Díky, až to bude aktualizované, tak dej vědět, ať to stáhnu. Kolik tam máš kešek?
Žijící archívované kešky II
Publikováno 09 únor 2016 - 10:19
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 09 únor 2016 - 10:23
Hezké, to tedy koukám, že jich má Trhac v bookmarku jen 449 ??? Nějak nestíhá?
Publikováno 09 únor 2016 - 10:41
Publikováno 09 únor 2016 - 10:46
Jo. A máš tam i všechny, co jsou u Trhače v bookmarku? Jestli se mám pokusit i nějak stáhnout do GPX jeho bookmark, nebo je to nadbytečné? Nejsem PM, tak je to pro mě problém vůbec stáhnout.
Tento příspěvek byl upraven od mygrant: 09 únor 2016 - 10:47
Publikováno 09 únor 2016 - 12:16
Publikováno 09 únor 2016 - 16:57
Nestíhám, ale snažím se
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 09 únor 2016 - 19:34
Používal jsem Trhačův bookmark, díky moc za něj.
Teď jsem ze zvědavosti stáhnul ten inzerovaný gpx a docela jsem nevěřil - to tam máš vážně finálky mysterek (včetně velice obtížných) a dáváš je takto volně ke stažení ?
Nebylo by to vhodnější řešit zase přes bookmark ? Toto je podle mě dost za hranou.
Publikováno 09 únor 2016 - 20:27
Asi nerozumím, co máš na mysli? v gpx souboru je jen cca 750 archivních keší
Publikováno 09 únor 2016 - 20:48
Publikováno 09 únor 2016 - 21:48
Publikováno 10 únor 2016 - 8:58
Pravda, změnil jsem logy na write note zrovna wiga si rád zahraju i v archivu bez nějakého bodu a načerpám inspiraci.
Tvé "prozření" a z toho plynoucí rozhodnutí hodnotím kladně - zvláště vzhledem k současné situaci, kdy lidi zcela běžně logují "Found it" u disablovaných či archivovaných keší, které na místě prokazatelně nejsou.
(Teď bys ještě mohl přesvědčit své "spolunálezce", popř. následovníky, aby se zachovali obdobně...)
Publikováno 10 únor 2016 - 10:42
Koukl jsem se konkrétně na Svet bunky - Cervené kocky a zeleni cunici a BF, které jsem ulovil ještě za jejich života a jejichž luštění mi zabralo silně netriviální množství času. V gpx souboru je u nich waypoint s finálními souřadnicemi. Tím se z obtížných mysterek stala tradička ...
Myslím, že to u archívovaných keší až tolik nevadí. A u některých multin není jiné cesty, protože zmizely mezistage, lavičky, plotové plaňky, stromy a jiné počítatelné atributy…
RACCOON TEAM
Publikováno 11 únor 2016 - 8:16
Jo, final waypointy vítám, díky za upozornění, ani bych si toho nevšiml.
Publikováno 11 únor 2016 - 8:40
Jo, final waypointy vítám, díky za upozornění, ani bych si toho nevšiml.
nápodobně
Publikováno 11 únor 2016 - 14:45
Myslím, že to u archívovaných keší až tolik nevadí. A u některých multin není jiné cesty, protože zmizely mezistage, lavičky, plotové plaňky, stromy a jiné počítatelné atributy…
Tohle si, upřímně řečeno, nemyslím.
Pokud ji neumím vyluštit jako archeologickou kuriozitu, tak bych ji pravděpodobně nevyluštil ani předtím a holt bych takovou keš neulovil (těch multin s final waypointem a chybějícímí stagemi v tom seznamu zase tolik nebude).
Bookmark jsem bral jen jako upozornění na to, že daná krabička stále fyzicky existuje.
Publikováno 11 únor 2016 - 15:51
Tohle si, upřímně řečeno, nemyslím.
Pokud ji neumím vyluštit jako archeologickou kuriozitu, tak bych ji pravděpodobně nevyluštil ani předtím a holt bych takovou keš neulovil (těch multin s final waypointem a chybějícímí stagemi v tom seznamu zase tolik nebude).
Bookmark jsem bral jen jako upozornění na to, že daná krabička stále fyzicky existuje.
Já sám mysterkám v BL řešení nepublikuji, ale multinám, kterým zmizely stage, ano.
RACCOON TEAM
Publikováno 22 únor 2016 - 23:56
Něco pro kolegy z Prahy 5 - právě jsem se vrátil z noční cesty s geopsiskem, během níž jsem se zastavil na nedalekém vršku, kde jsem si ověřil, že exkluzívně provedená archívka GC4MTYE je stále na svém místě!
RACCOON TEAM
Publikováno 23 únor 2016 - 14:22
Něco pro kolegy z Prahy 5 - právě jsem se vrátil z noční cesty s geopsiskem, během níž jsem se zastavil na nedalekém vršku, kde jsem si ověřil, že exkluzívně provedená archívka GC4MTYE je stále na svém místě!
A nyní následuje fascinující reakce! http://coord.info/GLM3Y6Z8
RACCOON TEAM
6 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů