Citace
weri napsal/a:Počkej, až někdo udělá plugin, který bude házet keše do ignoru automaticky...
Tohle GSAK uz nejakou dobu umi.

Publikováno 27 listopad 2012 - 12:12
Citace
weri napsal/a:Počkej, až někdo udělá plugin, který bude házet keše do ignoru automaticky...
Publikováno 27 listopad 2012 - 12:30
Citace
marram napsal/a:
Citace
Tohle GSAK uz nejakou dobu umi.
Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!
Publikováno 27 listopad 2012 - 12:35
Citace
Smogeo napsal/a:
A ještě třeba dozvíme, že si tu tisícovku naškrtal někde v Bolívii, či jiný konečníkovině, kam stejnak nikdy nepojede.
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 27 listopad 2012 - 12:56
Citace
Bydlím na vesnici a nemám ani řidičák ....mpik napsal/a: Ono se snadno ignoruje, když člověk jezdí po světě, nebo bydlí v Praze. Ale člověk bez auta v menším městě za rok vyloví a pak je rád za každou krabičku, která přibyde.
Publikováno 27 listopad 2012 - 13:10
Publikováno 27 listopad 2012 - 13:14
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 27 listopad 2012 - 13:24
Citace
Heh, kam ty na ty kraviny chodíš ??Citecka napsal/a:
Jen to ne, Modráku. Se budeme za chvilku těma koťátkama brodit.
Jedině že by všechna se vyskytla na dvorku u Kapsových.
Ale zpátky k bodům: Navrhuji pro Kapsu titul Velký ignor. Možná by šla časem vyrobit i nějaká ta mince.
Nejspíš s koťátkem.
Publikováno 27 listopad 2012 - 13:41
*
Publikováno 27 listopad 2012 - 13:43
Citace
kapsa napsal/a:
Heh, kam ty na ty kraviny chodíš ??
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 27 listopad 2012 - 14:51
Publikováno 27 listopad 2012 - 15:37
Citace
Podíval jsem se na první stránku nejbližších nenalezených cachí. Nejvzdálenější z nich je 1,7km od domu. A to bydlím v okresním městě.mpik napsal/a:
Ono se snadno ignoruje, když člověk jezdí po světě, nebo bydlí v Praze. Ale člověk bez auta v menším městě za rok vyloví a pak je rád za každou krabičku, která přibyde.
Publikováno 27 listopad 2012 - 15:50
Citace
Citecka napsal/a:
...Ale zpátky k bodům: Navrhuji pro Kapsu titul Velký ignor.... .
Publikováno 27 listopad 2012 - 16:06
Citace
dan-sam napsal/a:
A nebyl to "Kníža Ignor"?
Publikováno 27 listopad 2012 - 16:24
Publikováno 27 listopad 2012 - 16:42
Publikováno 27 listopad 2012 - 18:38
Citace
BM se to netýká ale PM ano, zbytečně zabírají místo v PQ a v případě PWT docela dost .... :|mpik napsal/a: Tak to já mám nejbližší nenalezené blíž. Prostě takové, pro které nevylezu. Ignore list nepoužívám, ani nevím, jestli pro BM je dostupný. Prostě je mám na mapě. Vadí to něčemu?
Publikováno 27 listopad 2012 - 18:39
Citace
Mě je to jedno ....burg napsal/a: Teď mě tak napadlo - nebyl Král Ignor hlavní "záporák" v Gumídcích? Když tak mě opravte (je už to nějakej ten pátek, co jsem na ně koukal), ale pokud bych měl pravdu, tak to by se kapsovi asi moc nelíbilo:D
Publikováno 27 listopad 2012 - 21:43
Publikováno 27 listopad 2012 - 23:12
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů