Přejít na obsah

Fotka

Žijící archívované kešky II

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1632 odpovědí na toto téma

#801 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2014 - 9:04

Volove, nemam zalogovanou ani hromadu FF, natoz DNF :-)
Ze sveho dobreho srdce sem aspon hodim info, aby se přebukovalo a oni mě ještě sprcají :-D

No hamba, to je je teda od vás velice ošklivé! Měli byste se stydět! Okamžitě sem Skyovi dejte pro útěchu a na omluvu nějakou vhodnou fotku podle jeho gusta!!!

Zde ode mě jedna archiválie:

Archiválie pro Skya.jpg

• 2

#802 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 1 108 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2014 - 10:13

Otázka je, kdyby sis sundala ten vrchní díl plavek, jak velký pád by nastal.

Že kdyby se třeba zvedla proti vítr, estli by tě to nehodilo zpátky do vln.

Ale jinak musím pochválit, na svůj věk vypadáš velmi.....ehmm....zachovale.

Škoda že jsi sem nedala tu fotku v bikinách, víš, tu z roku 1912, moc ti to tam tehdy slušelo :-)

• 0

*

#803 KIM-PA

KIM-PA

KIM-PA

• Members
  • PipPipPip
  • 293 příspěvků(y)

Publikováno 23 červenec 2014 - 8:16

Včera jsem se ještě naposledy pokusil o GC18F8V "Anketní - nejhorší kešky", a s pravděpodobností hraničící s jistotu si ji všichni můžete vyřadit z archeo-listů.

Celé okolí překováno, vyčištěno, nově oploceno, všechny potenciální objekty ukrytí prázdné.

(v logu DNF u keše uvedeno také  ;) )

• 0

#804 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 26 červenec 2014 - 18:18

Dneska jsem se pokoušela najít GC2DB5R a nic. Není tu někdo, kdo má odloveno a bude mít cestu kolem, že by to ještě ověřil? Možná jsem prostě jenom slepá :D!

• 0

#805 Petrtra

Petrtra

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 61 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2014 - 12:48

Při dnešní pracovní pochůzce s místním traťmistrem mi byla ukázána keš nadepsaná "Viadukty na pražském Semmeringu" nahoře na jednom z vysokých viaduktů v Praze-Hlubočepích. Bohužel mě nenapadlo ofotit celý logbook, abych se měl víc čeho chytit v pátrání. První zápis je v logbooku 6.3.2011, poslední (mimo dnešního mého) tuším někdy v roce 2012. Máte někdo představu, o co jde? Nemohu to najít ani v seznamu archivovaných keší, ani v mapě na project-gc.com.

Přiložené miniatury

• viadukt1.jpg
  • viadukt2.jpg

• 0

#806 taxoft

taxoft

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 645 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2014 - 14:14

Buďto je to nikdy nepublikovaná keš, nebo je "Retracted". Vzhledem k tomu, že si publikace schovávám a "retracted" logy také, přikláním se k první možnosti.

• 0

Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.

#807 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2014 - 14:49

Na pohled mi krabička nápadně připomíná podobu GCWVEG, jak jsem ji lovila na jaře 2013 (květen). Když se tam člověk podívá na logy, zjistí, že keš byla mezitím přemístěna a nahrazena novou krabičkou. Tahle byla odspodu na mostku přes trať, kolem kterého tehdy železniční dělníci už stavěli lešení a podle dalších logů ho krátce nato úplně zbourali. Není možné, že někdo z těch dělníků tehdy krabičku vzal a položil někam jinam poblíž trati?

• 0

#808 taxoft

taxoft

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 645 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2014 - 16:10

Mel-man by nikdy neměl nadepsaný logbook jinak, než je název keše. Ostatně se ho můžeš zeptat. Spíš to vypadá na nepublikovanou keš v kolizi právě s touto jeho.

• 0

Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.

#809 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 1 108 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2014 - 16:22

No a co ty zápisy v logbooku ? Pokud by byla stáhnutá ...?

Časová smyčka ? Paralelní realita ?

Záhada - paráda :-)

A co takhle nějaká náhrada dočasně vypnuté keše, kterou pak owner při údržbě prostě někam zahodil....a kde ji pak následně našli ti dělníci ?

• 0

*

#810 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2014 - 16:59

Taky se mi zdá, že "potrat" by sice někdo mohl náhodou najít, ale nejni pravděpodobný, že by ho lidi rok pravidelně logovali. Nemohla ta keš bejt přejmenovaná? Taxoft: Nebo myslíš, že bla u tý MelManovky tak blízko, že si je lidi pletli?

• 0

#811 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2014 - 18:53

Ono to klidne muze byt tak, ze kes byla pripravena k publikaci, ale protoze Mel-man svoji kes o par metru posunul (ja ji urcite lovil nekde jinde nez je dnes) dostala se do kolize a nebyl publikovana. A nebo treba opencaching...

• 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#812 Petrtra

Petrtra

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 61 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2014 - 20:43

S Mel-manovou keší si to rozhodně nikdo splést nemůže. Ta je dole v údolí. To, u čeho jsem dnes byl, je nahoře na tom ohromném mostě ve škvíře jednoho z kamenných sloupů zábradlí. Zeshora všechno vypadá dost rozpadle a chatrně a kdyby se mnou nebyl člověk, který tu železnici zná, nikdy bych se neodvážil tam šlápnout.

Mám hodně nejasný pocit, že v době, kdy jsem se začal zajímat o geocaching, zde něco takového bylo a jen jsem si pomyslel "který ... (cenzurováno) by tam lezl". Zřejmě ta keš neměla dlouhého trvání, protože by porušovala dost pravidel pro umístění.

• 0

#813 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 1 108 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2014 - 20:51

No a nějaký nick z logbooku ? To je fakt zajímavé.

• 0

*

#814 taxoft

taxoft

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 645 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2014 - 21:06

Žádná keš nebyla pod takovým názvem archivována. Jediné dvě pražské keše, které mají v názvu "Semmering", jsou stále aktivní. Jediná, která má v názvu "Viadukt", je v Malešicích. Žádná viditelná tradička na tom místě nebyla nikdy publikována. Jedině by to mohla být finálka nějaké přejmenované dlouhé multiny nabo mysterky, ale to se mi nezdá.

Máte-li někdo účet na opencaching, mrkněte tam.

• 0

#815 evidlo

evidlo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 587 příspěvků(y)

Publikováno 29 červenec 2014 - 23:19

http://coord.info/GC2TGQJ

Keš je na místě, v dobrém stavu, bez problému lovitelná.

• 0

#816 madbin

madbin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 173 příspěvků(y)

Publikováno 30 červenec 2014 - 11:15

Při dnešní pracovní pochůzce s místním traťmistrem mi byla ukázána keš nadepsaná "Viadukty na pražském Semmeringu" ...

Je to nikdy nepublikovana kes z roku 2010, ktera byla v kolizi s mel-menovou tradickou  "Semmering of Prague"...

• 2

Martin > Madbin > Voyager Reviewer

#817 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 30 červenec 2014 - 21:21

A má nepublikovaná keš GC kód? Dá se logovat?

Tento příspěvek byl upraven od shaman3: 30 červenec 2014 - 21:21

• 0

#818 Aviatik

Aviatik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 435 příspěvků(y)

Publikováno 30 červenec 2014 - 21:25

A má nepublikovaná keš GC kód? Dá se logovat?

GC kód má (ten dostane při založení listingu), logovat se myslím nedá, pokud na ni neplatí stejný trik jako na PMO cache.

• 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#819 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 1 108 příspěvků(y)

Publikováno 30 červenec 2014 - 21:45

Stáhnuté keše jsou nedostupné - akorát, kdyby jsi tam za jejího života stihl hodit nějaký log, tak ho později můžeš editovat - ale ne změnit na found atd.

teď jsem to zkusil na GC2VEZX

• 0

*

#820 Norbert_G

Norbert_G

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 430 příspěvků(y)

Publikováno 31 červenec 2014 - 21:48

Tahle keška z Turnova je zdá se aktivní:

http://coord.info/GC34VGT