Přejít na obsah

Fotka

Žijící archívované kešky II

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1632 odpovědí na toto téma

#561 Aviatik

Aviatik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 435 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2013 - 18:30

nějakej tupoun kterému dělá dobře když ostatní naštve :)

Vypadá to spíše na nějakého správňáka, který ví nejlíp, jak by měl svět kolem něj vypadat. Ale ono je na téhle krabičce zvláštní i to, že ji adoptoval uživatel bez jediného nálezu a hned vzápětí archivoval. Ještě zajímavější je, že na dalších dvou archivovaných cachích od téhož ownera má mio nález hned po archivaci i s náznakem toho, že krabičku také odnesl, takže je možné, že geo terezin je nějaký kolektivní nick, ke kterému mio patří.

• 2
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#562 zmijovkar

zmijovkar

zmijovkar

• Members
  • PipPipPip
  • 1 231 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2013 - 18:39

Funkce "pomocník veřejné bezpečnosti" už není, tak se potřebuje realizovat nějak podobně...

• 0

#563 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2013 - 18:41

No hlavně že sám si to loguje FI. Radši se zdržím dalšího komentáře, nebo někoho pohorším.

• 3

#564 Trhac

Trhac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 057 příspěvků(y)

Publikováno 28 prosinec 2013 - 0:29

No hlavně že sám si to loguje FI. Radši se zdržím dalšího komentáře, nebo někoho pohorším.

• Efezským 4, 26: Hněváte-li se, nehřešte. Nenechte nad svým hněvem zapadnout slunce…  B) 
  •  

• 2

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…

#565 Bambulini

Bambulini

Bambulini

• Members
  • PipPipPip
  • 117 příspěvků(y)

Publikováno 28 prosinec 2013 - 21:00

GC32WF0 si vcelku pohodově žije dál.

• 0

#566 Bambulini

Bambulini

Bambulini

• Members
  • PipPipPip
  • 117 příspěvků(y)

Publikováno 28 prosinec 2013 - 21:05

No, nezamrzel by Vás následující log na pěkné živé-mrtvé keši?

Odloveno během sobotní procházky ze Skalice na Dlouhý vrch.

Při lovu takovýchto keší mám zvláštní pocit. Vždy si říkám, bude tam ještě? A když bude, v jakém ji najdeme stavu?

Sice je tato schránka archivována od dubna 2011, ale i tak tu stále ve svém polorozpadlém domečku, ovšem v jinak slušné kondici, snaživě čekala na své další nálezce. Nikdo ale nejde a tak je na čase ukončit marné čekání a definitivně zpečetit její osud. Schránku odnášíme.

Díky za keš.

Mně to připadá jako barbarství. Jde o multinu GC1M3K4.

Zamrzel... Nedávno jsem narazil na podobný případ (GC19QZ0), ale tam o odnesení požádal sám owner. Byla to škoda zvlášť, když je v archívu do roku 2008, a tudíž pěkně uleželá.

• 0

#567 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2013 - 6:57

• Efezským 4, 26: Hněváte-li se, nehřešte. Nenechte nad svým hněvem zapadnout slunce…  B)
  •  

Také jsem vždy nadšen, když vidím, že se někdo nenechá ovládnout svým hněvem.  :)

• 0

#568 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2014 - 19:04

Dneska se mi povedl vskutku kuriózní nález, i když, po pravdě, moc nevím, jestli z něj mám mít radost. Byla jsem na nové, včera publikované tradičce. GC29PM9  Ovšem když jsem došla na místo činu, s překvapením jsem zjistila, že ownerka, která před půl rokem poslala do archivu svou multinu GC1QD7H  z roku 2009, prostě jen přišla a na ožižlanou škatuli a logbook ze starýho kalendáře lípla izolepou papír, kam fixem napsala novej název keše. A už taky před nějakou dobou, neb nápis se už stačil rozpít. Takže archiválie jako vyšitá se přeměnila na zbrusu novou keš. Myslím, že nálezci, kteří tu multinu nelovili, mohou směle logovat dvakrát. Už jste někdy viděli logbook s dvěma FTF 5 let po sobě? :D

• 0

#569 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2014 - 21:41

Někdy to bývá ještě o kousek kurióznější - tady ukázka z Polska - vše stejné, krabička, logbook atd. jen listing se změnil z tradičky na multinku - tam jsem to FTF ani nelogoval, neboť to bylo zároveň LTF a Betatest (i když nechtěný)

stará - http://coord.info/GC3X1WB

nová - http://coord.info/GC4V16N

• 0
Užívej života...

#570 VelkyVezir

VelkyVezir

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 136 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2014 - 22:11

Někdy to bývá ještě o kousek kurióznější - tady ukázka z Polska - vše stejné, krabička, logbook atd. jen listing se změnil z tradičky na multinku - tam jsem to FTF ani nelogoval, neboť to bylo zároveň LTF a Betatest (i když nechtěný)

No však tady je to skoro ten stejný případ - stejné souřadnice, stejná krabice, stejný logbook... Jen mezi archivací multiny a publikací tradičky uplynulo o něco víc času. Dovolil jsem si to taky zalogovat podruhé, když už to má jiný gc kód a čekám jakou to bude mít odezvu :)

• 0

#571 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2014 - 22:27

No však tady je to skoro ten stejný případ - stejné souřadnice, stejná krabice, stejný logbook... Jen mezi archivací multiny a publikací tradičky uplynulo o něco víc času. Dovolil jsem si to taky zalogovat podruhé, když už to má jiný gc kód a čekám jakou to bude mít odezvu :)

Odezvu to má takovou, že další plantážníci už to začali dělat po tobě :D. Jsem opravdu mooooooooooooooc zvědavá na reakci ownerky, případně pak revírníka :D. Můj šestý vnitřní smysl zvaný "čuch" mi napovídá, že ta škatul nebude mít moc dlouhý život :D!

• 0

#572 Lilac VIRGIN

Lilac VIRGIN

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 104 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2014 - 13:10

Vypadá to, že sem bude patřit většina včera archivovaných keší z tohoto seznamu http://www.geocachin....aspx?u=Permoni

Pravdou ovšem je, že dost z nich, svým způsobem, takovou žijící archiválií bylo už před tou včerejší archivační smrští. Píšu to sem hlavně proto, že ve spoustě těch keší zůstaly uvězněné TB a GC a bylo by dobré kdyby měl někdo cestu okolo a zachránil je  ;) 

• 0

#573 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 878 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2014 - 14:03

Vypadá to, že sem bude patřit většina včera archivovaných keší z tohoto seznamu http://www.geocachin....aspx?u=Permoni

Pravdou ovšem je, že dost z nich, svým způsobem, takovou žijící archiválií bylo už před tou včerejší archivační smrští. Píšu to sem hlavně proto, že ve spoustě těch keší zůstaly uvězněné TB a GC a bylo by dobré kdyby měl někdo cestu okolo a zachránil je  ;) 

Přemejšlím, jestli víkendové výlety nezaměřit tím směrem.

• 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!

#574 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 707 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2014 - 14:38

Aktualizoval jsem si bookmark, než jsem tam natlačil permony, chvilku to trvalo :) a jsem zvědav na případ  "stříbrník", třeba jej ještě zařadím do bookmarku zajímavých osudů :D

• 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz
web o zajímavostech Prahy

#575 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2014 - 20:30

Odezvu to má takovou, že další plantážníci už to začali dělat po tobě :D. Jsem opravdu mooooooooooooooc zvědavá na reakci ownerky, případně pak revírníka :D. Můj šestý vnitřní smysl zvaný "čuch" mi napovídá, že ta škatul nebude mít moc dlouhý život :D!

Jak tak koukám, na originálu není po archive logu ani hň - tedy autorka promazala?

• 0
Užívej života...

#576 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2014 - 20:56

Jak tak koukám, na originálu není po archive logu ani hň - tedy autorka promazala?

tu

• 0

#577 Trhac

Trhac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 057 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2014 - 17:30

A máme tady další žijící mrtvolku, skutečně pro fajnšmekry GC1HDW4… 

• 0

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…

#578 Smogeo

Smogeo

Pozorr, troll!

• Members
  • PipPipPip
  • 500 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2014 - 16:37

Shání se jeden geopatolog, jenž by zlobivé polomrtvolce zatlačil očička. Musí být mimořádně schopný, jelikož ownerka to nezvládla :)

http://coord.info/GLD3ZN66

• 0
> Body nesmrdí <
Nepřijímám notifikace.Nebudu lítat jak Groundspeak pískne.

#579 bender-king

bender-king

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 285 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2014 - 18:13

http://coord.info/GC1471N  Mrtnik je take lovitelna. Sice posledni indicie14neni, ale po precteni par logu...

No však tady je to skoro ten stejný případ - stejné souřadnice, stejná krabice, stejný logbook...

Trosku offtopic, ale... kdyz by jen zmenila multi na tradicku, tak spousta hledacu by kricela, jak jim dela bordel ve statistikach... Koneckoncu i pravidla mluvi ve smyslu, ze pri vetsich zmnenach je vhodnejsi archivace a nova kes. A zmena druhu kese je preci velka zmena...

Tento příspěvek byl upraven od bender-king: 23 leden 2014 - 19:08

• 0

#580 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2014 - 20:18

No tak zatim spis dozivajici - ten troskozni logbook tam dlouho nevdrzi  GC20VMZ

Tento příspěvek byl upraven od Dobesch: 09 leden 2014 - 20:19

• 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama