poznejmisto.cz
Publikováno 31 leden 2013 - 13:20
Publikováno 31 leden 2013 - 13:29
venca68 napsal/a:
#321 totiž velmi dobře znám a forma zpracování mne nijak neuráží... Proto jsem začal pochybovat o mpikově tvrzení. A výrok o golemovi mne v tom jenom utvrdil.
EDIT: Omlouvám se za nechtěný hint, příslušnou pasáž jsem upravil.
Právě, také mi forma 321 přišla velmi přiměřená tematu, proto mne zajímal autor a co asi proti němu mpik má, ale jak už je zjevné, se ukázalo, že jsme krásně mluvili jeden o voze, druhý o koze
Publikováno 31 leden 2013 - 13:42
micska napsal/a:
venca68 napsal/a:
#321 totiž velmi dobře znám a forma zpracování mne nijak neuráží... Proto jsem začal pochybovat o mpikově tvrzení. A výrok o golemovi mne v tom jenom utvrdil.
EDIT: Omlouvám se za nechtěný hint, příslušnou pasáž jsem upravil.
Právě, také mi forma 321 přišla velmi přiměřená tematu, proto mne zajímal autor a co asi proti němu mpik má, ale jak už je zjevné, se ukázalo, že jsme krásně mluvili jeden o voze, druhý o koze
Uf, taky mi to teď došlo, že šlo asi o překlep a že mnou vložená 321 snad nebude nikoho pobuřovat. Mně tedy nepobuřuje ani 331, ale šálek mého čaje to taky zrovna není.
Publikováno 31 leden 2013 - 13:48
Publikováno 31 leden 2013 - 13:53
Radnici jsem nejdřív nemohla najít, pak jsem do vyhledávače přidala přívlastek, podle toho, jak se mi ta budova jeví a ejhle - malý pidiobrázek mi google ukázal.Gresaci napsal/a:
a jak vám jde radnice 328?
se nějak nemám čeho chytit a přitom je to tak pěkná budova
Ale strom, na něj ani můj selský rozum nestačí.
Publikováno 31 leden 2013 - 13:54
noe1 napsal/a:
Gresaci napsal/a:
díky za optání, jde dobře.
tak tos mě potěšil, já nevím, podle čeho hleat
Publikováno 31 leden 2013 - 13:56
puczmeloun napsal/a:
... Ale díky "mravenčí práci" už se přeci jenom zazelenalo...
Publikováno 31 leden 2013 - 13:57
Alf Gang napsal/a:
Radnici jsem nejdřív nemohla najít, pak jsem do vyhledávače přidala přívlastek, podle toho, jak se mi ta budova jeví a ejhle - malý pidiobrázek mi google ukázal.Gresaci napsal/a:
Ale strom, na něj ani můj selský rozum nestačí.
přívlastků už dostala několik - "pitomá" asi není to správné, co?
Publikováno 31 leden 2013 - 14:11
No to fakt není.Gresaci napsal/a:
přívlastků už dostala několik - "pitomá" asi není to správné, co?
Publikováno 31 leden 2013 - 14:46
Gresaci napsal/a:
Chyť se třeba toho, že v Pardubickém kraji je necelá padesátka měst a městysů a k tomu hromada dalších obcí různé velikosti. Dál už je to vážně o té mravenčí práci...
Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)
Publikováno 31 leden 2013 - 15:00
Publikováno 31 leden 2013 - 15:05
Publikováno 31 leden 2013 - 15:07
gygant napsal/a:
Já už odpadávám. Přibývá nepoddajných potvor, které bych možná dříve i vytrval, ale na tohle vražedné tempo nemám. Opustil jsem první desítku a nevypadá to, že bych se dokázal dostat zpět na vrchol :( Klobouk dolů před těma, co se drží!
no já se zatím držím zuby nehty
ale včera jsem přes den nebyla a večer to byl šok, co toho přibylo
jsem pak šla spát asi ve dvě, abych se udržela na vrcholu
Publikováno 31 leden 2013 - 15:14
Jde to - já se včera taky propadla, počítač jsem vypínala a měla jsem nenalezených 5 obrázků. Ale už jsem neviděla na oči, tak jsem šla spát, což bych dříve vytrvala. Myslela jsem si, že už to nedoženu, že si k tomu sednu třeba o víkendu a budu hledat. No a dnes jsem to docela dotáhla, momentálně mám už jen jeden restík.gygant napsal/a:
Já už odpadávám. Přibývá nepoddajných potvor, které bych možná dříve i vytrval, ale na tohle vražedné tempo nemám. Opustil jsem první desítku a nevypadá to, že bych se dokázal dostat zpět na vrchol :( Klobouk dolů před těma, co se drží!
Publikováno 31 leden 2013 - 15:14
my jedem přes víkend konečně ven, takže ztráta pozic jistá! :-))Gresaci napsal/a:
gygant napsal/a:
Publikováno 31 leden 2013 - 15:17
Publikováno 31 leden 2013 - 15:18
JolaLuba napsal/a:
my jedem přes víkend konečně ven, takže ztráta pozic jistá! :-))Gresaci napsal/a:
gygant napsal/a:
taky bych raděj ven, ale počasí pořád nebylo nějak nakloněno
se uvidí, jak to bude dál
teď mám konečně čisto a kouknu sem až zas večer
Publikováno 31 leden 2013 - 20:55
micska napsal/a:
To je ale nečestný a velmi nesportovní hint!! ;-)
To je skoro jako napsat ".......á .........a" u 327 ;-)
Haha, micsko - kdybys nenapsala, že je to hint, tak jsem si toho asi ani nevšimla... Takže díky!
puczmeloun napsal/a:
Hezké, člověk by řekl, že to nepomůže a ono jo.
K 328 by něco nebylo?
Já jsem po prvním neúspěšném pokusu přes gůgl odmítla zkoušet jiná slova (po 2 hodinovém maratonu střídání slov u 325 a 327) a našla jsem jiný, garantovaný zdroj začínající na W, v kterém jsem to našla za 2 minuty.
Publikováno 31 leden 2013 - 21:18
Tak to jsem udělal sám o své vůli a povedlo se asi v desátým městě. Nejspíš záleží na způsobu volby těch měst.PaWcz napsal/a:
Chyť se třeba toho, že v Pardubickém kraji je necelá padesátka měst a městysů a k tomu hromada dalších obcí různé velikosti. Dál už je to vážně o té mravenčí práci...
A JSEM ZASE PRVNÍ
Publikováno 31 leden 2013 - 22:26
Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)
11 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 11 návštěvníků 0 anonymních uživatelů