Geoget 2.7.1
Publikováno 10 September 2012 - 12:51
Publikováno 10 September 2012 - 12:54
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 10 September 2012 - 16:08
http://coord.info/GC.... Proc to? Kamarad mne ted pise, ze by chtel doporucit nejakou peknou mysterku na milestone. Tak jsem si vyfiltroval svoje nalezene, projizdim seznam a hledam co by se mu mohlo libit. Najdu a ted otevru listing na webu, zkopiruju odkaz, vlozim do zpravy a zavru okno. Zda se mne to trochu slozite Uz jsem i premyslel to zkusit naroubovat do Combine, ale nevim jestli na to ma potrebne funkce
Bylo by mozne funkci do nejake dalsi verze pridat? Hlasim rovnou, ze napsat si to makro sam je nad me sily, proto se slusne ptam a prosim
Garmin 60csx, MacBook Air M1 + Geoget 2.8.X
Publikováno 10 September 2012 - 16:10
GeoGet:
Publikováno 10 September 2012 - 16:56
Publikováno 11 September 2012 - 12:19
Publikováno 11 September 2012 - 15:56
Publikováno 11 September 2012 - 16:02
Publikováno 11 September 2012 - 16:25
HaLuMa napsal/a:
Napsat to strucne a aby to kazdy pochopil? To je utopie!
Ale vazne, pokud ams nejaky dobry napad, jak ten popis konkretne vylepsit, tak sem s tim.
Zastavit analýzu stažených po mém logu ....
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 11 September 2012 - 17:47
kolombo napsal/a:
HaLuMa napsal/a:
Ale vazne, pokud ams nejaky dobry napad, jak ten popis konkretne vylepsit, tak sem s tim.
promiň že nechápu... Ale k čemu to bude ? Pokud by to tedy HaLuMa nevyřešil maximálně pěti řádky kodu... Připadá mi to zcela k ničemu, stáhnout se to musí a jestli to analyzuje o pár mikrosekund déle to snad ničemu nevadí. Do databíze se ti uloží stejně jen nastavený počet.
A dále - po kterém logu by měla analýza skončit ? Ty můžeš mít logů u jedné keše více, typicky NM, DNF, Found, Will Attend, Attended, NA, a některé další. U počítače nebo v terénu se mi může kterýkoliv z nich hodit. Takže by třebas měl nechat ten poslední. Pak by musel testovat jestli ten poslední náhodou není NM nebo NA, protože ty se ukládají s aktuálním datem. Brrrrr, nechtěl bych to programovat.
Publikováno 11 September 2012 - 21:17
Moc diky Vim ze jsem to nekam psal, ale uz jsem neudrzel kamHaLuMa napsal/a:
Jeee, zrovna na to delam hejblatko rovnou do Geogetu. (ticket #420)
Mirkomovo reseni funguje, ale pokud to tvoje bude primo v GG, nebude to mit chybu.
Garmin 60csx, MacBook Air M1 + Geoget 2.8.X
Publikováno 11 September 2012 - 21:49
Arne1 napsal/a:
kolombo napsal/a:
HaLuMa napsal/a:
promiň že nechápu... Ale k čemu to bude ? Pokud by to tedy HaLuMa nevyřešil maximálně pěti řádky kodu... Připadá mi to zcela k ničemu, stáhnout se to musí a jestli to analyzuje o pár mikrosekund déle to snad ničemu nevadí. Do databíze se ti uloží stejně jen nastavený počet.
A dále - po kterém logu by měla analýza skončit ? Ty můžeš mít logů u jedné keše více, typicky NM, DNF, Found, Will Attend, Attended, NA, a některé další. U počítače nebo v terénu se mi může kterýkoliv z nich hodit. Takže by třebas měl nechat ten poslední. Pak by musel testovat jestli ten poslední náhodou není NM nebo NA, protože ty se ukládají s aktuálním datem. Brrrrr, nechtěl bych to programovat.
1. HaLuMA se ptal jak upravit popisku zaškrtávátka, dávám tedy návrh.
2. Jaký vliv bude mít opravená popiska na ten rozbor, co jsi tu předvedl ?
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 12 September 2012 - 0:38
kolombo napsal/a:
Arne1 napsal/a:
kolombo napsal/a:
HaLuMa napsal/a:
1. HaLuMA se ptal jak upravit popisku zaškrtávátka, dávám tedy návrh.
2. Jaký vliv bude mít opravená popiska na ten rozbor, co jsi tu předvedl ?
Dáváš návrh na změnu funkce "zastavit analýzu po mém logu". HaLuMa psal že to funguje jinak - vždy rozdekoduje cely dotažený balik a můžeš pouze ovlivnit že už nebude tahat další.
A já ti tu uvádím, že měnit tu funkci je blbost - věcné argumenty ignoruješ a vedeš si svou. Nenapsals třeba, na kterém logu by se to mělo zastavit...
Publikováno 12 September 2012 - 7:11
Arne1 napsal/a:
kolombo napsal/a:
HaLuMa napsal/a:
Dáváš návrh na změnu funkce "zastavit analýzu po mém logu". HaLuMa psal že to funguje jinak - vždy rozdekoduje cely dotažený balik a můžeš pouze ovlivnit že už nebude tahat další.
A já ti tu uvádím, že měnit tu funkci je blbost - věcné argumenty ignoruješ a vedeš si svou. Nenapsals třeba, na kterém logu by se to mělo zastavit...
Vyhodil jsem veškerý přebytečný text a zvýraznil jedno slovo. Znovu si přečti na co jsem reagoval. Raději několikrát.
K tomuto tématu končím debatu.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 12 September 2012 - 7:24
GeoGet:
Publikováno 12 September 2012 - 7:25
Publikováno 13 September 2012 - 16:18
Publikováno 13 September 2012 - 16:25
Archi1 napsal/a:
Ahojky,
Zkousím si vyfiltrovat v GG kesky s nulovými souradnicemi a stále se mi to nedarí. Uz jsem se do toho tak zamotal ze nevím co mam kde zatrhnout. Prosím o radu jak nastavit filtr pro vygenerování kesek s nulovými souradnicemi. Díky.
Pusť nastavení filtrů a hned na první kartě zaškrtni možnost "bez souřadnic". Vpravo dole tuto možnost nalezneš.
Vin - Lin Team
Publikováno 13 September 2012 - 17:35
Díky za radu. vyzkousel jsem na celý databázi která má 39000 kesí a zádnou kesku bez souradnic to nenaslo. Je to mozné???vin-lin napsal/a:
Archi1 napsal/a:
Ahojky,
Zkousím si vyfiltrovat v GG kesky s nulovými souradnicemi a stále se mi to nedarí. Uz jsem se do toho tak zamotal ze nevím co mam kde zatrhnout. Prosím o radu jak nastavit filtr pro vygenerování kesek s nulovými souradnicemi. Díky.
Pusť nastavení filtrů a hned na první kartě zaškrtni možnost "bez souřadnic". Vpravo dole tuto možnost nalezneš.
Publikováno 13 September 2012 - 18:26
Archi1 napsal/a:
Díky za radu. vyzkousel jsem na celý databázi která má 39000 kesí a zádnou kesku bez souradnic to nenaslo. Je to mozné???vin-lin napsal/a:
Archi1 napsal/a:
Ahojky,
Tož záleží na tom jestli tvá databáze obsahuje nějaké kešky bez souřadnic.
To políčko musí být zaškrtlé, pokud je vybarvené modře znamená to, že má takové body ignorovat....
Vin - Lin Team
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů