Tohle teprve bude archeocaching, až to někdo za 200 let vydobude!
Žijící archívované kešky II
Publikováno 08 červen 2014 - 7:37
Trochu podobna situace jako http://coord.info/GC31EDZ Camp Nancy ... Owner nestihl udelat udrzbu a reviewer ji poslal do archivu, kes se dockala udrzby ownera o 7 dni pozdeji, takze jsme dnes logovali do nove kesky s novym logbookem...
Podobná situace je i tu: GC1RT24 Když jsem se prohraboval archiváliema, narazil jsem na tuhle "obnovenou" keš, tak jsem si pro ní skočil, s ownerem jsem byl i v kontaktu a vysvětlil mu, jak má správně postupovat při obnově...ale nic...asi to mlaďas nepochopil...takže taková zajímavá archeo
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 08 červen 2014 - 13:12
A jéje Tak jedině kladívko a majzlík, pokud je teda vůbec pod tim betonem a nevyhodili jí napřed ven. Nebývala hluboko, možná by se člověk dovnitř prosekal snadno. Můžu se tam časem kouknout, ale už si nepamatuju, která přesně díra to byla.
Publikováno 14 červen 2014 - 20:07
GC1BV49 Tady jsem byl dnes úspěšnější než velký hledač archiválií pražskýchytrák před rokem.
gratulace
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
pepikov.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 14 červen 2014 - 21:05
prazskychytrak: Díky, také jsem se tam popálil od kopřiv.
Jacka: Chápeš správně. Ty jsi u dominikánů skončila? Přecházíš k jezuitům?
Publikováno 14 červen 2014 - 22:47
Nene, jen jsem se nemohla vejít do nanovek . S takovejma magorama by jinde než u dominikánů nevydrželi. Každopádně ještě jednou gratulace k úlovku, vypadá to na cennou trofej.
Publikováno 15 červen 2014 - 10:40
Nene, jen jsem se nemohla vejít do nanovek . S takovejma magorama by jinde než u dominikánů nevydrželi.
A já na základě změny nicku usoudil, že Tě vyhodili z řádu! A bylo mi blbé, se zeptat
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 15 červen 2014 - 12:31
Je nějaká archeocache na Pradědu?
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 15 červen 2014 - 16:56
Jedna zcela čerstvá novinka na jihu Čech, vhodná pro archeocaching je tato - GC1YZCZ
Pokud budou archeohledači rychlejší než zdejší požírači logbooku, bude možné spatřit i původní logbook
Naše keše zakládáme bez dotací a i jejich provoz si sponzorujeme sami.
Berte na to při jejich návštěvách ohled !
Publikováno 16 červen 2014 - 22:16
Světlý den v životě archeokačera...
Takže hlásím, že:
nejen žije, ale je krásně v suchu, teple, čistá, v logbooku spouuuusta místa...ta tu s námi bude ještě dlouho
taky v pohodě, trochu jetá, ale pořád je na tom líp než mnohé aktivní. v keši je dokonce tužka, logbook OK, dokud se tu nezačně stavět, je v bezpečí
tohle je pravá archiválie, špinavá krabička, mokrý a plesnivý logbook (ale zapsat se pořád dá). umístění odpovídá souřadnicícm a novému hintu od p3pa, je vedle cesty, snadno k nalezení
Publikováno 16 červen 2014 - 22:23
Co je míněno těmi "požírači logbooků"?
Nějaké zvířátko kterému náramně chutná papírová část logbooku
Naše keše zakládáme bez dotací a i jejich provoz si sponzorujeme sami.
Berte na to při jejich návštěvách ohled !
Publikováno 17 červen 2014 - 8:46
Hlásím jeden neúspěch při hledání jedné, co jsem si myslel, že je archeo a její zamčení, které není patrné z listingu
Měl jsem jako archeo uloženou tuhle: GC4VHFZ, podle logů na místě, světe div se, dokonce i na udaných souřadnicích jsme díky fotohintu našli nápovědu, ale nakonec kde nic, tu nic... Poslední nález před 4-mi měsíci a když chci teď zalogovat DNF koukám - listing zamčený :-(
Sice na pěkném místě, ale podle fotek jí nebyla moc škoda, hned vedle je jiná, od této keše se tam průchodem dokonce dá prolézt... :-)
Publikováno 24 červen 2014 - 21:43
6 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů