Povzdech
Publikováno 22 prosinec 2012 - 17:21

Publikováno 22 prosinec 2012 - 17:25
Publikováno 22 prosinec 2012 - 17:29
Publikováno 22 prosinec 2012 - 17:33
Publikováno 22 prosinec 2012 - 17:39
Hoblíkovo geocoiny, nevelký geocaching blog a T5 geocaching
Publikováno 22 prosinec 2012 - 17:45
Publikováno 22 prosinec 2012 - 17:48
Citace
To je přece jasný, slastnej pocit jak to někomu nandal se dostaví a přitom se nemusí bát zpětně vazby. Typickej zamindrakovanej a zbabelej internetovej srac ....hoblik napsal/a: Když došel na základě zralé úvahy k tomu, že by keš měla být archivována - tak fajn. Ale proč anonymně?
Publikováno 22 prosinec 2012 - 17:54
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 22 prosinec 2012 - 17:56
Publikováno 22 prosinec 2012 - 18:01
Citace
No dotaz - ono to bylo spíš konstatování. Se nediv, že to RW ignorovalikolombo napsal/a:
Bohužel, dostal k tomu asi podnět z chování některých RW, kteří se domnívají, že jsou nadáni neomylností a uniká jim, že to tak není.
Můj dotaz, na toto téma, v rubrice RW je, již několik dní, bez jakéhokoliv stanoviska :-(

Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C
Publikováno 22 prosinec 2012 - 18:02
Citace
Jasné, pravidla by mela platit pro všechny ale svet není cernobilej a taky není keska jako keska. V jasnejch případech není co řešit ale někde to tak jasný není a už jsem zažil par archivaci, nebo případů slepého dozadovani se archivace, které me fakt pořádně vytocily ....Dauthi napsal/a: Me na tom vadi jen ta anonymita. Jinak ty NA logy schvaluju. Kdyz uz Alex nechce disable na zimu tak at to plati pro vsechny... Pro zimujici netopyry pod zemi a zviratka v lese to asi nebude moc dobra zprava, ale pravidla se musi dodrzovat a platit pro vsechny
Publikováno 22 prosinec 2012 - 18:02
Publikováno 22 prosinec 2012 - 18:06
Citace
Parkis napsal/a:
Logem needs archive nic do archivu určitě nepošle. To může po posouzení situace udělat jen rewiever a ten určitě nearchivuje kešku kvůli tomu že je dva týdny ukradená.
Ale co se anonymity týče naprostý souhlas, zbabělost a neschopnost stát si za svým názorem.
Kesku, ktera je disablovana 14 do archivu neposle, ale kdyz si bude stat za svym nazorem tak by mel do archivu poslat vse co je disablovene "jen" kvuli zime ...
Publikováno 22 prosinec 2012 - 18:12
Citace
Neměl - jasně, pravidla jsou pěkná věc ale mela by se uplatňovat s rozmyslem a ne s klapkama na očích.Dauthi napsal/a: Kesku, ktera je disablovana 14 do archivu neposle, ale kdyz si bude stat za svym nazorem tak by mel do archivu poslat vse co je disablovene "jen" kvuli zime ...
Publikováno 22 prosinec 2012 - 18:13
Citace
Neměl - jasně, pravidla jsou pěkná věc ale mela by se uplatňovat s rozmyslem a ne s klapkama na očích.Dauthi napsal/a: Kesku, ktera je disablovana 14 do archivu neposle, ale kdyz si bude stat za svym nazorem tak by mel do archivu poslat vse co je disablovene "jen" kvuli zime ...
Publikováno 22 prosinec 2012 - 18:14
Citace
kapsa napsal/a:
Citace
moje rec. taky jsem si pohraval s myslenkou napsat NA logy. ne ze by mi nekdo ublizil(moje kesky jsou v provozu cely rok nebo maji NA in W atribut) ,ale abych upozornil na dvoji metr, ktery me bije do oci.
Publikováno 22 prosinec 2012 - 18:18
Citace
Netopyři jsou chránění ze zákona. Pokud by owner nedal disable, mohl by to být důvod k archivaci.Dauthi napsal/a:
Me na tom vadi jen ta anonymita. Jinak ty NA logy schvaluju. Kdyz uz Alex nechce disable na zimu tak at to plati pro vsechny... Pro zimujici netopyry pod zemi a zviratka v lese to asi nebude moc dobra zprava, ale pravidla se musi dodrzovat a platit pro vsechny
Publikováno 22 prosinec 2012 - 18:18
Citace
Dauthi napsal/a:
Me na tom vadi jen ta anonymita. Jinak ty NA logy schvaluju. Kdyz uz Alex nechce disable na zimu tak at to plati pro vsechny... Pro zimujici netopyry pod zemi a zviratka v lese to asi nebude moc dobra zprava, ale pravidla se musi dodrzovat a platit pro vsechny
Právě že například zimující netopýry pravidla ochrání. Roman_Jaroměř může svojí cache zcela v klidu dát na zimu disable stav.
<Cache owners can temporarily disable a listing, which will take a cache page offline. Do this if the cache needs repairs, or if the area is closed for a period of time (construction, hunting, winter closures, etc.) This is meant to be temporary, which means a few weeks or perhaps a couple of months. When the cache is available again, you must enable it.>
Ochrana například netopýrů je ve své podstatě status na určité období "uzavřené oblasti" a to viz. text výše, je legitimní důvod k disable.
Publikováno 22 prosinec 2012 - 18:21
Citace
Dauthi napsal/a:
... taky jsem si pohraval s myslenkou napsat NA logy. ...
Doufám, že ne anonymně. To co mi nejvíc vadí je ta anonymita, to, že návrh na archív někdo nedokáře poslat do nickem, pod kterým ho lidi znají.
Publikováno 22 prosinec 2012 - 18:23
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů