Cachemapa (Mapy.cz/ZM10) pro GSAK v8 / Geoget / GeoSetter
Publikováno 22 listopad 2012 - 8:23
Publikováno 22 listopad 2012 - 9:50
Publikováno 22 listopad 2012 - 10:19
VitDLa napsal/a:
Ať hledám jak hledám, možná jsem jen slepý, ale nenacházím. Mohu se dotázat jaký je postup instalace tohoto makra (tuším, že stejný jako u všech maker), ale kam mám uložit přiloženou složku HTML custom mapy.cz. Díky za odpověď.
Do adresare, kde mas nainstalovany makra.
Publikováno 22 listopad 2012 - 10:28
Publikováno 22 listopad 2012 - 11:13
marram napsal/a:
VitDLa napsal/a:
Ať hledám jak hledám, možná jsem jen slepý, ale nenacházím. Mohu se dotázat jaký je postup instalace tohoto makra (tuším, že stejný jako u všech maker), ale kam mám uložit přiloženou složku HTML custom mapy.cz. Díky za odpověď.
Do adresare, kde mas nainstalovany makra.
Díky, díky, díky. Večer na to naběhnu.
Publikováno 22 listopad 2012 - 15:55
Bohmovi napsal/a:
Ahoj, díky za vychytávku. Vše mi šlapalo dobře než jsem updatoval GSAK na verzi 8.2.1.51. Teď mi začala vyskakovat hláška:
MacVersion = 1.4
MacDescription = Mapy.cz Custom Map Layout
MacAuthor = Norbert_G
MacUrl =
Aktuální makro: C:\Users\Josef Böhm\AppData\Roaming\gsak\macros\HTML_Custom_MapyCZ.gsk
Chyba v makru na řádku: 1309
$result = sqlite("sql", $_sql, "delim=$_CrLf")
Chyba=> SQLite Error 1 - no such column: Bohmovi
Nevím jestli to souvisí s novou verzí GSAKu nebo je něco špatného před PC.
Zkus si řádek 1108 nahradit tímto:
$_sql = $_sql + " || 'Status2: ""' || CASE WHEN IsOwner THEN 'O' WHEN Found = '1' THEN 'F' ELSE Status END || '"",'"
Pokuď nepomůže, tak bude třeba vymyslet něco jiného. Zjevně se GSAKu nelíbí něco v SQL dotazu :|
Publikováno 22 listopad 2012 - 16:19
marram napsal/a:
...
To s CC jsem věděl, že přijde Osobně je téměř nepoužívám, ale nějak to zkusím vyřešit. Díky i za nápady, jak na to
S tím ostatním uvidíme, ale přinejhorším si barvu koleček a kývání ikonek budeš moci nastavit přímo v souboru. Dám kdyžtak vědět kde přesně. Ostatně, nikomu nebráním se v souborech vrtat jak je libo
Publikováno 22 listopad 2012 - 17:49
Publikováno 23 listopad 2012 - 0:00
marram napsal/a:
Nakonec jsem to vyřešil tak, že je tam externí CSS soubor, kde půjdou tyhle věci nastavit a bude to tak fungovat i v novějších verzích (ledaže bych překopal zrovna danou funkci).
Jinak já používám Final Location. CC vždy vše komplikují (pokud chce člověk napsat nějaký skript)
Publikováno 23 listopad 2012 - 15:21
Publikováno 25 listopad 2012 - 3:55
Publikováno 30 listopad 2012 - 16:12
Vypada to pak nejak takhle screenshot
aktivni kesky - oranzova
disabled - seda
nalezene - zluta
archivovany - fialova preskrtnuta
waypointy - vsechny bile
pokud to nekdo chce taky tak zip zde a staci rozbalit do adresare macro - pro puvodni stav staci smazat ten css soubor
Publikováno 30 listopad 2012 - 20:27
Publikováno 02 prosinec 2012 - 17:19
Publikováno 03 prosinec 2012 - 8:51
Doplnil jsem chybejici podklad pro vlastni kese, zmenil jsem ikonku pro puvodni pozici korektovane kesky a taky jsem zmenil ikonky pro waypointy, tak aby vypadali stejne jako v listingach, mam stejne ikonky pro POI v Oregonu, tak jsem to chtel videt stejne i pri priprave. Toto vse mohlo vzniknout jen diky puvodnimu makru a Hexove skinu, takze obema moc dekuji a verim, ze jsme stale jen na zacatku.
Muj skin: DOWNLOAD
Ukazka:
PS: kese jsou az na muj event smyslene.
Publikováno 03 prosinec 2012 - 22:00
Publikováno 06 prosinec 2012 - 16:41
jen sjem to musel hodit do ruheho css souboru pac v tom soucasnym mi to pak rozhodilo fullscreen mapu.
Az by Norbert_G v dalsi verzi upravil praci se styly tak bych to k tomu prizpusobil, zatim takto. Melo by to byt optimalizovano pro FF a IE9
Vypada to pak nejak takto
ke stazeni na stejnem linku
Publikováno 06 prosinec 2012 - 21:03
Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů