Citace
gygant napsal/a:
Citace
Však přitomnost těch krabiček v trailu nijak nebrání přítomnosti multiny nebo wheriga.poohDA napsal/a:
Třeba se tam ta multina nebo wigo objeví, brzy tam bude volno.
Jasně

Publikováno 04 prosinec 2012 - 13:53
Citace
gygant napsal/a:
Citace
Však přitomnost těch krabiček v trailu nijak nebrání přítomnosti multiny nebo wheriga.poohDA napsal/a:
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 04 prosinec 2012 - 14:16
Citace
davidb11 napsal/a:
Mohl bych od vás dostat radu.
Chtěl bych udělat pár kešek po okolí svého bydliště.
Tradičky, nebo krátké multiny.
Listingy prakticky žádné.
Místo v lese nebo něco podobného, nic překrásného.
Ale zato dost dobře udělaná krabička, stage, nebo prostě nějaká vychytávka.
Myslíte, že tak by se to dalo?
Publikováno 04 prosinec 2012 - 14:18
Citace
Citecka napsal/a:
Citace
gygant napsal/a:
Citace
JasněUděláme jedno přes druhý. A to bude teprve něco, při lovu celodenní multinky si odlovím ještě stovku bodíků!
Publikováno 04 prosinec 2012 - 14:23
Citace
Roman_Jaromer napsal/a:
Citace
davidb11 napsal/a:
A není lepší udělat nějakou pěknou kešku rovnou na nějakém pěkném místě, které stojí za návštěvu a o kterém stojí za to ten popis nějaký napsat? Vždyť pěkných míst v naší krásné zemi máme spoustu...
Já mám spíše opačný problém, chybí mi trochu ta zručnost, s kterou bych provedl ručně tu vychytávku... Ale míst už mám pár vymyšleno... Jen najít čas na neustálé obnovování a zakládání keší na těchto pěkných místech... Tak proč zakládat kešky na nicneříkajících místech, když může být pěkná keš na pěkném místě???
Publikováno 04 prosinec 2012 - 14:24
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 04 prosinec 2012 - 14:33
Citace
Právě že nutí, sice ne k odlovu ale nutí k tomu, aby se jimi člověk zabýval, i když o ně nestojí. Právě proto o tom vedu debatu, že by se hodil ten atribut nebo rozšířené možnosti ignorelistu ....gygant napsal/a: Buďme rádi. Vždyť nikdo nikoho k odlovu ničeho nenutí.
Publikováno 04 prosinec 2012 - 14:35
Citace
kapsa napsal/a:
Citace
Právě že nutí, sice ne k odlovu ale nutí k tomu, aby se jimi člověk zabýval, i když o ně nestojí. Právě proto o tom vedu debatu, že by se hodil ten atribut nebo rozšířené možnosti ignorelistu ....gygant napsal/a: Buďme rádi. Vždyť nikdo nikoho k odlovu ničeho nenutí.
Publikováno 04 prosinec 2012 - 14:37
Citace
davidb11 napsal/a:
Citace
Roman_Jaromer napsal/a:
Citace
davidb11 napsal/a:
A není lepší udělat nějakou pěknou kešku rovnou na nějakém pěkném místě, které stojí za návštěvu a o kterém stojí za to ten popis nějaký napsat? Vždyť pěkných míst v naší krásné zemi máme spoustu...
Já mám spíše opačný problém, chybí mi trochu ta zručnost, s kterou bych provedl ručně tu vychytávku... Ale míst už mám pár vymyšleno... Jen najít čas na neustálé obnovování a zakládání keší na těchto pěkných místech... Tak proč zakládat kešky na nicneříkajících místech, když může být pěkná keš na pěkném místě???
Jasně, chápu tě. Ale ta místa zas nebudou tak úplně bezduchá (okapy,špína). Vedle Ostravy se taková krásná místa blbě hledají.
jedno bude v lese u malé kapličky, další u řeky apod.
Navíc si myslím, že taková keška by zas neměla být přímo třeba u kapličky, hrozí zničení, ale radši od té kapličky jí potáhnu 100 - 200 metrů do lesa.
Publikováno 04 prosinec 2012 - 15:40
Citace
[b]Roman_Jaromer napsal/a:
Publikováno 04 prosinec 2012 - 15:54
Publikováno 04 prosinec 2012 - 15:58
Publikováno 29 prosinec 2012 - 22:11
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů