pozorjed napsal/a:
Jak to funguje, import bookmarku pomocí GC Live? Zkoušel jsem a nic to nedělá.
Čekal jsem funkčnost obdobnou jako byla přes GJ, tj. vyberu bookmark, označím ho, dám OK a provede se načtení keší a přidání TAGu bookmark s hodnotou JmenoBookmarku. Mě to neudělá vůbec nic, ani stažení keší.
Import bookmarku slouzi k tomu, abys v databazi mel minimalne vsechny kese, ktere jsou v nejakem bookmarku. Pokud kes v databazi jiz mas, nestahuje se, abys zbytecne neplytval limity.
Oproti tomu, nacteni podle bookmarku slouzi k tomu, aby ses podival, co v bookmarku je. Pokud je tam nejaka kes, kterou nemas v databazi, neukaze se ti.
Neznam, jak to dela GJ, nebot jsem to nikdy nepouzil. Uprimne, to tagovani mne vubec nenapadlo. Rikam si, jak by se to tagovalo? Kdyz by se pri kazdem nacteni bookmarku pridaval tag, tak by se ty tagy hromadily. (jedna kes muze byt v libovolnem mnozstvi ruznych bookmarku) A uz by nikdy nikdo ty tagy nesmazal. Nebo ze by se u jedne kese drzel jen posledni bookmark, ktery byl nacteny?
pozorjed napsal/a:
EDIT: tak vlastní bookmark to nestáhne, cizí jen prvních 20 keší. Pokud dám načíst dle ownera, nabídne jen typ PUBLIC bookmark, typ SHARED není načten, přestože ho na stránkách vidím a přes GJ lze načíst.
Mas nejaky konkretni priklad? Jsem presvedcen o tom, ze zobrazuji vsechny bookmarky, ktere mi Geocaching Live prozradi.