Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1191 odpovědí na toto téma

#201 honza.h

honza.h

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 557 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2013 - 23:06

Připojuju se k těm, který hledání podle fotek chytlo. Od včera mám jen 80 nálezených, zbytek mi nic neříká... Ale že hned nemám všechno najitý, má jednu výhodu, pořád mám co hledat a nemusím čekat, kdy se objeví co novýho :-)
  • 0

#202 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2013 - 23:49

Tak na čtvrtém obrázku jsem proti liberecké přesile neměl šanci :D Tak zase zítra na další čtyřce...
  • 0
Užívej života...

#203 PaWcz

PaWcz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 317 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2013 - 23:54

Nevím, jestli Ti jako útěcha poslouží, že jim FTF vyfoukl přespolňák, ale mě to docela potěšilo:) A teď se půjdu ukolébat další seancí s hledáním Josífkova :@
  • 0

Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)

Vložený obrázek

#204 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 816 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2013 - 0:02

Překvapilo mě, že i v místech, kde jsem si myslel, že to neznám, jsem se chytal, třeba v Pardubicích, kde jsem byl jen dvakrát na školení. Ale jsou místa, kde se nechytám vůbec a GoogleStreetovat to nebudu. Jen mě potěšilo, že svoje jižní Čechy jsem vylovil bez problémů. Počkám asi, až pomine první nápor vkladatelů a zkusím něco poslat. Měl bych jednu fotku, kterou by neuhodl nikdo, sám jsem najezdil desítky kilometrů na kole, než jsem našel místo, které jsem si vyfotil. To by asi neschválili. I když kdoví.
  • 0

#205 PaWcz

PaWcz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 317 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2013 - 0:43

Díky, Noe. Ani nevadilo, že jsem byl po večerní šichtě takříkajíc vykolejenej. Teď už nezbývá, než se těšit na další várku obrázků. A autorovi té zakleté a proklínané 110 asi zítra za odměnu zajedu vyfotit jeden pěkný špekovitý objekt, ať si to taky užije :)
  • 0

Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)

Vložený obrázek

#206 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2013 - 2:29

Jdu na kutě - půl třetí ráno...:D 120 nalezených, 13.místo, jsem zvědavá, kam se do rána propadnu.:D Prima zábava, ale některé fotky mě budou zase strašit ze spaní.:D
  • 0
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#207 bobasso

bobasso

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 347 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2013 - 4:42

....apropo já šel chrnět taky až dnes o půl druhé. A na to, že již o půl čtvrté vstávám do hokny, tak je vidět, že mě tahle hra hóódně učarovala a věnuju jí víc času, než bych asi měl. Moje žena mě v hledání naštěstí podporuje. Těší se až přijdu z práce domu a začnem hádat další várku fotek. Včera jsem konečně dal ty betonové židle. Krom Josifkova, místa které snad ani neexistuje, začínám tomu pomalu věřit :), tak všechny ostatní fotky mám již uhádlé. Nejhorší na tom je, že opravdu všechny vyhledávače znají pouze Josífkov-Spáleniště a kdejakou paní Josifkovou a jinak šlus. Ba ani hledání na jiných stránkách souvisejících s tématikou obrázku nic nepředhazují. Jářku to je ale pech. Jak některé keše rád lovím metodou BF, protože než sedět třeba hodiny nad šifrou, kterou má hlava nebere, tak je pro mne mnohem víc zábavnější a dobrodružnější to přímo detektivní pátrání a postupné spřádání nitek, které mě pak při spojení všech souvislosti dovedou k finálce. Tenhle Josífkov bude pro mě z druhého konce republiky taky jedno velké BF :). Snažím se snažím, zatím ale málo. Kolečko myši se mi od tahání po mapě téměř polámalo. :)
  • 0
bobasso

#208 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 682 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2013 - 7:27

PaWcz napsal/a:
A autorovi té zakleté a proklínané 110 asi zítra za odměnu zajedu vyfotit jeden pěkný špekovitý objekt, ať si to taky užije :)

No, Tiskař94 se nám už v žebříčku trochu propadl, tak to bude spíše pomsta ostatním :-)
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#209 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2013 - 9:24

mpik napsal/a:
Měl bych jednu fotku, kterou by neuhodl nikdo, sám jsem najezdil desítky kilometrů na kole, než jsem našel místo, které jsem si vyfotil. To by asi neschválili. I když kdoví.

Nějak nechápu, co lidi vede k tomuhle typu přemýšlení hospody na mýtince :) Zajímavé, že je to i u některejch keší a teď tady... Hádanka je jedna možnost, ale neuhodnutelné místo druhá. Prosím při nahrávání přemýšlejte nad tím, jak by vás bavilo hledat něco neuhodnutelného... Díky :)
  • 0
Užívej života...

#210 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 534 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2013 - 10:30

Proz mne adresa poznejmisto.cz neustale pres kod 302 presmerovcava na adresu poznejmisto.cz, a tim se to zacykli? Vcera mi to zaclo delat na O2, ted mi to zaclo delat i na Cesnetu.
  • 0

#211 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 682 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2013 - 10:32

HaLuMa napsal/a:
Proz mne adresa poznejmisto.cz neustale pres kod 302 presmerovcava na adresu poznejmisto.cz, a tim se to zacykli?

Vcera mi to zaclo delat na O2, ted mi to zaclo delat i na Cesnetu.

Dělají to cookies, ale asi tam někde mají něco špatně nastavené, protože jiné weby to nedělají.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#212 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 816 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2013 - 10:48

puczmeloun napsal/a:

mpik napsal/a:
Měl bych jednu fotku, kterou by neuhodl nikdo, sám jsem najezdil desítky kilometrů na kole, než jsem našel místo, které jsem si vyfotil. To by asi neschválili. I když kdoví.

Nějak nechápu, co lidi vede k tomuhle typu přemýšlení hospody na mýtince :) Zajímavé, že je to i u některejch keší a teď tady... Hádanka je jedna možnost, ale neuhodnutelné místo druhá. Prosím při nahrávání přemýšlejte nad tím, jak by vás bavilo hledat něco neuhodnutelného... Díky :)

Já to myslím ironicky, dávat to tam nebudu. Ale byla to opačná hádanka. Z kopce jsem si v dálce vyfotil zříceninu hradu, která tam určitě nebyla. A pak jsem to hledal. A našel. Byl to zemědělský závod. Náhodou viditelný z toho směru, přitom ve vsi v daném azimutu byl kostel zakrytý stromy, takže jsem ji nepoznal. A záběr rozmazaný vzdušným oparem, iluze rozpadlých zdí byla dokonalá. Byla to dobrá detektivka.
  • 0

#213 gygant

gygant

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 310 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2013 - 11:01

Nejdříve jsem se v práci teď jenom mrknul, co je nového, a říkám si fajn, bude doma co dělat (v práci je to dost marné, při připojení, co tu mám, to je na nic a času málo), ale pak jsem zkusil 134 - a na první klik. Na to, že jsem kolem projel na kole před 10 lety, dobrý :)
  • 0

#214 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2013 - 11:39

Pro mě 134 paradoxně třetí nejtěžší místo - nikdy neviděno a neměl jsem ponětí, co by to mohlo být za budovu. Fuj, ale nakonec mám :) A víc jak půlhodina v tahu :D
  • 0
Užívej života...

