Díky za 260...to je úplně super místo..tedy tam vevnitř... hezké vzpomínky....
Uvnitř 260 jo?? Tak to musela být celkem rychlovka
A jen tak ze zvědavosti.... Bylo to ještě za svobodna?
Publikováno 24 January 2013 - 16:12
Publikováno 24 January 2013 - 17:29
lalos napsal/a:
Uvnitř 260 jo?? Tak to musela být celkem rychlovka
A jen tak ze zvědavosti.... Bylo to ještě za svobodna?
*
Publikováno 24 January 2013 - 17:58
Publikováno 24 January 2013 - 19:30
Hele, moje fotka. Děkuju za pochvalu. Strojvedoucí ale asi stejný názor neměl, když jsem z toho místa fotila.bobasso napsal/a:
Obrázek #0260 velice chválím. Krásný záběr musím říct. Vláčky ty já můžu. Jen houšť takovýchto fotek. Díky.
Publikováno 24 January 2013 - 19:33
Publikováno 24 January 2013 - 21:32
bobasso napsal/a:
....apropo měl bych poznámečku k fotce #0267. Ta samá socha je v republice ještě jedna na navrší v jedné nejmenované obci. Je zřetelně viditelná na satelitu mapy.cz
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 25 January 2013 - 0:02
Publikováno 25 January 2013 - 0:23
Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)
Publikováno 25 January 2013 - 0:49
Publikováno 25 January 2013 - 8:52
noe1 napsal/a:
To jsou ty hříchy mládí. Jedna z prvních poslaných fotek, kde jsem ještě nevěděl, jak snadno ji G najde (a ani jsem si vlastně neuvědomil, že jsem ji publikoval na jiném serveru).
Publikováno 25 January 2013 - 8:56
noe1 napsal/a:
mpik: to poskočení dozadu a dopředu je způsobeno tím, že je některá příčka nově obsazena více lidmi ... třeba když byl na dejme tomu na 10. místě jeden člověk, na 9. taky jeden a na 8. taky jeden a všichni se dostanou na jednu úroveň, všichni za nimi automaticky poposkočí o dvě či tři místa dopředu. Když je naopak na třebas na 1. místě v daném okamžiku jen jeden člověk (a předtím jich tam bylo deset), tak zase všichni za ním se posunou o místo dozadu.
Publikováno 25 January 2013 - 9:07
Libor.29 napsal/a:
noe1 napsal/a:
mpik: to poskočení dozadu a dopředu je způsobeno tím, že je některá příčka nově obsazena více lidmi ... třeba když byl na dejme tomu na 10. místě jeden člověk, na 9. taky jeden a na 8. taky jeden a všichni se dostanou na jednu úroveň, všichni za nimi automaticky poposkočí o dvě či tři místa dopředu. Když je naopak na třebas na 1. místě v daném okamžiku jen jeden člověk (a předtím jich tam bylo deset), tak zase všichni za ním se posunou o místo dozadu.
V tom případě to ale počítá špatně, protože pokud je pět hráčů se stejným počtem bodů na dejme tomu 2. pozici tak te (ti) další jsou na 7. pozici a nikoliv 3. pozici
U většiny žebříčků se uvažuje s tím, že ti hráči jsou na 2. - 6. místě, ale uvádí se dělené druhé místo. Stačí si všimnout jak to mají třeba při lyžování. Tím by se to poskakování vpřed bez ukohnutí eliminovalo.
A kdybych se mohl přimlouvat ... rozhodně bych uvítal vidět kompletní pořadí, abych se mohl podívat jak si stojím oproti nejbližším hráčům. Stačilo by na další kliknutí aby šlo rozbalit celou statistiku. Předem děkuji )
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 25 January 2013 - 9:32
Publikováno 25 January 2013 - 9:44
Jsem na tom stejně, ale je pravda, že teď nějak nemám moc času, takže to vyzkouším a pokud to nevyjde na druhý pokus jdu dál :-)bobasso napsal/a:
Zdravím, jak vám jde hledání #0259 ky? Vidím, že už jí našlo 92 lidí, což není jistě zanedbatelné číslo.
V mém případě se ale nedaří. Napadlo mě od včerejška již hafo věcí, ale dosud ani jeden nápad gůgl nesežral. Asi hledám na špatném hrobě..... i když cítím, že slovo hrob je v tomto případě matoucí a zavádějicí.
Publikováno 25 January 2013 - 9:44
bobasso napsal/a:
Zdravím, jak vám jde hledání #0259 ky? Vidím, že už jí našlo 92 lidí, což není jistě zanedbatelné číslo.
V mém případě se ale nedaří. Napadlo mě od včerejška již hafo věcí, ale dosud ani jeden nápad gůgl nesežral. Asi hledám na špatném hrobě..... i když cítím, že slovo hrob je v tomto případě matoucí a zavádějicí.
Publikováno 25 January 2013 - 10:05
davidb11 napsal/a:
Jsem na tom stejně, ale je pravda, že teď nějak nemám moc času, takže to vyzkouším a pokud to nevyjde na druhý pokus jdu dál :-)bobasso napsal/a:
Publikováno 25 January 2013 - 10:15
Chvíli mi trvalo než jsem si vzpomenula, že to místo vlastně znám a odkud a pak mi docvaklo i podle čeho hledat. O místě byla dokonce reportáž někdy na konci roku, takže už pak nebylo těžký to najít:)bobasso napsal/a:
Hraju to pro radost. A ty?
https://www.instagram.com/geobublina/
Bookmark CS opevneni z let 1935-38
Bookmark kešek s praktickými úkoly
Kešky u pivovarů a u rozhleden
Publikováno 25 January 2013 - 11:00
ale tohle je se strejdou G na prvni pokus . i pro takoveho tupouna jako jsem ja .davidb11 napsal/a:
Publikováno 25 January 2013 - 11:34
Publikováno 25 January 2013 - 11:53
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů