Tohle téma se tu už řešilo, ve starším vlákně je popsáno dost praktických zkušeností.
Teplotní senzor - Tempe
Publikováno 30 prosinec 2013 - 0:09
Tahle věcička mě celkem zaujala, jen to vypadá, že Tempe samo o sobě nemá žádnou paměť na uchovávání naměřených dat a vše přebírá GPSoska?
My pořád rádi používáme postarší Vistu HCx. Hlavně vzhledem k mechanickému ovládání a vysoké citlivosti.
Nepoužívá tu někdo něco, co by mělo vlastní paměť a pak se to např. spojilo s mobilem/PC a stáhl se průběh dat?
Publikováno 30 prosinec 2013 - 0:13
No, opravdu nemá. Ukládá to v sobě jen GPSka do svýho tracklogu.
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 31 leden 2014 - 11:05
Vida ho prevíta! Ve firmě ho mají na jednom středisku, už jsem i narychlo pracoval s přiloženým SW kdysi v minulosti a vůůbec mě to nenapadlo, že by to vlastně šlo použít! Díky za nakopnutí
Je to sice celkem velké a drahé, ale řešení to je. Max. se ještě třeba podívat v nějakých zaoceánských levných e-shopech
Publikováno 31 leden 2014 - 11:27
Firestone: já pár dní zpět narazil na věcičku co se jmenuje ELECTRIC IMP s kterou se daj dělat zajímavý kousky. Vezmeš IMPa a dobastlíš co potřebuješ...
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 31 leden 2014 - 12:56
Aha, takže taková skládačka pro mladé elektrotechniky To zase nevím, jestli jsem takový nadšenec a hlavně jak by to vůbec finančně vycházelo atp. Leda že by tu bylo někdo z širší zkušeností a mohl poreferovat...
Publikováno 01 leden 2015 - 21:48
Poradí mi někdo kde se zobrazí v BaseCamp teplota v prošlé trase s čidla tempe. Kde co zaškrtnou aby to bylo vidět ?
Publikováno 02 leden 2015 - 9:30
Otevři záznam trasy a vedle vlastností máš graf. Vpravo vedle lupy si pak nastav co chceš zobrazit. Např. nadmořská výška a teplota.
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů