puczmeloun napsal/a:
K 328 by něco nebylo?
No snad jen, že když jsem to našel, v hlavě se mi ve spojitosti s místem vybavil refrén jedné populární hitovky od Jiřího Schmitzera. Ale jmenovat nebudu - tamních obyvatel by se to mohlo dotknout.
Publikováno 31 January 2013 - 10:39
puczmeloun napsal/a:
K 328 by něco nebylo?
Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)
Publikováno 31 January 2013 - 10:39
kolombo napsal/a:
micska napsal/a:
sHpy00n napsal/a:
to neni jen dojem. tim si bud jista. ale k cemu to vlastne rikam. vzdyt uz nejvetsi z cechu rekl „Každé zbytečné slovo je zbytečné.“Columbovsukni napsal/a:
Drápalík 325. Nemůžu se zbavit dojmu, že jsem tu fotku viděla před týdnem při hledání úplně něčeho jiného
To je ale nečestný a velmi nesportovní hint!! ;-)
To je skoro jako napsat ".......á .........a" u 327 ;-)
Jenže většině lidí to docvakne, až když to najde, že :-)
Publikováno 31 January 2013 - 10:40
micska napsal/a:
sHpy00n napsal/a:
to neni jen dojem. tim si bud jista. ale k cemu to vlastne rikam. vzdyt uz nejvetsi z cechu rekl „Každé zbytečné slovo je zbytečné.“Columbovsukni napsal/a:
Drápalík 325. Nemůžu se zbavit dojmu, že jsem tu fotku viděla před týdnem při hledání úplně něčeho jiného
Publikováno 31 January 2013 - 10:42
Gresaci napsal/a:
micska napsal/a:
sHpy00n napsal/a:
a co taková nápověda k 321?
Publikováno 31 January 2013 - 11:10
micska napsal/a:
Gresaci napsal/a:
micska napsal/a:
sHpy00n napsal/a:
a co taková nápověda k 321?
Co takhle jeden starý film?
Jmenuje se "Železný kříž"
Publikováno 31 January 2013 - 11:17
PaWcz napsal/a:
puczmeloun napsal/a:
K 328 by něco nebylo?
No snad jen, že když jsem to našel, v hlavě se mi ve spojitosti s místem vybavil refrén jedné populární hitovky od Jiřího Schmitzera. Ale jmenovat nebudu - tamních obyvatel by se to mohlo dotknout.
Publikováno 31 January 2013 - 11:59
Publikováno 31 January 2013 - 12:09
No vidiš. Na obou fotkách jsou velmi výrazné markry. U 310 je třeba ještě trochu popřemýšlet o zatřídění markeru, u 320 v googlu zafunguje ihned.jamesh napsal/a:
Je zajímavý sledovat, co komu nejde... Zatím co hodně diskutované 327, 325 nebo 321 jsem našel vcelku bez problémů, já se naopak trápím na 310 nebo 320.
Publikováno 31 January 2013 - 12:16
Publikováno 31 January 2013 - 12:21
To ani není účelem hledání míst.mpik napsal/a:
321 nalezena ihned ale co si myslím o umělci sem radši psát nebudu.
Publikováno 31 January 2013 - 12:31
mpik napsal/a:
Publikováno 31 January 2013 - 12:41
Jsem na tom stejně.JolaLuba napsal/a:
a gugl se pomát, začíná mi na fikané dotazy ohledně stromu a tak vyhazovat suši, bankovky, knížky a indiány ..blázinec :-)) brouAlf Gang napsal/a:
A dost! Jdu taky spát - dnes 5 restíků! To tu dlouho nebylo... Asi nějaká jarní únava.
Publikováno 31 January 2013 - 12:45
Publikováno 31 January 2013 - 12:48
těsně před půlnocí našli, zapomeň na vyhledávání..jen ten selský rozum na strom platí!Alf Gang napsal/a:
Jsem na tom stejně.JolaLuba napsal/a:
a gugl se pomát, začíná mi na fikané dotazy ohledně stromu a tak vyhazovat suši, bankovky, knížky a indiány ..blázinec :-)) brouAlf Gang napsal/a:
A dost! Jdu taky spát - dnes 5 restíků! To tu dlouho nebylo... Asi nějaká jarní únava.
Ten strom je tajemný jako hrad v Karpatech.
Publikováno 31 January 2013 - 12:49
nojo no! překombinovali jsme to, uznávám, my ho hledali asi 10 hodin:-)miki6 napsal/a:
po stromu jsem pátral jaksi z druhého konce a úspech se dostavil.. během 2 minut.
Publikováno 31 January 2013 - 12:53
kdy budes doma a mas neco v planu?miki6 napsal/a:
po stromu jsem pátral jaksi z druhého konce a úspech se dostavil.. během 2 minut.
Publikováno 31 January 2013 - 13:08
Autora neznám, ale když vidím, co má být ta socha, představoval jsem si to vždycky trochu jinak. Možná kdyby to měl být Golem, by to odpovídalo.micska napsal/a:
mpik napsal/a:
Nějak nemohu najít autora, můžeš mi hodit SZ? Díky
Publikováno 31 January 2013 - 13:16
venca68 napsal/a:
Ehm, nebavíte se o #331?
0 uživatelů, 11 návštěvníků 0 anonymních uživatelů