gygant napsal/a:
Fujtajxkl, takhle trestat za to, že někdo pomáhá tvořit hru, aby měli ostatní co hádat? To je jako by měli trestat zakladatelé keší :@. I když, u některých keší by to stálo za úvahu A to vlastně u některých fotek taky!!!...A ten, co vložil nejvíce fotek je na posledním místě mezi prvními, protože hádal méněkrát, než ten, co je uvedený na prvním místě, protože nevložil žádnou fotku....
Ne, mně je to jedno. Připadá mi docela zajímavý dříve uvedený názor, že ten, kdo se dostane na určitou pozici jako první, tak tam zůstane, a ti, co budou na té úrovni přibývat, se budou řadit za něj. Jednoduché, spravedlivé. Za abecedu nemůžem. Dost na tom, že zadavatelé fotek mají opožděný vzestup kvůli pozdějšímu přičtení bonusového bodu za kulaté uhodnutí. To zrušit
A celkově je to úplně fuk.
Tak já to jako trest vůbec neberu. Zatím mám jen dvě vložené fotky a jako jediný trest v tom vidím to, že když je uveřejněná, tak hledám o jednu míň. Jinak je mi to úplně fuk. Nevadí mi ani řazení podle abecedy, prostě všichni jsou tak jako tak na první příčce a jestli jsem na ní uvedená jako první, prostřední nebo poslední je mi šumák. Vidím se tam dobře, protože svítím žlutě.
Takže souhlas - celkově je to úplně fuk.