#215 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2013 - 11:47

bobasso napsal/a:
Tenhle Josífkov bude pro mě z druhého konce republiky taky jedno velké BF :). Snažím se snažím, zatím ale málo. Kolečko myši se mi od tahání po mapě téměř polámalo. :)

Josífkov je jediné místo, které jsem našla s pomocí naťuknutí, které se objevilo tady v diskuzi. A musím říct, že nebýt toho, bylo by to podle mého názoru opravdu nedohledatelné a nevygooglitelné místo, hlavně tedy pro někoho, kdo tam nikdy nebyl. Nemám z toho nálezu zrovna velkou radost. O to víc mně těší všech mých ostatních 119, které jsem našla sama, některé opravdu v potu tváře.:) Už poněkolikáté jsem hledala včera dobře tři hodiny zatrolenou #16, dokonce jsem ze zoufalství jezdila virtuálně po železnici napříč krajem:D a nad ránem jsem to vzdala. Tenhle most je moje noční můra, ale věřím, že se mi to povede a budu z toho nálezu mít větší radost, než z Josífkova.;)

Ještěže jsem včera byla slaměná vdova a nikdo významně nekoukal na hodiny, že už bych měla zalehnout.:D
  • 0
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#216 bobasso

bobasso

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 347 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2013 - 11:56

...tak na 134 jsem koukl a to su rodilej Brňák a hned jsem vědel. To misto pripomina jistou ..... a z jednoho mista v Praze je krasne videno. No dál se rozepisovat nebudu. Skoda jen, ze v praci je pripojení k prdu a mapa se zoomuje pul hodiny a ovladani jeste horsi a to je tak leda na milné kliknuti. Holt az doma.
  • 0
bobasso

#217 bobasso

bobasso

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 347 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2013 - 12:10

Alf Gang napsal/a:

bobasso napsal/a:
Tenhle Josífkov bude pro mě z druhého konce republiky taky jedno velké BF :). Snažím se snažím, zatím ale málo. Kolečko myši se mi od tahání po mapě téměř polámalo. :)

Josífkov je jediné místo, které jsem našla s pomocí naťuknutí, které se objevilo tady v diskuzi. A musím říct, že nebýt toho, bylo by to podle mého názoru opravdu nedohledatelné a nevygooglitelné místo, hlavně tedy pro někoho, kdo tam nikdy nebyl. Nemám z toho nálezu zrovna velkou radost. O to víc mně těší všech mých ostatních 119, které jsem našla sama, některé opravdu v potu tváře.:) Už poněkolikáté jsem hledala včera dobře tři hodiny zatrolenou #16, dokonce jsem ze zoufalství jezdila virtuálně po železnici napříč krajem:D a nad ránem jsem to vzdala. Tenhle most je moje noční můra, ale věřím, že se mi to povede a budu z toho nálezu mít větší radost, než z Josífkova.;)

Ještěže jsem včera byla slaměná vdova a nikdo významně nekoukal na hodiny, že už bych měla zalehnout.:D

Což o to. Tiskař sice poskytl dost hintu sam, ale vcera jsem se chvíli dle jeho rad řídil a za chvíli mi z toho šla hlava kolem. Takhle zas ne. :)
  • 0
bobasso

#218 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2013 - 12:36

Nové fotky nalezeny - huráá:P a jdu si dát chvíli pauzu, než se vrhnu na zbylé staré resty.
  • 0

#219 Milancer

Milancer

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 235 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2013 - 13:30

noe1 napsal/a:Tam se jede jiná liga. Někdo tam dá fotku části semaforu uprostřed ničeho nebo zarostlého konce kolejí, a hned někdo uhádne kde to je....

Tohle zeleznicni forum znam uz dlouho, jejich fotohadanky jsou fakt nekde jinde. Obcas tam zavitam a zkousim hadat. Ale z 90% neni sance. Prave tady jsem zacal hledat i 110. Zajimalo by me, jak by se s tim poprali;)
  • 0

#220 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2013 - 13:41

Tak si taky obcas neco poznam a nevim proc mi to prijde, ale pote co se Virtualky pretvorily na Waymarking si hravi cesi exhumovali LocationLess Cache :P Ted to jeste soupnout na GS at je to za bodiky. Doporucil bych to zobrazovat na prazdem miste po Challenge :P
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama