Geoget 2.7.1
Publikováno 24 srpen 2012 - 17:34
Publikováno 24 srpen 2012 - 18:00
Publikováno 25 srpen 2012 - 8:17
Publikováno 25 srpen 2012 - 8:53
Časová značka: 25.8.2012 9:51:34HaLuMa napsal/a:
jeden takovy pripad uz tu byl - ukazalo se, ze ma v databazi waypointy nesmyslneho druhu.
Zkus to ve firefoxu, pak dej CTRL+SHIFT+J a podivej se, co mas jako posledni chybu?
Chyba: TypeError: ikonymy[Typ] is undefined
Zdrojový soubor: file:///D:/GeoGet/data/map/gc.js
Řádek: 693
Publikováno 25 srpen 2012 - 10:09
Tak skutečně u jedné keše byl nesmysl. Odmazáno a už to fachá. Díkysobikovi napsal/a:
Časová značka: 25.8.2012 9:51:34HaLuMa napsal/a:
jeden takovy pripad uz tu byl - ukazalo se, ze ma v databazi waypointy nesmyslneho druhu.
Zkus to ve firefoxu, pak dej CTRL+SHIFT+J a podivej se, co mas jako posledni chybu?
Chyba: TypeError: ikonymy[Typ] is undefined
Zdrojový soubor: file:///D:/GeoGet/data/map/gc.js
Řádek: 693
Publikováno 25 srpen 2012 - 10:30
http://img684.images...29/31175265.jpg
http://img59.imagesh...13/66842245.jpg
Jiný program mi tohle při aktualizaci nedělá, mám WinXP SP3.
Publikováno 25 srpen 2012 - 11:49
Publikováno 25 srpen 2012 - 13:12
Tak toto to máš nějak blbě oprávovaný protože mě to jede taky naprosto v pohodě jak na XP tak na Win7. A nebo že by to bylo nelegáním softem?shaman3 napsal/a:
Mě by zajímalo, jak se zbavit těch otravných hlášek při aktualizaci Geogetu, Geoget mi při aktualizaci nezvládne přepsat soubory své starší verze a musím je mazat ručně, nezvládne přepsat ani hodnoty v registru, takže to aktualizuji bez změn v registru, na ruční mazání v registru už fakt nemám náladu.
http://img684.images...29/31175265.jpg
http://img59.imagesh...13/66842245.jpg
Jiný program mi tohle při aktualizaci nedělá, mám WinXP SP3.
Publikováno 25 srpen 2012 - 13:22
zkus treba vytvorit novyho uzivatele a zkusit instalaci geogetu tam, pac budes mit nejakej pobitej profil.
Publikováno 25 srpen 2012 - 16:43
LooperCZ napsal/a:
Registruji menší problém s Cache mapou: při "ukázání" kurzorem na některé keše ( většinou jakoby ve středu obrazovky ) mi mapa automaticky o několik úrovní přizoomuje. Což by nevadilo, když na ni ale chci kliknout, opět odzoomuje, takže se nelze trefit Prostě takový pixel hunting. Čím to může být ?
Vubec nemam tuseni, tuhle funkci jsem tak fakt neprogramoval. Zkus jiny prohlizec, jestli se ti to nebude chovat jinak.
Publikováno 25 srpen 2012 - 19:43
Uploaded with ImageShack.us
Publikováno 25 srpen 2012 - 23:15
Publikováno 26 srpen 2012 - 8:36
Já mám v PC jen jednoho uživatele a to je administrátor, s uživatelskými právy vůbec nešachuji a nepoužívám je. Jiné programy to nedělají, jen ten Geoget a už to dělá hodně dlouho, vždy při aktualizaci, není to problém jenom těch posledních verzí. Jiný program to nikdy nedělal.mikrom napsal/a:
martinracek26 ma pravdu, tenhle problem za celou dobu co je geoget na svete nikdy nikdo nemel
zkus treba vytvorit novyho uzivatele a zkusit instalaci geogetu tam, pac budes mit nejakej pobitej profil.
Spuštěný asi není, jinak by ty soubory nešly smazat ručně v totalcommanderu. Problém je podle mě ten, že to ta aktualizace neumí smazat, jedná se o soubory s příponami EXE a DLL z adresáře Geogetu a je jich asi deset, mažu je při aktualizaci ručně vždy hned jak se objeví ta hláška, pak zvolím možnost "opakovat" a zastaví se to na dalším souboru, co nejde smazat a tak zase mažu ručně a "opakovat". Když se to zastaví na nemožnosti upravit systémový registr, tak dám volbu "přeskočit". Někdy pak po takové aktualizaci Geoget nefunguje správně, tak ho odinstaluji a nainstaluji rovnou nejnovější verzi, pak to funguje OK.mpik napsal/a:
Já taky a aktualizuje se mi to automaticky a bez problémů.
Přístup byl odepřen při pokusu smazat exe soubor - nemáš ho při tom spuštěný? Mě se automaticky shodí před aktualizací.
Publikováno 26 srpen 2012 - 8:40
Publikováno 26 srpen 2012 - 8:45
Publikováno 26 srpen 2012 - 8:46
sHpy00n napsal/a:
Nevim jak bych to napsal.. mam doma problem se spoustenim GG pod wine v Kubuntu 12.04. GG mam na Dropboxu a pristupuju k nemu z nekolika PC - Win/Linux na ruznych mistech. Zajimave je ze v Salixu a starsich verzich Kubuntu bezi normalne ale doma na 12.04 koncim nasledujici chybou:
problem linuxu je v tom, za Wine ma v kazde verzi jine chyby a kazda verze funguje uplne jinak.
Publikováno 26 srpen 2012 - 8:50
mpik napsal/a:
A dotaz, asi blbý. Neposkytuje API nějakou funkci jako checksum listingu, nebo nějaký vypočítaný otisk? Umožnilo by to aktualizovat jen změněné. Ale asi se ptám blbě, kdyby to šlo, už by to určitě autory napadlo použít.
neposkytuje. ono API neposkytuje spousty uplne zakladnich operaci, takze je blahove si myslet, ze by to bylo nejake promyslene.
Publikováno 26 srpen 2012 - 9:12
To jsem předpokládal. Já jenom, když už poskytují API, poskytují třeba funkci pro aktualizaci stavu, tak tahle funkce by jim ušetřila dost velký provoz serveru. Ale je to tak a nic s tím nenaděláme. Dělat to uživatelsky nemá smysl, to by stejně znamenalo stáhnout celé listingy.HaLuMa napsal/a:
mpik napsal/a:
A dotaz, asi blbý. Neposkytuje API nějakou funkci jako checksum listingu, nebo nějaký vypočítaný otisk? Umožnilo by to aktualizovat jen změněné. Ale asi se ptám blbě, kdyby to šlo, už by to určitě autory napadlo použít.
neposkytuje. ono API neposkytuje spousty uplne zakladnich operaci, takze je blahove si myslet, ze by to bylo nejake promyslene.
Publikováno 26 srpen 2012 - 9:25
shaman3 napsal/a:
Já také instaluji portable verzi, ale při aktualizaci se to už neptá, jestli chci
Myslim, ze uz jsem ti nejmene dvakrat psal, abys Geoget vubec nepouzival.
Publikováno 26 srpen 2012 - 9:26
http://geoget.ararat...ku.php/download
Program GeoGet může bezúplatně používat kdokoliv ...
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů