Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1191 odpovědí na toto téma

#861 lalos

lalos

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 190 příspěvků(y)

Publikováno 24 January 2013 - 16:12

Díky za 260...to je úplně super místo..tedy tam vevnitř... hezké vzpomínky....

Uvnitř 260 jo?? Tak to musela být celkem rychlovka :D
A jen tak ze zvědavosti.... Bylo to ještě za svobodna?
  • 0

#862 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 1108 příspěvků(y)

Publikováno 24 January 2013 - 17:29

lalos napsal/a:

Díky za 260...to je úplně super místo..tedy tam vevnitř... hezké vzpomínky....

Uvnitř 260 jo?? Tak to musela být celkem rychlovka :D
A jen tak ze zvědavosti.... Bylo to ještě za svobodna?

Přesně tak, pak za nesvobodna... joo to byl Hřebeč B)
  • 0

*

#863 bobasso

bobasso

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 347 příspěvků(y)

Publikováno 24 January 2013 - 17:58

Obrázek #0260 velice chválím. Krásný záběr musím říct. Vláčky ty já můžu. Jen houšť takovýchto fotek. :) Díky.
  • 0
bobasso

#864 bella-donna

bella-donna

z ZZ9 Plural Z Alpha

• Members
  • PipPipPip
  • 458 příspěvků(y)

Publikováno 24 January 2013 - 19:30

bobasso napsal/a:
Obrázek #0260 velice chválím. Krásný záběr musím říct. Vláčky ty já můžu. Jen houšť takovýchto fotek. :) Díky.

Hele, moje fotka. Děkuju za pochvalu. Strojvedoucí ale asi stejný názor neměl, když jsem z toho místa fotila.
  • 0

#865 bobasso

bobasso

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 347 příspěvků(y)

Publikováno 24 January 2013 - 19:33

....apropo měl bych poznámečku k fotce #0267. Ta samá socha je v republice ještě jedna na navrší v jedné nejmenované obci. Je zřetelně viditelná na satelitu mapy.cz :)
  • 0
bobasso

#866 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5682 příspěvků(y)

Publikováno 24 January 2013 - 21:32

bobasso napsal/a:
....apropo měl bych poznámečku k fotce #0267. Ta samá socha je v republice ještě jedna na navrší v jedné nejmenované obci. Je zřetelně viditelná na satelitu mapy.cz :)

Hele, tak už mám i tu druhou :-)
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#867 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8816 příspěvků(y)

Publikováno 25 January 2013 - 0:02

Všiml jsem si nějakého divného počítání pořadí. Aktuálně se pohybuju mezi 30. a 40. místem, ale všiml jsem si, že když něco uhodnu, místo skoro neposkočí, nebo i dozadu. To chápu, uhodli ve stejnou dobu i jiní, po publikaci naskakují nálezy i po vteřinách. Ale pak nějakou dobu nic nedělám a najednou vidím, že jsem poskočil dopředu. Jakoby ostatním body ubyly. Spíš to asi bude tím, že se to počítá s nějakým zpožděním.
  • 0

#868 PaWcz

PaWcz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1317 příspěvků(y)

Publikováno 25 January 2013 - 0:23

Mpiku, to může být způsobeno tím, že se lidi na příčkách před tebou bodově srovnali a uvolnili tím nějaké pořadí.
  • 0

Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)

Vložený obrázek

#869 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8816 příspěvků(y)

Publikováno 25 January 2013 - 0:49

Aha, to je jako to kolektivní FTF. Takže až všichni poznají všechno, skončím na krásném 2. místě.
  • 0

#870 Dain & Olik

Dain & Olik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3704 příspěvků(y)

Publikováno 25 January 2013 - 8:52

noe1 napsal/a:

To jsou ty hříchy mládí. Jedna z prvních poslaných fotek, kde jsem ještě nevěděl, jak snadno ji G najde (a ani jsem si vlastně neuvědomil, že jsem ji publikoval na jiném serveru).

jj, presne to same :).
  • 0

#871 Libor.29

Libor.29

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 289 příspěvků(y)

Publikováno 25 January 2013 - 8:56

noe1 napsal/a:
mpik: to poskočení dozadu a dopředu je způsobeno tím, že je některá příčka nově obsazena více lidmi ... třeba když byl na dejme tomu na 10. místě jeden člověk, na 9. taky jeden a na 8. taky jeden a všichni se dostanou na jednu úroveň, všichni za nimi automaticky poposkočí o dvě či tři místa dopředu. Když je naopak na třebas na 1. místě v daném okamžiku jen jeden člověk (a předtím jich tam bylo deset), tak zase všichni za ním se posunou o místo dozadu.

V tom případě to ale počítá špatně, protože pokud je pět hráčů se stejným počtem bodů na dejme tomu 2. pozici tak te (ti) další jsou na 7. pozici a nikoliv 3. pozici
U většiny žebříčků se uvažuje s tím, že ti hráči jsou na 2. - 6. místě, ale uvádí se dělené druhé místo. Stačí si všimnout jak to mají třeba při lyžování. Tím by se to poskakování vpřed bez ukohnutí eliminovalo.

A kdybych se mohl přimlouvat ... rozhodně bych uvítal vidět kompletní pořadí, abych se mohl podívat jak si stojím oproti nejbližším hráčům. Stačilo by na další kliknutí aby šlo rozbalit celou statistiku. Předem děkuji :o)
  • 0

#872 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5682 příspěvků(y)

Publikováno 25 January 2013 - 9:07

Libor.29 napsal/a:

noe1 napsal/a:
mpik: to poskočení dozadu a dopředu je způsobeno tím, že je některá příčka nově obsazena více lidmi ... třeba když byl na dejme tomu na 10. místě jeden člověk, na 9. taky jeden a na 8. taky jeden a všichni se dostanou na jednu úroveň, všichni za nimi automaticky poposkočí o dvě či tři místa dopředu. Když je naopak na třebas na 1. místě v daném okamžiku jen jeden člověk (a předtím jich tam bylo deset), tak zase všichni za ním se posunou o místo dozadu.

V tom případě to ale počítá špatně, protože pokud je pět hráčů se stejným počtem bodů na dejme tomu 2. pozici tak te (ti) další jsou na 7. pozici a nikoliv 3. pozici
U většiny žebříčků se uvažuje s tím, že ti hráči jsou na 2. - 6. místě, ale uvádí se dělené druhé místo. Stačí si všimnout jak to mají třeba při lyžování. Tím by se to poskakování vpřed bez ukohnutí eliminovalo.

A kdybych se mohl přimlouvat ... rozhodně bych uvítal vidět kompletní pořadí, abych se mohl podívat jak si stojím oproti nejbližším hráčům. Stačilo by na další kliknutí aby šlo rozbalit celou statistiku. Předem děkuji :o)

Nojo, jenže teď je na 1. místě 23 lidí.

Pokud by se zveřejňovalo 1.-20. místo, jako dosud, tak by tam nebyli ani všichni s rovností bodů pod pořadím 1.

Nedělejte z toho závody :-)
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#873 bobasso

bobasso

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 347 příspěvků(y)

Publikováno 25 January 2013 - 9:32

Zdravím, jak vám jde hledání #0259 ky? Vidím, že už jí našlo 92 lidí, což není jistě zanedbatelné číslo. V mém případě se ale nedaří. Napadlo mě od včerejška již hafo věcí, ale dosud ani jeden nápad gůgl nesežral. Asi hledám na špatném hrobě.....:) i když cítím, že slovo hrob je v tomto případě matoucí a zavádějicí.
  • 0
bobasso

#874 davidb11

davidb11

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1091 příspěvků(y)

Publikováno 25 January 2013 - 9:44

bobasso napsal/a:
Zdravím, jak vám jde hledání #0259 ky? Vidím, že už jí našlo 92 lidí, což není jistě zanedbatelné číslo.
V mém případě se ale nedaří. Napadlo mě od včerejška již hafo věcí, ale dosud ani jeden nápad gůgl nesežral. Asi hledám na špatném hrobě.....:) i když cítím, že slovo hrob je v tomto případě matoucí a zavádějicí.

Jsem na tom stejně, ale je pravda, že teď nějak nemám moc času, takže to vyzkouším a pokud to nevyjde na druhý pokus jdu dál :-)
  • 0

#875 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 987 příspěvků(y)

Publikováno 25 January 2013 - 9:44

bobasso napsal/a:
Zdravím, jak vám jde hledání #0259 ky? Vidím, že už jí našlo 92 lidí, což není jistě zanedbatelné číslo.
V mém případě se ale nedaří. Napadlo mě od včerejška již hafo věcí, ale dosud ani jeden nápad gůgl nesežral. Asi hledám na špatném hrobě.....:) i když cítím, že slovo hrob je v tomto případě matoucí a zavádějicí.

Tak tu jsem po pár hodinách hledání nakonec dala, ale na Googlu to bylo z druhé strany, ale dalo se to poznat.
Horší je to s 256, o to víc to štve, že jsem z Prahy .-(
  • 0

#876 weselka

weselka

weselka

• Members
  • PipPipPip
  • 698 příspěvků(y)

Publikováno 25 January 2013 - 10:05

davidb11 napsal/a:

bobasso napsal/a:

Jsem na tom stejně, ale je pravda, že teď nějak nemám moc času, takže to vyzkouším a pokud to nevyjde na druhý pokus jdu dál :-)

Paradox je, že pár metrů odsud je nejfrekventovanější místo v republice. I já tam mockrát byl, ale o tomhle jsem se dozvěděl až díky GC. B) Takže jsem rovnou klikl do mapy jako většina z těch 92... tohle místo se nezapomíná.
  • 0
www.povetrnik.cz

#877 geobublina

geobublina

Bublina

• Members
  • PipPipPip
  • 252 příspěvků(y)

Publikováno 25 January 2013 - 10:15

bobasso napsal/a:

Chvíli mi trvalo než jsem si vzpomenula, že to místo vlastně znám a odkud a pak mi docvaklo i podle čeho hledat. O místě byla dokonce reportáž někdy na konci roku, takže už pak nebylo těžký to najít:)
Rozhodně mě víc ničí asi 2 nebo tři místa v Praze:D

Už se těším, až sednu doma k pc a zkusím přidat několik míst v Praze,Královehradeckém kraji a Středočeském :))
  • 0

#878 Dain & Olik

Dain & Olik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3704 příspěvků(y)

Publikováno 25 January 2013 - 11:00

davidb11 napsal/a:

bobasso napsal/a:

ale tohle je se strejdou G na prvni pokus :). i pro takoveho tupouna jako jsem ja :P.
  • 0

#879 bobasso

bobasso

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 347 příspěvků(y)

Publikováno 25 January 2013 - 11:34

Děkuji všem tu za poskytnuté hinty k #0259 .:) Moje žena hrozně ráda semnou hledá tyhle místa na fotkách. Ona má snad dar z nebe, či šestý smysl a vždy, když jsem v tom hledání už totálně v pr...., tak převezme opratě a ten obrázek mi během chvíle někde najde a nebo nadhodí myšlenku, která vždy dovede k cíli. Nebylo tomu jinak ani teď. Zadala něco do gůglu a hned jí ty kříže v obrázcích vyskočily. Paráda. Jdu to na poznejmisto hned odkliknout. :)
  • 0
bobasso

#880 bobasso

bobasso

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 347 příspěvků(y)

Publikováno 25 January 2013 - 11:53

Posílám do Kladna mlog-ovi gratulaci k FTF na mé fotce #0270.:) V reálu moc hezké místo. Thomas&bobasso
  • 0
bobasso

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama