Dík, už je v patřičném bookmark listu.puczmeloun napsal/a:
Asi to moc nikdo nevyužije, ale pár českých jmen jsem v Turecku (obzvláště v oblasti Cappadocie) zahlíd, tak ať keš není opuštěna nadobro...GC2HVE2
Žijící archívované kešky II
Publikováno 06 prosinec 2012 - 23:40
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 15 prosinec 2012 - 2:23
RACCOON TEAM
Publikováno 15 prosinec 2012 - 6:46
Já jsem to z logů pochopila tak, že ten VXT ji našel v terénu, odnesl si ji s odůvodněním, že je v kolizi, a teď s ní občas přijde někam na mejdan nebo je možný se jít zalogovat k němu do prácei, což je zřejmě nějakej obchod nebo tak něco. Divim se spíš, že se neohradil owner. Jenže - podle profilu má pár nálezů a přes rok nebyl přihlášenej, což může znamenat taky "zakládací" profil někoho, kdo kešuje pod úplně jiným nickem. Tak leda se optat někoho z těch v poslaední době zalogovanejch.Trhac napsal/a:
Denně mi chodí maily z nalezených archeo-keší a musím říct, že mě vždy potěší. Ale do geodepresívního koutku (dnes uzavřeného, asi máme nárok na deprese až po Vánocích) mě dohání nálezy této proslulé keše GC1BC0V. Může mi to někdo zkušenější vysvětlit? Pochopil jsem správně, že prostě někdo donese na event krabici s parametry 4,5/4,5 a kdosi si zaloguje nález? Ano, je v logbooku, že? Kam se na to hrabe žabomyší bitka o pre-FTF by BF, kterou jsem tady sledoval! Nebo je to jinak a krabice stále trůní v terénu a jen šeptandou se šíří její poloha? U archiválií ne musíme být tak rigidní na dodržení postupu při luštění souřadnic?
Publikováno 15 prosinec 2012 - 7:33
Publikováno 15 prosinec 2012 - 8:47
Publikováno 15 prosinec 2012 - 9:15
Publikováno 15 prosinec 2012 - 9:22
OK a je schovaná na původním místě, nebo u něj v krámě?Hamerinski napsal/a:
docela mě s tou keší bavíte
Sovidoupe logovat může každý kdo si dojde . A keš není vystavena, ale schována.
Novom dojdi si tam a ověř si to.
Publikováno 15 prosinec 2012 - 9:33
Publikováno 15 prosinec 2012 - 10:20
Publikováno 15 prosinec 2012 - 20:58
Publikováno 15 prosinec 2012 - 21:58
Publikováno 15 prosinec 2012 - 22:20
Publikováno 15 prosinec 2012 - 23:18
Naše keše zakládáme bez dotací a i jejich provoz si sponzorujeme sami.
Berte na to při jejich návštěvách ohled !
Publikováno 15 prosinec 2012 - 23:50
A jak ten prahad v zahradě Eden sladkým hlasem ponouká: zaloguj se, je to stylový, že budeš mít poslední zápis, je to keška, kde se píše i o Tobě a přitom jsi jedinej z nás, co ji nemá, je to ta, co vytloukli pionýři ze skalního bloku, že ji v lese nechtějí, už se tam nikdy nevrátí…
A já, nádoba křehká, hliněná, se zapsal. A zalogoval hrdé found it. V mapě mi vyskočila nová osamělá tečka na druhé straně republiky, ale v hlavě začalo bušit svědomí, ta mrcha neprodejná. Ať jsem se nad tím zamýšlel z jaké jsem chtěl strany, tohle nebyl ten archeocaching, co jsem si zamiloval. Tohle byla volovina zabodovina. A když mi pak zavolal další z geo-přátel a vysmál se mi do ucha: ty vole, cos to v těch Jizerkách našel? bylo rozhodnuto. Log jsem zrušil.
Což není návod, jen osobní zážitek, jímž chci dát najevo, že chápu obě strany dilematu. Ale archeocaching je vyškrábat se pro Uhlířovu vdovu a s rozkoší se přehrabovat v plesnivém logbooku, je to i rozbahněné řepkové pole u Prudic, kde kamenná mohyla ukrývala plechovou registrační bednu s malým shnilým notýskem, archeocaching je i logování pouhou nálepkou zevnitř na víčko, protože vše uvnitř kelímku již byla jen smrdutá protoplasma, archeocaching jsou i spousty neúspěchů, ale není to sběr archívovaných krabic do regálu ve špajzu.
RACCOON TEAM
Publikováno 27 prosinec 2012 - 22:26
*
Publikováno 28 prosinec 2012 - 11:21
iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 28 prosinec 2012 - 11:44
iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4
S úsměvem jde vše líp
9 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 9 návštěvníků 0 anonymních uživatelů