poznejmisto.cz
Publikováno 30 leden 2013 - 22:12
Publikováno 30 leden 2013 - 22:59
Publikováno 30 leden 2013 - 23:02
venca68 napsal/a:
327? Půl minutky, minutka? Jen trefit to správné klíčové slovo.
Jj, minutka. Když už jsem to slovo měla. Jinak asi hodinka!! Ale nejsem dnes ve formě, už na to ani pořádně nevidím.
Publikováno 30 leden 2013 - 23:25
Selský rozum dává, že ten strom je jako každý jiný, ale ty živé ploty se vyskytují jen někde...PaWcz napsal/a:
noe1 napsal/a:
googlení tentokrát nezafungovalo ... vzal jsem to selským rozumem a BF a bylo to pak za minutu :-))))
Asi bych byl špatný sedlák - znám už skoro půlku stromů ze seznamu ochrany přírody a pořád nic. Večer budu pokračovat
Já to měl za pár minut.
Ale tak je to často. Já tápu a podívá se na to žena nebo dcerka jinýma očima a jiným rozumem a za chvíli je to nalezeno.
Dnes mě překvapil synek, který koukl na jednu fotku a hned zaroloval na mapu, kde to je. Byl tam loni na táborovém výletu.
Publikováno 30 leden 2013 - 23:39
a nechces mi ho pujcit?Hamaci napsal/a:
Dnes mě překvapil synek, který koukl na jednu fotku a hned zaroloval na mapu, kde to je. Byl tam loni na táborovém výletu.
Publikováno 30 leden 2013 - 23:46
Publikováno 30 leden 2013 - 23:50
Jestli mi ho vrátíš i s napsanými domácími úkoly, dopsaným čtenářským deníkem atd., tak bych byl sám navýsost spokojen.sHpy00n napsal/a:
Publikováno 30 leden 2013 - 23:58
Bobr_ napsal/a:
tak dnešní nával byl docela výživnej. Drápalík stále odolává
Drápalík :D Dnešní nával byl velmi výživnej, už mi zbývá jen Drápalík 325. Nemůžu se zbavit dojmu, že jsem tu fotku viděla před týdnem při hledání úplně něčeho jiného, ale teď odolává. Nechávám to na zítra. To jako ne za 2 minuty, prostě na později.
Publikováno 30 leden 2013 - 23:59
taaak to asi neklapne. ctenarak tusim nemam dopsanej este ani ja.Hamaci napsal/a:
Jestli mi ho vrátíš i s napsanými domácími úkoly, dopsaným čtenářským deníkem atd., tak bych byl sám navýsost spokojen.sHpy00n napsal/a:
Publikováno 31 leden 2013 - 0:04
Tak a dost! Jdu spát! Ráno jsem zaspala a nechci to opakovat. Tohohle placatýho týpka dáš! To my s tvým prokletým stromem to máme horší!! :-)) brouColumbovsukni napsal/a:
Bobr_ napsal/a:
tak dnešní nával byl docela výživnej. Drápalík stále odolává
Drápalík :D Dnešní nával byl velmi výživnej, už mi zbývá jen Drápalík 325. Nemůžu se zbavit dojmu, že jsem tu fotku viděla před týdnem při hledání úplně něčeho jiného, ale teď odolává. Nechávám to na zítra. To jako ne za 2 minuty, prostě na později.
Publikováno 31 leden 2013 - 0:08
Hamaci napsal/a:
s biologií bych mohl něco i udělat ;-)
mám tam několik červených políček k rozlousknutí....
Publikováno 31 leden 2013 - 0:10
to neni jen dojem. tim si bud jista. ale k cemu to vlastne rikam. vzdyt uz nejvetsi z cechu rekl „Každé zbytečné slovo je zbytečné.“Columbovsukni napsal/a:
Drápalík 325. Nemůžu se zbavit dojmu, že jsem tu fotku viděla před týdnem při hledání úplně něčeho jiného
Publikováno 31 leden 2013 - 0:15
Publikováno 31 leden 2013 - 0:17
a gugl se pomát, začíná mi na fikané dotazy ohledně stromu a tak vyhazovat suši, bankovky, knížky a indiány ..blázinec :-)) brouAlf Gang napsal/a:
A dost! Jdu taky spát - dnes 5 restíků! To tu dlouho nebylo... Asi nějaká jarní únava.
Publikováno 31 leden 2013 - 0:21
JolaLuba napsal/a:
Tak a dost! Jdu spát! Ráno jsem zaspala a nechci to opakovat. Tohohle placatýho týpka dáš! To my s tvým prokletým stromem to máme horší!! :-)) brou
Jestli hledáš prokletej, tak se nediv, že nenacházíš, on totiž vůbec prokletej není... :D Konečně mi uveřejnili taky fotku, kterou během prvních 10 minut nepozná 100 lidí.
sHpy00n napsal/a:
to neni jen dojem. tim si bud jista. ale k cemu to vlastne rikam. vzdyt uz nejvetsi z cechu rekl „Každé zbytečné slovo je zbytečné.“
To je sice bezva, že se mi to nezdá, ale jinak mi ta informace nijak nepomohla. Že bych si třeba vzpomněla, co jsem zadávala do hledání, toho se fakt nebojím. Takže zítra zase, dnes už nad tím lámu hůl a mažu do postele.
Publikováno 31 leden 2013 - 0:33
Columbovsukni napsal/a:
JolaLuba napsal/a:
Tak a dost! Jdu spát! Ráno jsem zaspala a nechci to opakovat. Tohohle placatýho týpka dáš! To my s tvým prokletým stromem to máme horší!! :-)) brou
Jestli hledáš prokletej, tak se nediv, že nenacházíš, on totiž vůbec prokletej není... :D Konečně mi uveřejnili taky fotku, kterou během prvních 10 minut nepozná 100 lidí.
sHpy00n napsal/a:
to neni jen dojem. tim si bud jista. ale k cemu to vlastne rikam. vzdyt uz nejvetsi z cechu rekl „Každé zbytečné slovo je zbytečné.“
To je sice bezva, že se mi to nezdá, ale jinak mi ta informace nijak nepomohla. Že bych si třeba vzpomněla, co jsem zadávala do hledání, toho se fakt nebojím. Takže zítra zase, dnes už nad tím lámu hůl a mažu do postele.
Jupííííííííííííííííííííí! Těsně před smrtí vyčerpáním zafungoval selský rozum!!! a bylo to fakt za minutu, čeká nás klidná noc, ale díky!:-))
Publikováno 31 leden 2013 - 7:47
sHpy00n napsal/a:
to neni jen dojem. tim si bud jista. ale k cemu to vlastne rikam. vzdyt uz nejvetsi z cechu rekl „Každé zbytečné slovo je zbytečné.“Columbovsukni napsal/a:
Drápalík 325. Nemůžu se zbavit dojmu, že jsem tu fotku viděla před týdnem při hledání úplně něčeho jiného
To je ale nečestný a velmi nesportovní hint!! ;-)
To je skoro jako napsat ".......á .........a" u 327 ;-)
Publikováno 31 leden 2013 - 10:25
micska napsal/a:
sHpy00n napsal/a:
Jenže většině lidí to docvakne, až když to najde, že :-)
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 31 leden 2013 - 10:34
micska napsal/a:
Hezké, člověk by řekl, že to nepomůže a ono jo.
K 328 by něco nebylo?
Publikováno 31 leden 2013 - 10:38
puczmeloun napsal/a:
micska napsal/a:
Hezké, člověk by řekl, že to nepomůže a ono jo.
K 328 by něco nebylo?
Myslím, že vím, do které knihy juknu, až budu doma, ale v práci to fakt nemám
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů