC :-) )
10 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 10 návštěvníků 0 anonymních uživatelů