Žijící archívované kešky II
Publikováno 20 říjen 2013 - 13:19
Publikováno 25 říjen 2013 - 14:02
Orlické hory - tradičky Šerlich a Mlýn jsou v archivu a zatím stále na místě (otázka jak dlouho bude Šerlich). Bonusová mysterka Vrchol byla dnes odnesena, jelikož na jejím místě je již nová keš.
Není po čem truchlit. Všechny 3 keše jsou v dezolátním stavu a jak říkám, možná i Šerlich dostane příští rok novou keš.
Publikováno 02 listopad 2013 - 22:18
Ownerovi asi nejak preskocilo a archivoval vetsinu svych kesi - kupodivu perfektne funkcnich bez jakychkoliv problemu, mezi nimi i jednu s lokalne historickou hodnotou kterou mel od nekoho adoptovanou. Bez podivu, neuklidil po sobe ani jednu jedinou. Lze tedy lovit, ac mi pripada, ze takovymto "velkonavalem" ztraci archeocaching zcela smysl.
Publikováno 15 listopad 2013 - 10:18
Poradil by mi někdo prosím kde hledat tu sérii DTC? Dík
A ještě dotaz, jak se v bookmarku objeví třeba takovéhle kousky, které tam zřejmě hodně dlouho nejsou? GC1629R
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 15 listopad 2013 - 11:08
Poradil by mi někdo prosím kde hledat tu sérii DTC? Dík
A ještě dotaz, jak se v bookmarku objeví třeba takovéhle kousky, které tam zřejmě hodně dlouho nejsou? GC1629R
No, série DTC, zkusil jsem vyhledávat v Googlu a našlo mi to na mapě živou sérii (divil jsem se, myslel jsem, že v tomto vlákně hledáš archivovanou). Jako první jsem si NÁHODOU otevřel disablovanou keš, kde několik DNFek a jednou poslední FI. Kdo si myslíte, že to byl? ;-)
Jinak Vlčí rokle je mi líto... Je to krásné místo a keš si zaslouží... Jen je škoda, že i já se zasloužil, že autor tam musel keš opravovat... Jako i naposledy, mně tenkrát taky zapadla do skalní rozsedliny tak, že se nedala vytáhnout (ale to už bylo 5 let)
Publikováno 15 listopad 2013 - 11:54
Tak jsme byli (pro mne to bylo opakování a doprovod) na DTC. Skoro celé je to sice nedávno archivované...
No tady se o tom nedávno baví, ale žádný odkaz na ní :-) Aha, takže u jámy se čeká a skalní rozsedlina povolí
Tento příspěvek byl upraven od prazskychytrak: 15 listopad 2013 - 11:55
Publikováno 15 listopad 2013 - 22:16
Tak opravdu je asi většina té série archivovaná, viz. stránka autora:
http://www.geocachin...t.aspx?u=Tomi82
Jestli je odlovitelná i dále, to nevím... Sice většina má ještě jeden nález, ale asi bych cestu takhle daleko jen kvůli archeokešingu, sice ji našel Arne s Joneou, ale snad tam ještě je...
Publikováno 16 listopad 2013 - 0:06
Tak opravdu je asi většina té série archivovaná, viz. stránka autora:
http://www.geocachin...t.aspx?u=Tomi82
Jestli je odlovitelná i dále, to nevím... Sice většina má ještě jeden nález, ale asi bych cestu takhle daleko jen kvůli archeokešingu, sice ji našel Arne s Joneou, ale snad tam ještě je...
Ono je tam docela hezky, takže to není jenom honba za bodíkama. Tam kde jsem zapsanej alespoň jako WN tak tam skutečně byla.
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Publikováno 06 prosinec 2013 - 13:15
Publikováno 06 prosinec 2013 - 14:10
Byl tu
No, chvíli jsem přemýšlel, kde to bylo...
Našel jsem ji tenkrát úplně mimo pařez, kde měla být na břehu potoka. Koukám, že po mém nálezu po 3 měsících od Shamana3 se najednou s nálezci roztrhl pytel - holt série JTJPT :-( Tady je vidět, jak zvedá PWT náleznost keší...
Publikováno 06 prosinec 2013 - 19:03
GC19BC6 Přestože je na rušné ulici už skoro šest let, nebyla nikdy ukradena. Takže kačeři, směle do toho.
Nepřijímám notifikace.Nebudu lítat jak Groundspeak pískne.
Publikováno 09 prosinec 2013 - 18:11
Publikováno 12 prosinec 2013 - 17:59
http://www.geocachin...c5-ff4420496e8a, 7. 12. 2013 byla stále na místě.
Publikováno 13 prosinec 2013 - 10:03
No, chvíli jsem přemýšlel, kde to bylo...
Našel jsem ji tenkrát úplně mimo pařez, kde měla být na břehu potoka. Koukám, že po mém nálezu po 3 měsících od Shamana3 se najednou s nálezci roztrhl pytel - holt série JTJPT :-( Tady je vidět, jak zvedá PWT náleznost keší...
Měla být u takového skoro vodorovně položeného pařezu, který spíš vypadal jako kmen. Tam jsem ji po třech letech od posledního nálezu nalezl a tam jsem ji i zanechal. Sice to místo nebylo úplně OK, ale vydržela tam několik let. Takže jsi ji dal jinam?
Publikováno 27 prosinec 2013 - 17:12
No, nezamrzel by Vás následující log na pěkné živé-mrtvé keši?
Odloveno během sobotní procházky ze Skalice na Dlouhý vrch.
Při lovu takovýchto keší mám zvláštní pocit. Vždy si říkám, bude tam ještě? A když bude, v jakém ji najdeme stavu?
Sice je tato schránka archivována od dubna 2011, ale i tak tu stále ve svém polorozpadlém domečku, ovšem v jinak slušné kondici, snaživě čekala na své další nálezce. Nikdo ale nejde a tak je na čase ukončit marné čekání a definitivně zpečetit její osud. Schránku odnášíme.
Díky za keš.
Mně to připadá jako barbarství. Jde o multinu GC1M3K4.
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 27 prosinec 2013 - 17:17
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů