Přejít na obsah

Fotka

Žijící archívované kešky II

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1632 odpovědí na toto téma

#721 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2014 - 22:06

Jsem pro. Doufejme, že co nejdříve sepíše onen tajemný kodex, přivede panny a ušije nějaký hábity pro následovníky kultu Zatuchlých krabiček, kteří budou usměrňovat podobné novátory a nezna-archeobohy.

S ostatníma požadavkama nevím nevím, ale hábity šít umím!
Navrhuju ovšem po ušití nacpat do prasklé pixly velikosti large a na půl roku zakopat do země, aby získaly tu správnou inspirativní vůni :D!
  • 0

#722 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 1 108 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2014 - 22:08

kodex

habity - Jacka

panny

geocoiny

klubovno-kryptu

vykopat archeo-revívra (nebo retrívra - whatever)

Tento příspěvek byl upraven od Skywalker: 28 duben 2014 - 22:13

• 1

*

#723 Orxion

Orxion

Orxion

• Members
  • PipPipPip
  • 1 062 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2014 - 14:49

krabka je stále na místě - i když některé stage asi jsou problematické

GC307HV

• 0
vdp_icon_small.jpg
Vodopády list
potapěčské keše

Pozvánka na plánované eventy
.. něco bude :)

#724 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 1 108 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2014 - 18:12

ohledně Mimoně přidaného Orxionem - podle posledních logu tam první stage není (bez ní nelze pokračovat dál), bludičky zarůstají nebo chybí, takže je prakticky nelovitelná.

A lovit pouze finálku si tato keška určitě nezaslouží.

Takže sorry

• 1

*

#725 Aviatik

Aviatik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 435 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2014 - 21:34

Stále na místě a zřejmě v dobré kondici GC281B7

Tento příspěvek byl upraven od Aviatik: 04 květen 2014 - 21:36

• 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#726 Toniczech

Toniczech

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 900 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2014 - 9:17

Soudě podle logů, by mohla být stále živá GC20KVT (Zeleznicni most_Railway bridge). Nějaký Indiana Jones, co by se to odvážil potvrdit?

• 0

#727 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 199 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2014 - 10:58

Nejspíše jsou funkční všechny tyto čerstvě archivované v okolí Dvora Králové (z doslechu pro nedostatek času autora, pochybuji, že by je odnášel):

Zatím doporučuji dát na watchlist a později, až se potvrdí, že jsou na místě tak do BM :-).

• 0

#728 evidlo

evidlo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 587 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2014 - 21:35

http://coord.info/GC35WJZ

tahle by tam ještě mohla být...

• 0

#729 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 199 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2014 - 12:56

Včera jsme navštívili keš Hradiště Mcely: GC29PD7 - mysleli jsme, že je normálně aktivní keš, protože v GG jsem ji měl zařazenou jako aktivní (bohužel disablet nebyla, RW ji rovnou archivoval a jak známo do PQ se archivní logy nezapisují, takže smůla a dokonce jsem do ní vložil TB, protože se nám moc líbila)...

Takže pokud kolem někdo pojedete, prosím stavte se tam pro to TB-čko. Díky.

PS.: Zda tu někde není jsem kontroloval v bookmarku od VSA: 

http://www.geocachin...e0-18867d616421

který jsem našel v první větvi fóra. Existují i další Bookmarky?

Chtělo by to asi dát odkaz na tyto bookmarky do prvního příspěvku této větve fóra, podle kterého bookmarku se naše debata vlastně má řídit :-). Předem díky.

• 0

#730 Kohout team

Kohout team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 540 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2014 - 21:40

GCJMC2 je na svém místě a ač jsem měl podle logů trochu pochybnosti, vypadá autenticky.

Přiložené miniatury

• capkarna.JPG

Tento příspěvek byl upraven od Kohout team: 11 květen 2014 - 21:45

• 0

Geoget + Locus Pro na Asus Zenfone Max Pro M1, občas Etrex 30 + GPI generator, Wine, Debian testing

#731 evidlo

evidlo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 587 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2014 - 22:14

http://coord.info/GC2T9NC

tuhle jsem ve Dvoře králové našla dneska, keš naprosto OK, okolí taky.

• 0

#732 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2014 - 7:58

Právě jsem ke svému velkému zármutku zjistila, že je v archivu GCVTCP. Z logů mi není jasné, jesti krabka zůstala na místě nebo bla zlikvidována. Nevíte někdo, prosím?

• 0

#733 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 199 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2014 - 8:25

Když se podíváš do listingu do sekce Karma má tam Mel-Man podrobné informace o stavu - i o tom, že ji odnesl...

Ani se nedivím, při tom počtu nálezů museli být kačeři už hodně nápadní. Koukám, že v Praze se T5-kové už opravdu stávají také masově navštěvovanými.

• 0

#734 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2014 - 11:01

Tak na tuhle jse se chystala už dlouho, mam ji kousek od baráku. Před rokem jsem na ni byla domluvená se Svëtým Mikulášem, ale pak nastaly organizační problémy a museli se Slávkem beze mě. Řekla bych, že spíš než pražští kačeři ji zlikvidovali zahraniční T5kaři na loňském megáči, je to kousek a ještě po cyklostezce, průjezdné v noci i autem, tak se tam asi táhly davy.

• 0

#735 Trhac

Trhac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 057 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2014 - 12:08

Právě jsem ke svému velkému zármutku zjistila, že je v archivu GCVTCP. Z logů mi není jasné, jesti krabka zůstala na místě nebo bla zlikvidována. Nevíte někdo, prosím?

Ajta! Ne že bych se pro ni chystal se svými závratěmi, ale děcka se moc těšila. A navíc šlo o legendu v pravém slova smyslu, šlo o to, čím si mne GC kdysi získal. Když se podívám nyní třeba na mapu kešek v Pešti, je to jen otrava o sběru bodů podél cest, silnic, nábřeží, vedení VVN apod.

• 0

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…

#736 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 707 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2014 - 17:50

evidlo: GC35WJZ o té jsem si s ownerem psal, vše odnesl

Roman: tak například já si udělal na začátku svého archivního BL přehled největších archivních bookmarků, které jsem kde vyšťoural a které občas projedu, zda v nich není nějaká uleženina. Plus občas projedu toto téma, dávám si "archivované a možná živé" na watchlist z notifikací a momentálně mám v BL cca 500 kousků. Ale občas si do něj dávám i osobní tipy, kam se plánuji vydat a s největší pravděpodobností tam keška už není (pak napíšu DNF), ale i tak je nechávám na watchlistu, ale z bookmarku je mažu. Pro lepší orientaci pak na záčatek bookmarku dávám poslední aktualizaci.

No Voltage opravdu nezničilo pár T5kařů z Prahy. Jak píše Mel-Man, zničil jí megagiga jarmark... asi největší keškoztráta v onom podivném mega období.

• 1

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz
web o zajímavostech Prahy

#737 Jacka

Jacka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2014 - 18:33

No Voltage opravdu nezničilo pár T5kařů z Prahy. Jak píše Mel-Man, zničil jí megagiga jarmark... asi největší keškoztráta v onom podivném mega období.

O to větší škoda, že v dnešní době by se žádnej revírník zřejmě už neodvážil něco takovýho pustit. No co se dá dělat...

• 1

#738 Toniczech

Toniczech

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 900 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2014 - 19:29

A ouvé, to tedy taky nerad slyším. No voltage byla sice keška, kam by mě osobně nahoru těžko přetěžko dokopali se sápat, ale chybět mi bude i takhle platonicky přesně z těch důvodů, jaké uvádějí už Trhač a Jacka. Jenom poznámka pro ownery v té souvislosti: Před archivací, pokud ji provádíte sami, neopomeňte s listingu sejmout PM-only status - na onom světě už ho potřebovat nebude a mně, coby BM, to akorát komplikuje práci územním tříděním. 

No a kdo si vedete jaký nepermanentní seznam na žijící atp. položky, a nějakou keš z něj vyřazujete, dbejte pokud možno na to, aby před odstraněním záznamu byla evidována v nějakém permanentním archivním seznamu pro daný kraj či okres. Ať se nám informace zbytečně neztrácejí z dohledu. 

A Pešť-Budín? Radu bych měl, byť poněkud střelenou: Vyfiltruj si keše založené dejme tomu do 2003 nebo 2004, ostatek pro tuhle chvíli ignoruj a rázem bude po velkoměstě běhání od krabičky ke krabičce (či v tamním případě namnoze od ducha k duchovi), zajímavější a zdaleka ne tak nahuštěné.

• 2

#739 nopek

nopek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 103 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2014 - 17:42

GC12GEQ Jedna v okoli Karvine...

• 0

#740 Guest_Ištván_*

Guest_Ištván_*
  • Guests

Publikováno 15 květen 2014 - 19:57

GC1ZR3M jedna novinková archiválie u nás na východě...

• 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama