Publikováno 26 srpen 2012 - 20:00
gord: Díky za rady. Po odinstalaci programu Geoget jsem celou složku Geoget smazal, takže nezůstal ani datový adresář, po instalaci a spuštění se vytvořil nový, takhle to dělám vždy, já nemám žádné zálohy, nepotřebuji je, ten program Geoget se při instalaci neptá na žádná uživatelská práva, jenom na cestu ke složce "Geoget", místo "Program files" ho dávám do složky "Programy", tam mám ale i nějaké jiné programy, které ten problém s aktualizací nemají. V posledních dvou letech jsem ten Geoget musel znovu instalovat mockrát, protože po aktualizaci většinou něco nefunguje, asi kvůli těm klíčům v registru, které se při aktualizaci nedokáží přepsat. Já sám si na ruční editaci systémového registru netroufám. Adresář "Programy" byl vytvořen normálně TotalCommanderem, mám v něm i jiné programy, které nechci mít v adresáři "Program files", s ostatními programy takové problémy nejsou, jako s tím Geogetem. Je samozřejmě možné, že to je problém jen mého PC, když to nikomu jinému nedělá, to byl i jeden z důvodů mého dotazu, zjistit, jestli ten problém mám jen já sám. Podezírám firewall a antivir, takže to příště zkusím aktualizovat až po vypnutí firewallu a antiviru. Díky všem za rady a ochotu pomoci.