Geoget-statistiky-animace
Publikováno 26 listopad 2012 - 0:07
Publikováno 26 listopad 2012 - 7:18
Citace
kiReGPS napsal/a:
Pěkný. Ta moje animace bude řádově pomalejší. GIF v prohlížečích neanimuje rychleji, než po 10 ms, reálně ale po 30-80 ms. U mojí metody to znamená 30-80 ms na kešku.
Animovat to takhle rychlou prolínačkou by znamenalo úplně jiný přístup. Uvidíme, zatím dodělám pomalou verzi a pak případně zkusím i jiný techniky...
Asi by nemel byt problem nechat na uzivateli, aby si zvolil animacni krok treba mezi keska, den,tyden,mesic,rok.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 26 listopad 2012 - 9:11
Publikováno 06 prosinec 2012 - 0:06

Publikováno 06 prosinec 2012 - 9:41

Publikováno 07 prosinec 2012 - 20:56
Tak testujte, testujte a pište připomínky, náměty, co ještě změnit a dopilovat...

P.S.
Díky Gordovi za cenné rady a připomínky a Mikromovi, od kterého jsem často sprostě opisoval...

Publikováno 07 prosinec 2012 - 23:18
Publikováno 07 prosinec 2012 - 23:29
Publikováno 07 prosinec 2012 - 23:46
Publikováno 07 prosinec 2012 - 23:51

Ještě k tomu počítadlu. Pochopitelně jde snadno doplnit. Jen by to chtělo vyrobit ještě jedny menší ciférky a počítat po desítkách nebo po stovkách, aby GIF zbytečně nekynul a taky se nezpomalovala animace. Čím větší je totiž překryvný rámec, tím je animace pomalejší...
Asi udělám do příští verze jinou kravinku, která by mě dost bavila. Animaci FTF úlovků - jako medaile sypané do mapy. Uvidíme...
Publikováno 07 prosinec 2012 - 23:54
Citace
Roman_Jaromer napsal/a:
Postup mi funguje, ale čekal jsem barevné ikonky keší... Když si výsledný soubor prohlížím v IrfanView, tak mi ikonky keší zobrazuje jen v šedé stupnici, to je normální?
Normální to není, ale taky používám IrfanView a mám to taky tak. Nějak špatně interpretuje GIF a pokud má globální paletu a pak ještě lokální palety u rámců, tak je ignoruje a použije tu globální. Výsledek je ona zmršenina. Jinde je vše O.K.
Publikováno 07 prosinec 2012 - 23:54
Citace
Irfan to ukazuje šedivé, ACDsee dokonce barevně blikající a nehezké. Ale v prohlížeči to ukazuje správně a pro ten je to dělané.Roman_Jaromer napsal/a:
Postup mi funguje, ale čekal jsem barevné ikonky keší... Když si výsledný soubor prohlížím v IrfanView, tak mi ikonky keší zobrazuje jen v šedé stupnici, to je normální?
Publikováno 08 prosinec 2012 - 0:01
Publikováno 08 prosinec 2012 - 0:06
Publikováno 08 prosinec 2012 - 0:12
Citace
A proč nahrávat na web? Hoď ten GIF myší do okna otevřeného prohlížeče.Roman_Jaromer napsal/a:
Dík za odpověď, to víte, nahrávat na web bylo moc zdlouhavé, chtěl jsem to vidět dříve ;-)
Publikováno 08 prosinec 2012 - 0:32
Nositel Nobelovy ceny za mír.
Publikováno 08 prosinec 2012 - 0:57
Citace
Arogant napsal/a:
Jen malá otázka, jde nějak donutit výstuoní soubor aby mi keše ukazoval ve správném pořadí odlovu?
Třeba u mě; Signálka 07/2012, za sebou jdoucí keše, kus trasy mi to vykreslí pozpátku, jeden den dokonce postup z prostředka na obě strany. Díky za info
Nemaje skoro žádný powertraily jsem si toho nevšimnul. Bylo řazeno jen podle data nálezu, ne už podle času. Opraveno (myšleno u mne), s novou verzí bude O.K.
Pokud si opravíš v AniMapaMain.pas na řádku 74 místo "ORDER BY dtfound" na "ORDER BY dtfound, dtfoundtime", budeš to mít spravený hned.
Publikováno 08 prosinec 2012 - 1:16

jinak v picase (jako programu na PC) taky gif nejde, ale v chromu v pohode.
zapracoval jsem do combine a strilim si to na ftp, ale mam takovou vizi, ze by to mohlo jit pres httpask (treba v ramci combine) strilet na nakou obrazkovou sluzbu, ktera by v ty vraceny hodnote udavala url obrazku. pak to jen treba bouchnout ho html souboru, ktery se bude includovat do mapy..
a jeste me napadlo, musim se podivat, zda combine nejak nepracuje s ini, bylo by elegantni zmenit silent= v animapa.ini, pustit ggp a pak to zmenit zase zpet

edit: jo facha to oka
CMT=_____ AniMapa _____ CMD=FileExists|%GG_SCRIPTDIR%\AniMapa\AniMapa.ggp.pas CMD=+RunExec|%GG_PROGDIR%ini.exe|"%GG_SCRIPTDIR%\AniMapa\AniMapa.ini" Silent 1 GGP=+%GG_SCRIPTDIR%\AniMapa\AniMapa.ggp.pas CMD=+RunExec|%GG_PROGDIR%ini.exe|"%GG_SCRIPTDIR%\AniMapa\AniMapa.ini" Silent 0 CMD=+FtpPutFile|%GG_SCRIPTDIR%\AniMapa\output\CR-okresy-green.gif|%FTP_USER%;%FTP_PASSWORD%;ftp.mikrom.cz/gc/statistiky/CR-okresy-green.gif
Publikováno 08 prosinec 2012 - 8:24
Vin - Lin Team
Publikováno 08 prosinec 2012 - 8:50
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů