A ouvé, to tedy taky nerad slyším. No voltage byla sice keška, kam by mě osobně nahoru těžko přetěžko dokopali se sápat, ale chybět mi bude i takhle platonicky přesně z těch důvodů, jaké uvádějí už Trhač a Jacka. Jenom poznámka pro ownery v té souvislosti: Před archivací, pokud ji provádíte sami, neopomeňte s listingu sejmout PM-only status - na onom světě už ho potřebovat nebude a mně, coby BM, to akorát komplikuje práci územním tříděním.
No a kdo si vedete jaký nepermanentní seznam na žijící atp. položky, a nějakou keš z něj vyřazujete, dbejte pokud možno na to, aby před odstraněním záznamu byla evidována v nějakém permanentním archivním seznamu pro daný kraj či okres. Ať se nám informace zbytečně neztrácejí z dohledu.
A Pešť-Budín? Radu bych měl, byť poněkud střelenou: Vyfiltruj si keše založené dejme tomu do 2003 nebo 2004, ostatek pro tuhle chvíli ignoruj a rázem bude po velkoměstě běhání od krabičky ke krabičce (či v tamním případě namnoze od ducha k duchovi), zajímavější a zdaleka ne tak nahuštěné.