A není to náhodou o tom jejich Opencachingu ??HaLuMa napsal/a: Pisi tam o keskach v jakychsi GGZ souborech. Netusite, co je to zac?
A umí ta 650 Wherigo ??
Publikováno 07 leden 2013 - 10:04
A není to náhodou o tom jejich Opencachingu ??HaLuMa napsal/a: Pisi tam o keskach v jakychsi GGZ souborech. Netusite, co je to zac?
Publikováno 07 leden 2013 - 10:20
pepa.z.pocernic napsal/a:
netušim, ale napadá mě buď (g)zipované gpx nebo nějaký archiv gpx + doplňkové soubory (úspora místa a menší bordel v gps třeba pro adventury)HaLuMa napsal/a:
Pisi tam o keskach v jakychsi GGZ souborech. Netusite, co je to zac?
Publikováno 07 leden 2013 - 10:21
kapsa napsal/a:
A umí ta 650 Wherigo ??
Publikováno 07 leden 2013 - 10:31
Tak ty tu tvrdíš, jak je Groundspeak a Garmin neschopný. Vzhledem k tomu, že mají dost vysoké zisky, znamená to, že neschopní až tak nebudou. Že bys to nepochopil jen ty?S474N napsal/a:
Novom: a to ma jakou souvislost se zisky? Zrejme si to nejak nepochopil.
Publikováno 07 leden 2013 - 10:33
Publikováno 07 leden 2013 - 10:34
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 07 leden 2013 - 10:54
Já tam právě taky nenašel ani slovo, jestli to tam fakt nedají, tak jsou (píp), (píp píp) a ať jdou do (píp).HaLuMa napsal/a: O Wherigo jsem tam nikde nenasel ani slovo, tak se obavam, ze moje teze ze zacatku tohoto vlakna plati.
Publikováno 07 leden 2013 - 11:04
GeoGet:
Publikováno 07 leden 2013 - 11:08
S tím se dá jen souhlasit. Asi by to chtělo celou situaci kolem wiga zase nějak popíchnout.gord napsal/a: Kdyby zalezelo na tom, co gs pro WIGO udale, asi by uz davno prestalo existovat. Staci se podivat, ze kdy je jejich builder a player. Kdyz k tomu pridame, jak se s nimi pracuje a ze rozhodne nejsou bez chyb, tak jediny zaver, ktery mi z toho vychazi, je "Kasleme na to". Prave WhereYouGo pro android a Urwigo situaci, podle me, podstatne posunuli smerem k preziti WIGO. Ale ani na jedne z tech aplikaci nema GS zadny podil.
Publikováno 07 leden 2013 - 11:13
kapsa napsal/a:
Já tam právě taky nenašel ani slovo, jestli to tam fakt nedají, tak jsou (píp), (píp píp) a ať jdou do (píp).HaLuMa napsal/a: O Wherigo jsem tam nikde nenasel ani slovo, tak se obavam, ze moje teze ze zacatku tohoto vlakna plati.
Asi fakt opráším myšlenku na to, jak se je aspoň pokusit nas (píp) .... :|
Publikováno 07 leden 2013 - 11:15
kapsa napsal/a:
S tím se dá jen souhlasit. Asi by to chtělo celou situaci kolem wiga zase nějak popíchnout.
Třeba podpisová akce směrem ke GS ??
Publikováno 07 leden 2013 - 11:19
Mě to povídej, já mám odloveno třeba i tohle : GC2Q7KYSmrk napsal/a: Nejlepší popíchnutí je podle mě houfný vznik nových wigo keší po celém světě. K čemuž nedochází, jsou oblasti, kde si musíš vzít na wigo dovolenou, aby ses dostal na úvodní souřadnice.
Publikováno 07 leden 2013 - 11:39
MTB + Oregon 450 + Nokia N8 s HandyGC
Publikováno 07 leden 2013 - 11:57
elmarees napsal/a:
https://buy.garmin.c...reProduct=63349
Publikováno 07 leden 2013 - 11:58
GeoGet:
Publikováno 07 leden 2013 - 12:04
Aháá, tak tohle znamená to neumezeně. Nová technologie nafukovací pamětigord napsal/a:
Hee, jeste pred hodinou tam byla pamet 1.5 GB ted uz je 8. Kdyz to nechame treba tyden, mozna jeste vyroste :-D
Publikováno 07 leden 2013 - 13:28
Publikováno 07 leden 2013 - 14:09
gord napsal/a:
Hee, jeste pred hodinou tam byla pamet 1.5 GB ted uz je 8. Kdyz to nechame treba tyden, mozna jeste vyroste :-D
Publikováno 07 leden 2013 - 14:15
Publikováno 07 leden 2013 - 14:34
GeoGet:
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů