Citace
mpik napsal/a:
Tak mi ta animapa nějak nefunguje. Ve volbě mám jen silent. V nastavení pluginů mám jen volbu výstupní složky, jinak nic. Navíc při pokusu o odinstalování a novou instalaci jsem si smazal i svou podkladovou mapu. No nevadí, ale bylo to lepší.
V balíčku jsou dva ggp skripty. Výchozí skupina je AniMapa. Jak už tady ale zaznělo, pokud už byl skript dříve nainstalován, do skupiny se nezařadí. Není mi jasný, jestli skript AniMapa vůbec v menu nevidíš, nebo je jen jinde, než jsi čekal. V Konfiguraci pluginů je u verze 1.0.1 jen volba výstupní složky. Dokumentace byla napřed...
Citace
LooperCZ napsal/a:
Operaci ve Správci samozřejmě znám, jde mi o standartní nabídku skriptu v menu Plugins. Je to připomínka, která má tvůrci dobrého skriptu pomoci dotáhnout drobnost.
Tady mi taky není úplně jasný, co se ti zdá rozbitý... Že by platila poznámka výše?
Citace
mikrom napsal/a:
kiReGPS: zvyraznil jsem Ti to v dokumentaci 
Brejlil jsem na dokumentaci 5 minut a nic neuviděl. Poraď, kde's co zvýraznil...
V mezičase jsem trochu zapracoval. Při testování "tuhnutí" jsem zjistil, že s rychlostí se dá přece jen
něco dělat. Prohlížeče se k prodlevě animovaných frame chovají zvláštně. Prodlevu 0 ms přestaví na cca 100 ms, 10 ms taky, ale 20 ms (a více) už respektují. Nechovají se tak pravda všechny, ale Chrome a Opera ano. IE zdržuje furt stejně. Firefox jsem netestoval. Tak jsem stvořil
betu 1.0.2, která umožňuje nastavit prodlevy a tím i rychlost. Dokáže to být slušně rychlé. Dejte ale pozor na stabilitu prohlížeče. Prosím o otestování. V betě jsou i další změny. Kromě interních detailů i volba typu prohlížeče pro náhled vygenerované mapy. Bohužel to bylo nutné provést tímto způsobem, neexistuje společná cesta, která by fungovala ve všech browserech. :@
Vše najdete hezky pokupě na
Araratu...