Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1191 odpovědí na toto téma

#841 Milancer

Milancer

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 235 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2013 - 9:05

kolombo napsal/a:

davidb11 napsal/a:
Mohl bych mít dotaz na správce webu.
Každý den mi chrome háže tu hlášku o zacyklení.
Musím mazat cookies.
Nejde to nějak spravit na webu poznejmisto.cz?

Dík moc za reakci

Taky bych se připojil, dělá mi to zcela pravidelně.

Já to vyřešil tak, že na přihlašovací stránce nezaškrtnu políčko "zapamatovat". Chrom si uloží jméno i heslo, tak je kliknu na přihlášení a je to.
  • 0

#842 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 534 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2013 - 9:15

To mi nepripada jako reseni, ale jako pokus o obejiti problemu.. a bohuzel, ne zcela uspesny pokus. Jednak se musis porad dokolecka prihlasovat, druhak mas problem jinde - kdyz si vlezes na nejakou fotku z RSS, tak nejsi prihlaseny. Sice se na te strance nahore muzes take prihlasit, ale tam zadne zaskrtavatko na nepouziti cookies neni, a vesele je udela. A jsi zase tam, kde jsi nechtel byt. :/
  • 0

#843 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 937 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2013 - 10:30

Užíváme si právě svých několik sekund slávy - sami na první pozici :)
  • 0

#844 Poznejmisto.cz

Poznejmisto.cz

Member

• Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2013 - 10:52

Cyklení nás velice mrzí a pracujeme na jeho odstranění. Bohužel se zdá, že se to moc nedaří.
Pro smazání vadných cookies (samozřejmě pouze z poznejmisto.cz) můžete místo ručního mazání použít stránku http://www.poznejmisto.cz/cook.php.
Omlouváme se.
  • 0

#845 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 682 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2013 - 12:56

Ono je celkem jedno, jak si tam nakliknu přihlášení, ale pokud mi, přihlášenému, systém umožní hádat a pak napíše: "Správně, přihlašte se a můžete hádat za body ..." tak musím pracně zoomovat znovu :-(
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#846 sHpy00n

sHpy00n

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 313 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2013 - 17:18

kolombo napsal/a:
...tak musím pracně zoomovat znovu :-(

nezoomuju. jednoduse duplikuju panel (firefox. v chrome rozdvojit kartu), vratim se na mapu, kliknu znova a je hotovo. bez zoomovani.
  • 0

#847 bobasso

bobasso

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 347 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2013 - 4:51

Tak včera jsem se nehorázně zasekl na #0254. Takový celkem na první pohled rozumně vypadající snímek a ono nee. Gůgl byl k této fotce totálně imunní, teda aspoň v mém případě, že jsem ze zoufalsví začal hledat obrázky každého městečka v kraji. Vydrželo mi to těsně k půlnoci a pak jsem zalehl. Jenže člověku to nedá, že. Znáte to. V hlavě to furt šrotuje. :) Normálné ráno vstávám o půl čtvrté do práce, ale dnes jsem si přivstal a už o půl třetí žhavím noťas. Noční várku k hádání mám nalezenu natotata a zbývá ta 254ka. Pokračuji dál v započatém útoku na obrázky jednotlivých měst až někde úplně dole na stránce, kde už to s vyhledaným městem mívá pramalou souvislost, se najednou náhodně objeví pidi obrázek části toho co tak upěnlivě od včerejška hledám. Po zjištění o co se vlastně jedná musím říct, že autor tohoto snímku k hádání zvolil opravdu rafinovaný záběr. Ale votom tahle hra přeci je. Parádně nás potrápit (v dobrém) :) Díky, tahle fotka se mi moc líbila. :)
  • 0
bobasso

#848 gygant

gygant

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 310 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2013 - 8:58

Přespal jsem tentokrát až na druhé pozici. 254 byla hned, přeci jen, tohle jsou naše končiny, zato 256 - něco dělám špatně, tohle prostě netuším co je a google je jak píše bobasso imunní. Z té Prahy občas přijde pěkná hrůza :@
  • 0

#849 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2013 - 9:50

gygant napsal/a:
Přespal jsem tentokrát až na druhé pozici. 254 byla hned, přeci jen, tohle jsou naše končiny, zato 256 - něco dělám špatně, tohle prostě netuším co je a google je jak píše bobasso imunní. Z té Prahy občas přijde pěkná hrůza :@

256 je snadna - no hlavne je to foceno od finalky kese co je tomu venovana -- teda z mista, kam Google jen tak neprijde - doporucuji pouzit obyc mapy a ne Satelitni.....
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#850 L.a.u

L.a.u

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 230 příspěvků(y)
  • LocationKolín

Publikováno 24 leden 2013 - 10:04

gygant napsal/a:

Tak zrovna tohle mi Google našel okamžitě. Na první dobrou.

Z poslední stránky se mi vysmívají 245, 244 a 236. Ty nějak nemůžu rozlousknout :(
  • 0

#851 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 937 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2013 - 10:13

no mně taky, dost jsem se divil ... Jola nad tím strávila večer a já taky oblítal všechny pražský vesnice. A pak jsem zkusil ze srandy tu nejprimitivnější metodu a bylo :)
  • 0

#852 radims

radims

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 70 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2013 - 10:19

Nejdřív jsem si říkal, že se asi teď v zimě doma (v práci) někteří dost nudíte. Pak jsem zkusil pár obrázků a už v tom jedu taky... Tak vám teda pěkně děkuju. :D
  • 0

#853 Milancer

Milancer

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 235 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2013 - 10:29

JolaLuba napsal/a:

no mně taky, dost jsem se divil ... Jola nad tím strávila večer a já taky oblítal všechny pražský vesnice. A pak jsem zkusil ze srandy tu nejprimitivnější metodu a bylo :)

Zrovna jsem si říkal, jak takový pražský zapadákov může najít tolik lidí.
A mistr G přece zná odpověd a co mě překvapilo ještě víc, naprosto identickou.
  • 0

#854 weselka

weselka

weselka

• Members
  • PipPipPip
  • 698 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2013 - 10:43

Milancer napsal/a:

JolaLuba napsal/a:

Zrovna jsem si říkal, jak takový pražský zapadákov může najít tolik lidí.
A mistr G přece zná odpověd a co mě překvapilo ještě víc, naprosto identickou.

Tak mě si asi google zařadil jinam, protože na jasnou otázku složenou ze tří slov mi v textu nenabídl zhola nic relevantního, v obrázkách to bylo až na druhé stránce a v jiném ročním období, takže jsem to přehlédl a jistý server, který na tohle používám mi u tohoto objektu nabídl jinou fotku z jiné strany. Takže jsem se dost natrápil.

až jsem párkrát do google zadal správné jméno, posunul se při zadání původních třech slov onen obrázek o kterém asi Milancer mluví na třetí řádek a já si ho všiml.
  • 0
www.povetrnik.cz

#855 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 1 108 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2013 - 11:37

Díky za 260...to je úplně super místo..tedy tam vevnitř... hezké vzpomínky.... B)
  • 0

*

#856 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2013 - 12:03

bobasso napsal/a:
Jenže člověku to nedá, že. Znáte to. V hlavě to furt šrotuje. :)

Znám to důvěrně, pár takových záseků jsem měla. Jen teď v poslední době, tak kolem 50ti posledních obrázků jsem neměla větší zásek, že bych hledala ještě hluboko po půlnoci. Jen nevím, jestli se mi po tom stýská, nebo jestli jsem radši, že do půlhodiny nemám co hledat.:D
Když na ty obrázky koukám, tak delší dobu hledání (několik hodin) mi zabral z poslední doby jen Tiskařov2 a o něco kratší dobu jsem se zasekla na #215. Jinak celkem pohodička.

Zato most z téhle diskuze mě stále vodí za nos...:D
  • 0
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#857 Milancer

Milancer

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 235 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2013 - 12:15

Zato most z téhle diskuze mě stále vodí za nos...:D

Ten jsem včera našel asi po dvou hodinách:@B) Pekne vypečenej:D
  • 0

#858 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 682 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2013 - 13:37

bobasso napsal/a:
.....
Noční várku k hádání mám nalezenu natotata a zbývá ta 254ka. Pokračuji dál v započatém útoku na obrázky jednotlivých měst až někde úplně dole na stránce, kde už to s vyhledaným městem mívá pramalou souvislost, se najednou náhodně objeví pidi obrázek části toho co tak upěnlivě od včerejška hledám. Po zjištění o co se vlastně jedná musím říct, že autor tohoto snímku k hádání zvolil opravdu rafinovaný záběr.
......

To jsou právě ty neobvyklé pohledy :-)

Upřimně řečeno, co je to za hádanku, když mi to google vrátí, na první dotaz, i s lokalitou ??
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#859 gygant

gygant

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 310 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2013 - 14:43

Zatrachtile, od té chvíle, kdy jsem byl určitou dobu na samostatném prvním místě, a kdy už jsem si říkal, že teď už to budu jen tak udržovat B) tak safra, chybí mi tři obrázky a nějak se mi nedaří, ta místa neznám a nějak špatně googlím. A najednou nejsem ani na bedně. Tohle je asi to "usnutí na vavřínech". Jinak jsem ale rád, že trošku přituhlo, jindy člověk neměl po pěti minutách co dělat. No nic, jdu na pivo, to se poddá.
  • 0

#860 Poznejmisto.cz

Poznejmisto.cz

Member

• Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2013 - 16:00

kolombo napsal/a:
Upřimně řečeno, co je to za hádanku, když mi to google vrátí, na první dotaz, i s lokalitou ??

Pak se trochu ale nabízí otázka, proč to vůbec hledáte, když vám „vadí“, že místo naleznete… :-)
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka