Citace
weselka napsal/a:
JJ, v poslední době mám pocit, že na PT keších jsou VYŽADOVÁNY pouze pozitivní logy... jak máš něco proti, hned máš na talíři hlášku „Tak proč to lovíš?” 
A proc to lovis?

PWT se nestitm, nektere jsou pekne, nektere jen o tech bodech... ale jeste se mi nestalo, aby mi nekdo za log u kesky nadaval.
Pokud jedu na PWT a nelibi se mi, odlovim par kesek a jdu jinam a klidne to u tech par kesek napisu, ze tohle se mi nelibilo (neoslovilo me to) a tak jsem dal nelovil. Ale pokud si jako otrok bodu vsechno odlovim (i ty, ktere jsou momentalne ztracne, razitko/nalepka se da prece nalepit klidne nekam vedle na sloup...) a v logu pak strham cely PWT? Proboha proc? Ze bych v blahove nadeji cekal, ze zrovna dalsi dalsi keska bude lepsi nez vsechny ty predchozi?
Proste to nechapu. Nikdo nikoho nenuti lovit, pokud vim, ze tohle je blby, nebavi me to a stejne lovim, tak proc... neni moc velka nadeje, ze PWT ma kazdou kesku jinou (i kdyz i s tim jsem se setkal).
Mam (mozna mylny) pocit, ze vetsina lidi PWT nelovi, pokud se jim nelibi a tak logicky vetsina logu je opravdu pozitvnich, ale to je spis tim, ze v geocachingu nikoho k nicemu nelovi a kazdy si tam najde, co se mu libi...