Žijící archívované kešky II
Publikováno 23 únor 2013 - 18:46
Publikováno 23 únor 2013 - 21:45
Do toho zámeckého parku v Detenicích se dá dostat zdarma z druhé strany parku přes pole, pak přes díru v plotě na vedlejší oplocený pozemek, asi je to nějaká nepoužívaná pastvina pro ovce a odtamtud vede otevřená brána přímo do zámeckého parku (já tam vlezl i s jízdním kolem, takže to bylo fakt v pohodě), v létě už jsem tu keš totiž zkoušel najít, ale nic jsem nenalezl, zase jsem ale neměl k dispozici ten log od Jazzlinka, v kterém jsou uvedeny jiné souřadnice, takže možná proto jsem byl neúspěšný. Místo, na které ukazují původní souřadnice, bylo u zděného plotu a bylo totálně vymýcené od veškerého křoví a pařezů, takže tam to být nemohlo, to bych snad našel.
Tady je mapa s červeně vyznačenou cestou, kterou jsem tam vlezl zezadu do zámeckého parku: http://img189.images...26/detenice.jpg
Publikováno 24 únor 2013 - 19:17
Publikováno 09 březen 2013 - 21:21
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 10 březen 2013 - 9:06
Publikováno 10 březen 2013 - 10:58
Tak koukám, že jsem se přece jen už z kategorie nováčků posunula mezi mírně pokročilé, když už se jako archiválie loví keše, který mam ještě z doby jejich plné slávy !prazskychytrak napsal/a:
GC1KQQW tak konečně mohu také přispět nějakým nálezem, který snad ještě není v bookmarku:D vivat archeu!
Publikováno 10 březen 2013 - 11:02
Publikováno 10 březen 2013 - 17:33
Potěšilo mě, že vidím, jak jsi zahořel pro archeo-cache! A jako zpestření tohoto paravědeckého oboru uvádím odkaz na mrtvou keš s opravdu výživnou diskusí v zápisech… GC1GM76prazskychytrak napsal/a:
Také už mám takovou:D teď už chybí jen najít archiválii jako první po dlouhé době od archivace:D
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 19 březen 2013 - 5:37
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů