shaman3 napsal/a:
To není vzorec, to jsou více než dva roky praxe.
Ze 466 nalezených keší je tohle obdivuhodné vydedukovat.
Publikováno 13 červen 2013 - 23:39
shaman3 napsal/a:
To není vzorec, to jsou více než dva roky praxe.
Publikováno 13 červen 2013 - 23:46
Publikováno 14 červen 2013 - 1:34
shaman3 napsal/a:
A to si ještě myslim, že těch 10 zbývajících procent jsem trochu nadhodnotil.
Publikováno 14 červen 2013 - 15:05
Kmoda napsal/a:
Taky by mě zajímalo co to je za módu archivovat keš a pak ji držet při životě. To je novinka??? Nový typ keše? Archivní keš? To mi hlava nebere. Jednou ji archivuju,tak ji jdu zlikvidovat a listing by už nikdy neměl být k vidění...
Publikováno 14 červen 2013 - 16:17
:D:DJá jsem ted šel asi k pěti keším blátem-sportovče ty patří taky do těch 90ti procent,co myslíš???:D:Dtomy.22 napsal/a:
shaman3 napsal/a:
A to si ještě myslim, že těch 10 zbývajících procent jsem trochu nadhodnotil.
Jistě. Hele, byl jsem fotit v jednom kostele. Byl strašně zanedbanej. Už do žádného jiného nepůjdu. Nechci se ušpinit.
Publikováno 14 červen 2013 - 17:29
shaman3 napsal/a:
No ono 90% nearchivovaných keší jsou odpadní mokré špinavé humus keše, některé archiválie jsou v lepším stavu, celkově na tom nejsou jistě hůře než ty nearchivní. Co se týče kvality, nezáleží na tom, jestli je keš v archivu nebo ne, ale jak je ukryta před nepřízní počasí s ohledem na místní povětrnostní podmínky. Když už chceš odnášet odpadní keše, tak začni s těmi nearchivními, těch je jistě více a příroda si zajisté více oddychne.
Publikováno 14 červen 2013 - 18:29
Kmoda napsal/a:
Protože jestli je v dobrém stavu jak říkáš,tak proč je archivovaná???
Publikováno 14 červen 2013 - 21:16
Publikováno 14 červen 2013 - 22:02
On jí ale nearchivoval revívr, nauč se číst proč k ní byly výhrady. S keší v zoo to nemá co dělat ta je určená pro malý bod území. Takže opět mícháš jablka a hrušky.shaman3 napsal/a:
No vidíš a tady jí kvůli tomu revívr zaarchivoval.
Publikováno 15 červen 2013 - 0:28
Publikováno 15 červen 2013 - 1:38
shaman3 napsal/a:
Já nic nemíchám, to jen ty nechápeš, že komerční groundspeak si stanovil některá taková pravidla, která se samotným geocachingem nemají zas tak moc společného.
Publikováno 15 červen 2013 - 6:59
Publikováno 15 červen 2013 - 10:18
No k tomu, aby nezavazely v mapě keše které tam nejsou a nebudou, nebo o které se autor odmítá dále starat ať už z nedostatku času, nebo že mu prostě ruplo v bedně. Správně by ji měl odstranit, pokud to neudělal je to archiválie a když ji najdeš tak není nejmenší důvod si ji nezalogovat. Akorát že na stav archivovaných si můžeš stěžovat pouze na nejbližší lampárně.Kmoda napsal/a:
Jsem teda nepochopil k čemu ten archiv je. Jednou se keš archivuje,tak zlikvidovat krabku a konec. Protože jestli je v dobrém stavu jak říkáš,tak proč je archivovaná??? A naopak jak říkáš že některé nearchivované jsou hnusné,tak prostě upozornit ownera,pokud nereaguje,návrh na archiv a pryč s tím odpadem.
Publikováno 15 červen 2013 - 19:22
shaman3 napsal/a:
Když už nemáš argumenty, tak už samozřejmě nemáš co komentovat, maximálně se ještě můžeš snížit k urážkám.
Spousta kačerů nechápe jedno základní pravidlo: Groundspeak není geocaching. Hledat a nalézat se dají s GPS přístrojem i ty keše, které Groundspeak archivoval. Tu keš tam nedal Groundspeak, dala jí tam fyzická osoba. Kapišto?
Publikováno 15 červen 2013 - 21:39
Publikováno 15 červen 2013 - 22:30
Publikováno 16 červen 2013 - 7:03
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů