Téma kešky
Publikováno 02 prosinec 2012 - 16:58
Publikováno 02 prosinec 2012 - 17:07
#3 Guest_Ištván_*
Publikováno 02 prosinec 2012 - 17:23
Vyjádření Groundspeaku k politickému obsahu keší
Problém není listing o benediktinech, dokud se tam nehoruje za jejich aktivity, na podkladu není logo a nezakládá to podivný účet s nula nalezenými... takoví co chtějí protlačit nějaký listing propagující jejich aktivity je dnes a denně hromada, kdo někdy potkal reviewera, nebo se trochu angažuje, jistě ví o čem mluvím; však se stačí porozhlédnout v onom rozcestníkovém vlákně jaké obskurnosti se tam vyskytují...
Publikováno 02 prosinec 2012 - 18:41
Publikováno 02 prosinec 2012 - 18:44
Publikováno 02 prosinec 2012 - 19:47
Istvan napsal/a:
KAMPJ napsal/a:
Tady je inspirativní téma krabičky GC41FHC...
Tak dotyčný zákon plácni sem, nebo do WN u listingu, zbytečně chodíš kolem horké kaše...
Zákon o protiprávnosti komunistického režimu taky neprošel, viz GC29ZAR
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 02 prosinec 2012 - 19:59
Přesně ten zákon jsem přesně citoval. Nic jiného tam nebylo.kolombo napsal/a:
Istvan napsal/a:
KAMPJ napsal/a:
Tady je inspirativní téma krabičky GC41FHC...
Tak dotyčný zákon plácni sem, nebo do WN u listingu, zbytečně chodíš kolem horké kaše...
Zákon o protiprávnosti komunistického režimu taky neprošel, viz GC29ZAR
Publikováno 02 prosinec 2012 - 20:04
Publikováno 02 prosinec 2012 - 21:21
Publikováno 02 prosinec 2012 - 22:01
Trhac napsal/a:
Myslím, že když může vzniknout tohle GC426MB, může s jistotou vzniknout i keš věnovaná jakémukoli řádu nebo církvi. To není politika. Kešku věnovanou NSDAP či ČSSD bych nerad viděl.
Jenže kde je ta hranice, co je politika a co historie? NSDAP je podle mě stejná historie jako třeba husiti. Ve své době to byla taky politika.
Publikováno 02 prosinec 2012 - 23:50
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 03 prosinec 2012 - 4:46
No koukám, že tu máme dalšího samozvaného RW. Obě citované keše jsou zamčené, zamkl mimochodem i rowery...achjo :-/Trhac napsal/a:
Byl bych rád mírným optimistou. Třeba tady GC3EYXG jsme vůbec nenarazili, jen tam nesměl být naklikávací odkaz na stránky řádu. Ale nyní obecně nesmějí být naklikávací odkazy, já musel aby měl bonzáček pokoj změnit u své keše i odkaz na web zabývající se židovskými hřbitovy www.chewra.com. Jinak tahle GC379ZJ je taky pěkná!
Publikováno 03 prosinec 2012 - 7:33
sovidoupe napsal/a:
No koukám, že tu máme dalšího samozvaného RW. Obě citované keše jsou zamčené, zamkl mimochodem i rowery...achjo :-/
Jo, to jsem se taky podivoval, když jsem viděl ráno rozespalej ten mail, co mi přišel od Roverů... Jak jsem byl rozespalý, tak jsem si nepřečet KDO, jen CO, tak mi dokázal pěkně znechutit ráno... Zatím jsem se do Jizerek nedostal a tuhle plánuji jako jednu ze svých hlavních cílů, až tam pojedu. Přece jen je důležité pamatovat si historii, abychom ji opakovat a poučit se z ní...
Když jsem tak přemýšlel v domnění, že je opravdu tato keš zamčená, jestli by se nenašel někdo (i třeba samotný autor té předchozí, kdyby upravil listing, aby byl schůdnější pro GS), kdo by vytvořil novou keš, která by popsala zvěrstva, která se v té době stala na místě v Jizerkách, aby mohli lidi na místě zavzpomínat, a tyto události se dostaly do širšího povědomí...
Vím, bylo by to ve světle tohoto vlákna asi obtížné, ale určitě ne neproveditelné... Je to přece HISTORIE!
Stejně tak nechápu plošné zakazování používání znaků různých klášterů, spolků atp., pokud se jedná jen o informaci, že zde sídlí... Zase na druhou stranu vždy je to spíše o tom, jak ten znak vypadá... Může se použít decentně a naopak může být do očí bijící a vypadat dost nechutně agitačně, spíše bych asi k tomuto přistupoval individuálně...
Publikováno 03 prosinec 2012 - 8:48
Publikováno 03 prosinec 2012 - 8:50
viz. http://wiki.geocachi...i/Locked_Member
Předponu Locked dostávají před svůj aktuální typ účtu zabanovaní uživatelé. V profilech se tedy můžeme také setkat s typy účtů Locked Member či Locked Premium Member. Zabanovaní uživatelé mají k webu geocaching.com do prvního automatického odhlášení (nastane nejpozději za 24 hodin) omezený přístup k webu - mohou vše, kromě odesílání logů a soukromých zpráv.
btw: tak trošku by bylo zajímavé, tak jako na některých jiných fórech založit sekci a v ní zveřejňovat usery co mají více nicků. Z jednoho třeba píší smysluplné příspěvky a z druhého si hrají na Dušíny, či se snaží vyvolat flame. Znám i lidi co si takhle vedou diskuse sami se sebou. Věřte, že by to vysvětlilo mnoho flamů. A asi by jsme se i divili, kdo zde píše pod více nicky.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů