Praktické zkušenosti s eTrex30?
Publikováno 26 prosinec 2012 - 18:43
Publikováno 28 prosinec 2012 - 9:01
Toto robi aj mne. Zapni garmina a az potom ho pripoj k pc. GPSko sa normalne pripoji.Chocenaci napsal/a:
Dostal jsem od ježury etrex30. Horko těžko jsem vytvořil gpx soubor v geogetu (listingy nejsou, páč nejsem prémium, ach jo), nakopíroval jsem to do etrexu, odpojil od PC. Celkem se i dobře kešky zobrazují. Měl jsem radost. No nic, připojil jsem etrexe znovu k PC a na displeji se objevila hláška: "Uložení všech informací o trasových bodech, trasách a protokolu cesty ve formátu GPX. 95% Dokončeno." Ale dál už nic. Když ji odpojím od PC, tak začne pípat. Dokud ji nevypnu. Při zapnutí normálně funguje. Při připojení k PC se situace opakuje. Zkoušel jsem i reset, ale nepomohlo. Poradí někdo? Děkuji...
Publikováno 28 prosinec 2012 - 13:12
Nejsou listingy? Taky nejsem premium, stahuju přes geojarry/geoget, vytvářím/exportuju do gpx pro nové garminy a vše ok, i s listingy, nápovědou atd... A k PC připojuju vypnuté a naběhne... zmíněnou hlášku jsem naštěstí neměl tu čest potkat :-)Chocenaci napsal/a:
Dostal jsem od ježury etrex30. Horko těžko jsem vytvořil gpx soubor v geogetu (listingy nejsou, páč nejsem prémium, ach jo), nakopíroval jsem to do etrexu, odpojil od PC. Celkem se i dobře kešky zobrazují. Měl jsem radost. No nic, připojil jsem etrexe znovu k PC a na displeji se objevila hláška: "Uložení všech informací o trasových bodech, trasách a protokolu cesty ve formátu GPX. 95% Dokončeno." Ale dál už nic. Když ji odpojím od PC, tak začne pípat. Dokud ji nevypnu. Při zapnutí normálně funguje. Při připojení k PC se situace opakuje. Zkoušel jsem i reset, ale nepomohlo. Poradí někdo? Děkuji...
Publikováno 28 prosinec 2012 - 13:20
Publikováno 28 prosinec 2012 - 14:32
Publikováno 28 prosinec 2012 - 15:05
HTC Radar + Maaloo geocaching + Geopoint
Pokud by někdo měl zájem, mohu poskytnout lepší češtinu pro eTrex 30, kterou se snažím vytvořit (lepší překlad některých věcí).
#47 Guest_Paprikas(i)_*
Publikováno 28 prosinec 2012 - 16:04
Mě se to stávalo vždy, když jsem odpojil navigaci "nahrubo" od počítače. Je potřeba odpojit zařízení korektně přes nabídku "odpojit zařízení USB" On si to pak všechno v klidu uzavře a tenhle problém se nestane...tremor1 napsal/a:Ahoj kolegyně a kolegové, chci se zeptat na Vaše zkušenosti s nahráváním keší do etrexe 30. Nahrávám je na SD kartu, vždy vytvářím nový soubor GPX a stejně se (ne vždy) po zapnutí stane, že při načítání keší zamrzne "teploměr". Naposled se mi osvědčil způsob při zamrznutí, vypnout, vyjmout SD kartu a nechat najet bez SD karty...
Publikováno 30 prosinec 2012 - 9:03
Publikováno 10 únor 2013 - 9:05
Publikováno 10 únor 2013 - 10:06
Publikováno 10 únor 2013 - 10:25
Publikováno 10 únor 2013 - 10:53
Publikováno 10 únor 2013 - 11:02
Publikováno 10 únor 2013 - 12:37
Pokud by někdo měl zájem, mohu poskytnout lepší češtinu pro eTrex 30, kterou se snažím vytvořit (lepší překlad některých věcí).
Publikováno 10 únor 2013 - 13:45
Publikováno 10 únor 2013 - 13:46
Publikováno 10 únor 2013 - 14:07
Publikováno 10 únor 2013 - 16:45
CreAtive_34 napsal/a:
Dá se nějak vyřešit zobrazení keší, které jsou ve více GPX? Mám stažených 1000 kešek v okolí a nedávno jsem nedomyslel jednu věc a přes plugin do FF stáhnul GPX mysterky, kam jsem dopsal souřadnice co jsem vyluštil. Venku jsem ale zjistil, že se mi zobrazuje jen ta původní. Stejně tak, když jsem vytvořil pro kešku samostatné GPX a v editoru to přejmenoval, stále se zobrazuje jen ta původní se souřadnicemi na nesmyslné místo.
Je nějaké řešení, nebo musím vždycky původní GPX smazat a nahrát jen to nové?
Díky
To je znama Garmini bolest. Jedina cesta je vymazat vsechny gpx se kesemi a potom nahrat vse znovu. Garmi totiz z gpx souboru kopiruje data do sveho gpx, s kterym dale pracuje. Ovsem do sveho gpx niukdy nezkopiruje to, co uz tam ma. Jestli je to novejsi neboi starsi, to ho nezajima.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 10 únor 2013 - 19:56
CreAtive_34 napsal/a:
Nemáš na mapě při navigaci zaplou "palubní desku" geocaching? Nebo schránky s poklady či jak to je v originále... Ta je k ničemu a vždycky ukazuje nejbližší kešku i když nemá...
Ano, mám! Mám zapnout něco jiného? Pak se mi neukazovalo na mapě nic, myslím tím kompas atd. ...
Publikováno 10 únor 2013 - 20:38
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů