nový Garmin 2013
Publikováno 21 May 2013 - 8:07
Publikováno 21 May 2013 - 10:47
-co se tyka toho drzeni tak to je urcite subjektivni a nejde o nic vic nez o pocit. Starsi Oregony byli vic kulate a uzzsi, takze kdo ma mensi ruku tak se mu to hure drzi.
-bug s gc kody ve visists mi to nedela, ale muze to byt na necem zavisle nebo souviset s cestinou, zatim totiz pouzivam anglictinu. Cesky preklad je totiz jako obvykle nepouzitelny a bude potreba pripravit novy...
-pokud je zapnuta cestina tak blbnou filtry a navic se nechteji ukladat
-ve stavajicim fv 2.60 existuje i par dalsich dokumentovanych bugu viz
http://garminoregon6...m/Common Issues
Jinak ggz format se zda docela fungujici. Mohli by to dodelat i do starsich GPS. Jde o to, ze ggz je vlastne zip v kterem maji normalni gpx a indexovy soubor. GPS cte jen index a kdyz potrebuje vic podrobnosti tak si sahne podle indexu do konkretniho gpx. Tim vlastne doshli toho, ze garmin ted sezere temer neomezene mnozstvi kesi. Diky tomu je tam ale i male zpomaleni, ale nic strasneho. Gpx uvnitr ggz ale musi byt rozsekany max do 5MB, jinak uz by to bylo pomale. GSAK uz to podporuje a pocitam ze Haluma uz o tom taky duma :-)
Publikováno 21 May 2013 - 11:12
No to sice jde - já tam mám "Zadat další úsek" - ale tyhle zadané souřadnice se nikam neukládají (alespoň mě se je nikde ve filesystému nepodařilo najít) a rozhodně to nezmění zadané souřadnice u kešky, takže když přijdu domů, nemůžu si kešku zazálohovat s vyluštěnými souřadnicemi, proto to řeším tím, že si dané stage či finále ukládám jako body, které mi tam pak zůstanou a mohu si je doma u té keše uložit.Paja.V napsal/a:
Oregon x50 samozřejmě UMÍ změnit souřadnice kešky v jejím menu. Nevím, jak je to pojmenováno v originálním překladu, já to mám ve své češtině přeloženo jako "Zadat další stage"
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky Nález ve dnech roku bez Lab keší
Publikováno 21 May 2013 - 11:14
Publikováno 21 May 2013 - 12:06
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 27 May 2013 - 6:54
GARMIN OC Letňany napsal/a:
https://www.facebook...47673573&type=1
Jinak oregony 600 jsou již skladem, 650 řada dorazí snad za týden
V prodejně na Evropské máme v opravě, dle sdělení technika, již neopravitelného OREGONA 550.
Chystáme se ho vyměnit za OREGONA 650. Jaké jsou prosím informace o dostupnosti OREGONA 650? Taktéž prosíme o sdělení zkušenosti, pokud nějaká existuje, o kvalitě fotografií z této GPS.
O MONTANĚ jsme toho moc dobrého neslyšeli, ale s OREGONEM 550 jsme byli hodně spokojeni. Děkujeme za všechny případné odpovědi.
GARMIN OREGON 650t PRO, mapy TOPO CZECH 2013, autonavigace LENOVO P770, mapy SmartMaps Navigator
Publikováno 28 May 2013 - 11:35
Publikováno 29 May 2013 - 5:41
GARMIN OREGON 650t PRO, mapy TOPO CZECH 2013, autonavigace LENOVO P770, mapy SmartMaps Navigator
Publikováno 29 May 2013 - 7:14
drowned napsal/a:
Chci se zeptat majitelů 600 zda je to normální, že vykreslování mapy při posouvání je dost pomalé.
Mel jsem tu 600 v ruce par minut, a vykreslovani mapy mi prislo naopak velice rychle, v porovnani treba se starsimi Oregony nebo i s Locusem.
Publikováno 29 May 2013 - 19:06
mnik napsal/a:
fotka z o650 :
http://garminoregon6...com/Photo Album
Jestli bude OREGON 650 fotit opravdu v takové kvalitě, tak neváháme ani chviličku.
Děkujeme mnikovi za názornou ukázku.
Publikováno 21 June 2013 - 16:28
Publikováno 21 June 2013 - 16:39
Publikováno 21 June 2013 - 17:05
HaLuMa napsal/a:
Tak to je poprve, co slusim neco o vadnych pixelech na Garminich GPSkach. No potes!
Jo fakt mazec. Ani můj obyč mobil dotykáč za 4tis to nemá. Koukám na to od doby co jsem měl foťák Canon jehož displej vypadal jako když má vyrážku:-)
Pánové říkali, že jim to zatím Garmin měnil bez problémů kus za kus. A že se s tím často nesetkávají. Spíš prej bude průšvih jestli vypustili do světa nějakou vadnou sérii, tak toho budou plný sklady.
Publikováno 24 June 2013 - 12:13
http://garmin.blogs....ml#.UcgpMvm-18E
Pokud kačer nehledá kešky, ani nechlastá na geoeventu, tak sedí u počítače a hádá se s ostatními kačery na diskusním fóru. Smyslem diskuse na fóru je dokázat, že všichni ostatní jsou blázni a on je letadlo, zatímco ostatní se snaží dokázat totéž. (necyklopedie)
Publikováno 24 June 2013 - 13:11
Publikováno 24 June 2013 - 13:57
Konečně po dlouhé době první nový Garmin, na kterém snad půjde zase hrát Wherigo!Michalowic napsal/a:
Garmin Monterra - outdoorová GPS navigace, kterou pohání Android..
Publikováno 24 June 2013 - 16:51
Publikováno 24 June 2013 - 18:20
No já bych tam ty smajlíky ani nedával. Od tohoto přístroje bych očekával kvalitní HW výbavu, především dobrý GPS modul a odolnost, navigační SW by si tam pak každý nainstaloval podle svých preferencí.sobikovi napsal/a:
Půjde tam nainstalovat a:Drake?
Ono to ale bohužel nejspíš dopadne tak, že Garmin vytvoří nějaký vlastní navigační SW pod Androidem, který tam bude natvrdo zadrátovaný a GPS modul s ničím jiným nebude fungovat. Ale třeba překvapí a bude to plnohodnotný Android.
EDIT: Tak jsem si přelítnul odkazovaný článek a mělo by platit A.
5 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů